Povezane vesti
Vučić: Služim samo građanima Srbije i našem narodu
RTV 30.08.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. "Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram… »
Vučić: Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata
Vesti online 30.08.2025
Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da nema gazdu i da odgovara samo građanima Srbije i srpskom narodu. On je ocenio da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. –… »
Vučić: Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata – nemam gazdu, odgovaram samo narodu
Sputnik 30.08.2025
Srbija neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da nema gazdu i da odgovara samo građanima Srbije i srpskom narodu. On je ocenio da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. “Ovo… »
Vučić: Ja nemam gazdu, ne odgovaram ni onima na Zapadu, ni onima na Istoku
Euronews 30.08.2025
Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je u video-snimku na Instagramu da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. "Ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije i srpski narod, i nikome više ne… »
Vučić: Ja nemam gazdu, ne odgovaram ni onima na Zapadu, ni onima na Istoku
RTS 30.08.2025
Srbija će ostati na evropskom putu i neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je u video-snimku na Instagramu da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan… »
"Služim samo građanima Srbije i našem narodu": Vučić poslao snažnu poruku
Telegraf 30.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije kratkim videom na svom Instagram profilu. U opisu videa stoji jednostavna poruka: "Služim samo građanima Srbije i našem narodu." Vučić je u videu istakao da zemlje ne mogu biti poistovećene… »
Vesti dana »
"Morali ste da udarite po Rusiji": Tramp i Zelenski završili sastanak, sada su na potezu Evropa i Putin (foto)
Mondo pre 37 minutajoš 36 povezanih
Studenti u blokadi prikupljali potpise za vanredne izbore, podržao ih deo opozicije
Euronews pre 1 satjoš 66 povezanih
Vašington pričao o Pejnu i Penjaroji: Otkrio šta Španac zahteva od igrača Partizana...
Kurir pre 47 minutajoš 46 povezanih
Elek: Srpska lista osvojila svih 10 mandata u skupštini u Prištini predviđenih za Srbe
Euronews pre 17 minutajoš 62 povezane
FOTO, VIDEO Održana akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za izbore
Radio 021 pre 1 satjoš 56 povezanih