Повезане вести

Васо Бакочевић за Телеграф пред БКФЦ у Будви: "Зна се шта иде после 6-1, као да се нисам тукао 100 година"

Васо Бакочевић за Телеграф пред БКФЦ у Будви: "Зна се шта иде после 6-1, као да се нисам тукао 100 година"

Телеграф 30.08.2025
Субота је резеривсана за нови борилачки спектакл, а ни овај није могао проћи без чувеног "Психа", Васа Бакочевића! Овог пута, Бакочевић ће се на БКФЦ догађају у популарном "Топ Хилу" у Будви, борити против Вилхелма Ота, а тим… »
Легендарни Желва за Телеграф пред меч голим шакама: "Мислим да ћемо повредити један другог, имам 42 године..."

Легендарни Желва за Телеграф пред меч голим шакама: "Мислим да ћемо повредити један другог, имам 42 године..."

Телеграф 30.08.2025
Све је спремно за велики борилачки спектакл у режији БКФЦ-а, који ће бити одржан у Будви, а где ћемо гледати 11 мечева у боксу голим шакама! Један од мечева биће и дуел легендарног Бојана Коседнара Желве и младог Петра Ражова, а… »
"Српска принцеза" самоуверена пред деби у БКФЦ-у: "Видећемо ко је прљавији, неће јој помоћи искуство"

"Српска принцеза" самоуверена пред деби у БКФЦ-у: "Видећемо ко је прљавији, неће јој помоћи искуство"

Телеграф 30.08.2025
Пред нама је велики БКФЦ догађај, који ће ове суботе бити одржан у Будви, у популарном клубу "Топ Хил"! Очекује нас укупно 11 мечева, а од тога, само један женски, и баш ту, Србија ће имати своју узданицу. Реч је о талентованој… »
"Желим да покажем да сам две класе изнад свих": Радовић пуца од самопоуздања пред БКФЦ у Будви

"Желим да покажем да сам две класе изнад свих": Радовић пуца од самопоуздања пред БКФЦ у Будви

Телеграф 30.08.2025
Остало је још мало до великог БКФЦ догађаја, који ће ове суботе бити одржан у популарном клубу "Топ Хил" у Будви! Очекује нас 11 заиста сјајних мечева, а догађај ће увеличати и прослављени борац, сада сувласник БКФЦ-а, Конор… »
Победио Јаничића, а сад пред меч каријере за Телеграф поручио: "Није битно да ли ће бити нокаут или одлука"

Победио Јаничића, а сад пред меч каријере за Телеграф поручио: "Није битно да ли ће бити нокаут или одлука"

Телеграф 30.08.2025
Млада нада из Бањалуке, Стефан Добријевић, 30. августа ће у Будви одрадити свој до сада највећи меч, наступиће на спектаклу БКФЦ организације против искусног борца Душана Радовића. У разговору за Телеграф, Добријевић је отворено… »
Ко је Нађа Милијанчевић? "Српска принцеза" дебитује у најсуровијој борилачкој дисциплини

Ко је Нађа Милијанчевић? "Српска принцеза" дебитује у најсуровијој борилачкој дисциплини

Телеграф 30.08.2025
Све је спремно за борилачки спектакл! Ове суботе у Будви нас очекује велики БКФЦ догађај, који ће бити одржан у популарном клубу "Топ Хил", а међу бројним добро познатим именима, једно се посебно истиче - Нађа Милијанчевић! Млада… »
Све о БКФЦ-у у Будви: Ко се бори, где гледати и ко су фаворити?

Све о БКФЦ-у у Будви: Ко се бори, где гледати и ко су фаворити?

Телеграф 30.08.2025
Љубитељи борилачких спортова, ове суботе имаће прилику да уживају у још једном спектаклу у режији БКФЦ-а! Овог пута најјача светска промоција за бокс голим шакама, одржаће догађај у популарном клубу "Топ Хил" у Будви! Конор… »
Овако је Васо Бакочевић говорио о Конору Мекгрегору, а сад ће се срести "очи у очи" у Будви!

Овако је Васо Бакочевић говорио о Конору Мекгрегору, а сад ће се срести "очи у очи" у Будви!

Телеграф 30.08.2025
Предстојећег викенда, очекује нас прави борилачки спектакл! У чувеном клубу "Топ Хил" у Будви, биће одржан велики БКФЦ догађај, где нас очекује сјајних 11 борби голим шакама. Није овај догађај могао проћи без ветерана борилачких… »
"Психопата" и "Аустријска ноћна мора" последњи пут очи у очи: Бакочевић и От направили шоу на мерењу

"Психопата" и "Аустријска ноћна мора" последњи пут очи у очи: Бакочевић и От направили шоу на мерењу

Телеграф 30.08.2025
Будва ће ове суботе угостити сам "крем" регионалне, али и европске баре кнуцкле сцене, пошто ће у популарном клубу "Топ Хил" бити одржан велики БКФЦ догађај! Очекује нас укупно 11 мечева, а у главној борби, гледаћемо једну од… »

Вести дана »