Povezane vesti
Flik uveren da će Lopes ostati u Barseloni
Sportski žurnal pre 26 dana
Nemac zaustavio spekulacije o mogućem transferu u Čelzi. Trener Barselone Hansi Flik izjavio je danas da veruje da će vezista Fermin Lopes ostati u klubu uprkos spekulacijama o mogućem transferu u Čelzi. - Za sada je još uvek ovde. Razgovarao sam sa njim… »
Trener barse se olgasio zbog goruće teme! Flik uveren da će Lopes ostati u Barseloni, evo šta kaže o spekulacijama o mogućem…
Kurir pre 26 dana
"Za sada je još uvek ovde. Razgovarao sam sa njim i uveren sam da će ostati. Ne znam šta će se desiti, moramo da sačekamo. Mnogo sam mirniji kada se prelazni rok zatvori", rekao je Flik na konferenciji za medije uoči trećeg kola La Lige u kom će… »
Vesti dana »

Danas hladnije i sa košavom, za vikend još malo svežije vreme
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 17 povezanih

Vučić sa evropskim i regionalnim liderima u Njujorku: Srbija je uvažena i prepoznatljiva svuda
Blic pre 51 minutajoš 13 povezanih

"Ti si neko koga štitim": Darko Lazić se obratio ženi Katarini nakon saobraćajke i ljudi su podeljeni zbog jednog
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih

Tramp tvrdi da neće dozvoliti Izraelu da anektira Zapadnu obalu; Vučić sa Netanjahuom u Njujorku
BBC News pre 31 minutajoš 10 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ukrajinski napadi dronovima na više ruskih regiona, ima povređenih i materijalne štete
Euronews pre 26 minutajoš 10 povezanih