Повезане вести
ВИДЕО: Нова флотила креће ка Гази у покушају да пробије израелску блокаду, међу њима поново Грета Тунберг
Радио 021 30.08.2025
Под слоганом "Кад свет ћути, ми дижемо сидро", флотила са хуманитарном помоћ и активистима међу којима и Грета Тунберг кренуће сутра из Барселоне да "покуша да прекине илегалну опсаду Газе", јавили су организатори. "Бродови нове… »
„Кад свет ћути, ми дижемо сидро“: Флотила са хуманитарном помоћи и активистима покушаће да прекину илегалну опсаду Газе…
Нова 30.08.2025
Са слоганом "Кад свет ћути, ми дижемо сидро", флотила са хуманитарном помоћ и активистима међу којима и Грета Тунберг (Тхунберг) кренуће сутра из Барселоне да "покуша да прекине илегалну опсаду Газе", јавили су организатори… »
Нова флотила креће сутра ка Гази у покушају да пробије израелску блокаду
Бета 30.08.2025
Са слоганом "Кад свет ћути, ми дижемо сидро", флотила са хуманитарном помоћ и активистима међу којима и Грета Тунберг (Тхунберг) кренуће сутра из Барселоне да "покуша да прекине илегалну опсаду Газе", јавили су организатори… »
Нова флотила креће сутра ка Гази у покушају да пробије израелску блокаду
Радио сто плус 30.08.2025
“Бродови нове флотиле која иде у правцу палестинске територије покушаће да стигну до Газе и испоруче хумаинтарну помоћ, објаве отварање хуманитарног коридора и затим да донесу више помоћи и такође да дефинитивно прекину илегалну… »
Нова флотила креће сутра ка Гази у покушају да пробије израелску блокадуи
Радио сто плус 30.08.2025
“Бродови нове флотиле која иде у правцу палестинске територије покушаће да стигну до Газе и испоруче хумаинтарну помоћ, објаве отварање хуманитарног коридора и затим да донесу више помоћи и такође да дефинитивно прекину илегалну… »
Вести дана »
Катастрофа! Немања Радоњић завршио полусезону - како ће Црвена звезда без њега?
Курир пре 17 минутајош 97 повезаних
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 1 сатјош 51 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 7 сатијош 26 повезаних