Povezane vesti
Flik uveren da će Lopes ostati u Barseloni
Sportski žurnal 30.08.2025
Nemac zaustavio spekulacije o mogućem transferu u Čelzi. Trener Barselone Hansi Flik izjavio je danas da veruje da će vezista Fermin Lopes ostati u klubu uprkos spekulacijama o mogućem transferu u Čelzi. - Za sada je još uvek ovde. Razgovarao sam sa njim… »
Trener barse se olgasio zbog goruće teme! Flik uveren da će Lopes ostati u Barseloni, evo šta kaže o spekulacijama o mogućem…
Kurir 30.08.2025
"Za sada je još uvek ovde. Razgovarao sam sa njim i uveren sam da će ostati. Ne znam šta će se desiti, moramo da sačekamo. Mnogo sam mirniji kada se prelazni rok zatvori", rekao je Flik na konferenciji za medije uoči trećeg kola La Lige u kom će… »
Vesti dana »
Danas u Skupštini dve sednice – jedna o nepoverenju Vladi, druga sa 40 tačaka dnevnog reda
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB:Treći dan američke blokade iranskih luka; SAD očekuju da će biti nove runde pregovora sa Teheranom
RTV pre 46 minutajoš 15 povezanih
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
Beta pre 26 minutajoš 11 povezanih
Kraj sezone za Bogdanovića: Maksi i Kari doneli pobede Filadelfiji i Golden Stejtu u plej-inu NBA lige
Danas pre 46 minutajoš 17 povezanih
Neka se pripreme ovi delovi Srbije: Evo gde se danas očekuju pljuskovi sa grmljavinom
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih