Povezane vesti
VIDEO: Nova flotila kreće ka Gazi u pokušaju da probije izraelsku blokadu, među njima ponovo Greta Tunberg
Radio 021 30.08.2025
Pod sloganom "Kad svet ćuti, mi dižemo sidro", flotila sa humanitarnom pomoć i aktivistima među kojima i Greta Tunberg krenuće sutra iz Barselone da "pokuša da prekine ilegalnu opsadu Gaze", javili su organizatori. "Brodovi nove flotile koja ide u pravcu… »
„Kad svet ćuti, mi dižemo sidro“: Flotila sa humanitarnom pomoći i aktivistima pokušaće da prekinu ilegalnu opsadu Gaze…
Nova 30.08.2025
Sa sloganom "Kad svet ćuti, mi dižemo sidro", flotila sa humanitarnom pomoć i aktivistima među kojima i Greta Tunberg (Thunberg) krenuće sutra iz Barselone da "pokuša da prekine ilegalnu opsadu Gaze", javili su organizatori. „Brodovi nove flotile koja… »
Nova flotila kreće sutra ka Gazi u pokušaju da probije izraelsku blokadu
Beta 30.08.2025
Sa sloganom "Kad svet ćuti, mi dižemo sidro", flotila sa humanitarnom pomoć i aktivistima među kojima i Greta Tunberg (Thunberg) krenuće sutra iz Barselone da "pokuša da prekine ilegalnu opsadu Gaze", javili su organizatori. "Brodovi nove flotile koja… »
Nova flotila kreće sutra ka Gazi u pokušaju da probije izraelsku blokadu
Radio sto plus 30.08.2025
“Brodovi nove flotile koja ide u pravcu palestinske teritorije pokušaće da stignu do Gaze i isporuče humaintarnu pomoć, objave otvaranje humanitarnog koridora i zatim da donesu više pomoći i takođe da definitivno prekinu ilegalnu i nehumanu izraelsku… »
Nova flotila kreće sutra ka Gazi u pokušaju da probije izraelsku blokadui
Radio sto plus 30.08.2025
“Brodovi nove flotile koja ide u pravcu palestinske teritorije pokušaće da stignu do Gaze i isporuče humaintarnu pomoć, objave otvaranje humanitarnog koridora i zatim da donesu više pomoći i takođe da definitivno prekinu ilegalnu i nehumanu izraelsku… »
Vesti dana »
Fudbaleri Srbije stigli u London – Vlahović, Kostić, Samardžić i Petrović u centru pažnje
RTS pre 2 satajoš 31 povezana
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih
Bela kuća: Epstajnovi mejlovi ne dokazuju ništa, osim da Tramp nije učinio ništa loše
Telegraf pre 24 satajoš 28 povezanih
MediGroup: Hrka primljena u našu bolnicu usled pogoršanog zdravstvenog stanja
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih