Povezane vesti
VIDEO: Nova flotila kreće ka Gazi u pokušaju da probije izraelsku blokadu, među njima ponovo Greta Tunberg
Radio 021 pre 11 dana
Pod sloganom "Kad svet ćuti, mi dižemo sidro", flotila sa humanitarnom pomoć i aktivistima među kojima i Greta Tunberg krenuće sutra iz Barselone da "pokuša da prekine ilegalnu opsadu Gaze", javili su organizatori. "Brodovi nove flotile koja ide u pravcu… »
„Kad svet ćuti, mi dižemo sidro“: Flotila sa humanitarnom pomoći i aktivistima pokušaće da prekinu ilegalnu opsadu Gaze…
Nova pre 10 dana
Sa sloganom "Kad svet ćuti, mi dižemo sidro", flotila sa humanitarnom pomoć i aktivistima među kojima i Greta Tunberg (Thunberg) krenuće sutra iz Barselone da "pokuša da prekine ilegalnu opsadu Gaze", javili su organizatori. „Brodovi nove flotile koja… »
Nova flotila kreće sutra ka Gazi u pokušaju da probije izraelsku blokadu
Beta pre 10 dana
Sa sloganom "Kad svet ćuti, mi dižemo sidro", flotila sa humanitarnom pomoć i aktivistima među kojima i Greta Tunberg (Thunberg) krenuće sutra iz Barselone da "pokuša da prekine ilegalnu opsadu Gaze", javili su organizatori. "Brodovi nove flotile koja… »
Nova flotila kreće sutra ka Gazi u pokušaju da probije izraelsku blokadu
Radio sto plus pre 10 dana
“Brodovi nove flotile koja ide u pravcu palestinske teritorije pokušaće da stignu do Gaze i isporuče humaintarnu pomoć, objave otvaranje humanitarnog koridora i zatim da donesu više pomoći i takođe da definitivno prekinu ilegalnu i nehumanu izraelsku… »
Nova flotila kreće sutra ka Gazi u pokušaju da probije izraelsku blokadui
Radio sto plus pre 10 dana
“Brodovi nove flotile koja ide u pravcu palestinske teritorije pokušaće da stignu do Gaze i isporuče humaintarnu pomoć, objave otvaranje humanitarnog koridora i zatim da donesu više pomoći i takođe da definitivno prekinu ilegalnu i nehumanu izraelsku… »
Vesti dana »

Ne možete normalno da funkcionišete od alergije? Lekari otkrivaju načine da ublažite simptome
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

Vojska na ulicama, uveden policijski čas! Paklene scene na ulicama Nepala: Ima mnogo mrtvih, ljude linčuju, žena bivšeg premijera spaljena živa (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 14 satijoš 5 povezanih