Povezane vesti

Vaso Bakočević za Telegraf pred BKFC u Budvi: "Zna se šta ide posle 6-1, kao da se nisam tukao 100 godina"

Vaso Bakočević za Telegraf pred BKFC u Budvi: "Zna se šta ide posle 6-1, kao da se nisam tukao 100 godina"

Telegraf pre 10 dana
Subota je rezerivsana za novi borilački spektakl, a ni ovaj nije mogao proći bez čuvenog "Psiha", Vasa Bakočevića! Ovog puta, Bakočević će se na BKFC događaju u popularnom "Top Hilu" u Budvi, boriti protiv Vilhelma Ota, a tim povodom, govorio je… »
"Srpska princeza" samouverena pred debi u BKFC-u: "Videćemo ko je prljaviji, neće joj pomoći iskustvo"

"Srpska princeza" samouverena pred debi u BKFC-u: "Videćemo ko je prljaviji, neće joj pomoći iskustvo"

Telegraf pre 10 dana
Pred nama je veliki BKFC događaj, koji će ove subote biti održan u Budvi, u popularnom klubu "Top Hil"! Očekuje nas ukupno 11 mečeva, a od toga, samo jedan ženski, i baš tu, Srbija će imati svoju uzdanicu. Reč je o talentovanoj Nađi Milijančević, koja će… »
Legendarni Želva za Telegraf pred meč golim šakama: "Mislim da ćemo povrediti jedan drugog, imam 42 godine..."

Legendarni Želva za Telegraf pred meč golim šakama: "Mislim da ćemo povrediti jedan drugog, imam 42 godine..."

Telegraf pre 10 dana
Sve je spremno za veliki borilački spektakl u režiji BKFC-a, koji će biti održan u Budvi, a gde ćemo gledati 11 mečeva u boksu golim šakama! Jedan od mečeva biće i duel legendarnog Bojana Kosednara Želve i mladog Petra Ražova, a upravo čuveni Želva… »
"Želim da pokažem da sam dve klase iznad svih": Radović puca od samopouzdanja pred BKFC u Budvi

"Želim da pokažem da sam dve klase iznad svih": Radović puca od samopouzdanja pred BKFC u Budvi

Telegraf pre 10 dana
Ostalo je još malo do velikog BKFC događaja, koji će ove subote biti održan u popularnom klubu "Top Hil" u Budvi! Očekuje nas 11 zaista sjajnih mečeva, a događaj će uveličati i proslavljeni borac, sada suvlasnik BKFC-a, Konor Mekgregor. Ipak, jedna borba… »
Pobedio Janičića, a sad pred meč karijere za Telegraf poručio: "Nije bitno da li će biti nokaut ili odluka"

Pobedio Janičića, a sad pred meč karijere za Telegraf poručio: "Nije bitno da li će biti nokaut ili odluka"

Telegraf pre 10 dana
Mlada nada iz Banjaluke, Stefan Dobrijević, 30. avgusta će u Budvi odraditi svoj do sada najveći meč, nastupiće na spektaklu BKFC organizacije protiv iskusnog borca Dušana Radovića. U razgovoru za Telegraf, Dobrijević je otvoreno govorio o pripremama… »
Ko je Nađa Milijančević? "Srpska princeza" debituje u najsurovijoj borilačkoj disciplini

Ko je Nađa Milijančević? "Srpska princeza" debituje u najsurovijoj borilačkoj disciplini

Telegraf pre 10 dana
Sve je spremno za borilački spektakl! Ove subote u Budvi nas očekuje veliki BKFC događaj, koji će biti održan u popularnom klubu "Top Hil", a među brojnim dobro poznatim imenima, jedno se posebno ističe - Nađa Milijančević! Mlada srpska borkinja… »
Sve o BKFC-u u Budvi: Ko se bori, gde gledati i ko su favoriti?

Sve o BKFC-u u Budvi: Ko se bori, gde gledati i ko su favoriti?

Telegraf pre 10 dana
Ljubitelji borilačkih sportova, ove subote imaće priliku da uživaju u još jednom spektaklu u režiji BKFC-a! Ovog puta najjača svetska promocija za boks golim šakama, održaće događaj u popularnom klubu "Top Hil" u Budvi! Konor Mekgregor, inače jedan od… »
Ovako je Vaso Bakočević govorio o Konoru Mekgregoru, a sad će se sresti "oči u oči" u Budvi!

Ovako je Vaso Bakočević govorio o Konoru Mekgregoru, a sad će se sresti "oči u oči" u Budvi!

Telegraf pre 10 dana
Predstojećeg vikenda, očekuje nas pravi borilački spektakl! U čuvenom klubu "Top Hil" u Budvi, biće održan veliki BKFC događaj, gde nas očekuje sjajnih 11 borbi golim šakama. Nije ovaj događaj mogao proći bez veterana borilačkih sportova na ovim… »
"Psihopata" i "Austrijska noćna mora" poslednji put oči u oči: Bakočević i Ot napravili šou na merenju

"Psihopata" i "Austrijska noćna mora" poslednji put oči u oči: Bakočević i Ot napravili šou na merenju

Telegraf pre 11 dana
Budva će ove subote ugostiti sam "krem" regionalne, ali i evropske bare knuckle scene, pošto će u popularnom klubu "Top Hil" biti održan veliki BKFC događaj! Očekuje nas ukupno 11 mečeva, a u glavnoj borbi, gledaćemo jednu od najvećih regionalnih zvezda… »

Vesti dana »