Povezane vesti
Vučić: Služim samo građanima Srbije i našem narodu
RTV 30.08.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. "Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram… »
Vučić: Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata
Vesti online 30.08.2025
Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da nema gazdu i da odgovara samo građanima Srbije i srpskom narodu. On je ocenio da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. –… »
Vučić: Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata – nemam gazdu, odgovaram samo narodu
Sputnik 30.08.2025
Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da nema gazdu i da odgovara samo građanima Srbije i srpskom narodu. On je ocenio da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. “Ovo… »
Vučić: Ja nemam gazdu, ne odgovaram ni onima na Zapadu, ni onima na Istoku
Euronews 30.08.2025
Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je u video-snimku na Instagramu da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. "Ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije i srpski narod, i nikome više ne… »
Vučić: Ja nemam gazdu, ne odgovaram ni onima na Zapadu, ni onima na Istoku
RTS 30.08.2025
Srbija će ostati na evropskom putu i neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je u video-snimku na Instagramu da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan… »
"Služim samo građanima Srbije i našem narodu": Vučić poslao snažnu poruku
Telegraf 30.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije kratkim videom na svom Instagram profilu. U opisu videa stoji jednostavna poruka: "Služim samo građanima Srbije i našem narodu." Vučić je u videu istakao da zemlje ne mogu biti poistovećene… »
Vesti dana »
Ruski vlasnici NIS-a poslali OFAK-u zahtev za produžetak licence, da li će ga Amerikanci prihvatiti?
Morava info pre 7 minutajoš 35 povezanih
Deseti dan štrajka glađu Dijane Hrke: Iscrpljena, ali ne odustajem od protesta
Danas pre 12 minutajoš 24 povezane
Dan primirja u Srbiji - državna ceremonija održana kod Spomen-kosturnice branilaca Beograda
RTS pre 22 minutajoš 31 povezana
Da li će se konačno razvedriti? Rhmz objavio detaljnu prognozu za naredne dane
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih