Povezane vesti
Vučić: Služim samo građanima Srbije i našem narodu
RTV 30.08.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. "Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram… »
Vučić: Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata
Vesti online 30.08.2025
Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da nema gazdu i da odgovara samo građanima Srbije i srpskom narodu. On je ocenio da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. –… »
Vučić: Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata – nemam gazdu, odgovaram samo narodu
Sputnik 30.08.2025
Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da nema gazdu i da odgovara samo građanima Srbije i srpskom narodu. On je ocenio da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. “Ovo… »
Vučić: Ja nemam gazdu, ne odgovaram ni onima na Zapadu, ni onima na Istoku
Euronews 30.08.2025
Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je u video-snimku na Instagramu da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. "Ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije i srpski narod, i nikome više ne… »
Vučić: Ja nemam gazdu, ne odgovaram ni onima na Zapadu, ni onima na Istoku
RTS 30.08.2025
Srbija će ostati na evropskom putu i neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je u video-snimku na Instagramu da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan… »
"Služim samo građanima Srbije i našem narodu": Vučić poslao snažnu poruku
Telegraf 30.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije kratkim videom na svom Instagram profilu. U opisu videa stoji jednostavna poruka: "Služim samo građanima Srbije i našem narodu." Vučić je u videu istakao da zemlje ne mogu biti poistovećene… »
Vesti dana »
Skup studenata u blokadi "U znanju je moć" ispred Rektorata u Beogradu
RTS pre 6 minutajoš 57 povezanih
"Treba da se prekine sednica da se ne bi trošile narodne pare" Burna rasprava u Skupštini Srbije, Brnabić otkrila da li biti povučen set pravosudnih zakona: "Došli ste pre pola sata, ali ćete platu za danas uzeti" (video)
Blic pre 31 minutajoš 26 povezanih
Hor Karlovačke gimnazije napustio školsku svečanost kada se pojavio predsednik opštine
Insajder pre 4 satijoš 30 povezanih
Policija iznela sve detalje tragične pogibije 7 navijača: Ima još povređenih, službe ne mrdaju sa lica mesta
Mondo pre 41 minutajoš 55 povezanih