Повезане вести

Срђан Благојевић након радника: „Леп омаж играчима и Драгану Манцеу“ огласио се и тристан након утакмице: Ево шта каже…

Срђан Благојевић након радника: „Леп омаж играчима и Драгану Манцеу“ огласио се и тристан након утакмице: Ево шта каже…

Хот спорт 30.08.2025
„Драго ми је што се овако завршила утакмица“ Фудбалери Партизана савладали су Радник из Сурдулице 2:0(0:0) у оквиру 7. кола Суперлиге Србије. Голове за Партизан постигли су Андреј Костић и Бибарс Натхо. Након меча своје виђење… »
Нба се поново поклонио николи Јокићу: Џокер хладнокрвном тројком угасио наде Летонаца! Огласио се и тристан након утакмице…

Нба се поново поклонио николи Јокићу: Џокер хладнокрвном тројком угасио наде Летонаца! Огласио се и тристан након утакмице…

Хот спорт 30.08.2025
Кош који је вероватно и преломио питање победника! Србија у суботу од 17.00 славила у свом трећем мечу Евробаскета против домаће Летоније, а коначан резултат меча износио је 84:80 за Орлове. Најзаслужнији за тријумф Орлова био… »
Победа за Драгана манцеа: Андреј Костић прославио гол у стилу прерано настрадале легенде Партизана! Огласио се и тристан након…

Победа за Драгана манцеа: Андреј Костић прославио гол у стилу прерано настрадале легенде Партизана! Огласио се и тристан након…

Хот спорт 30.08.2025
Партизан славио у Хумској са сигурних 2:0! Фудбалери Партизана савладали су Радник из Сурдулице 2:0(0:0) у оквиру 7. кола Суперлиге Србије. Голове за Партизан постигли су Андреј Костић и Бибарс Натхо. Млади Партизанов нападач је… »
Па, овај Костићев гол смо већ негде видели? Да, постигао га је Драган Манце и Партизану донео титулу!

Па, овај Костићев гол смо већ негде видели? Да, постигао га је Драган Манце и Партизану донео титулу!

Спортске.нет 30.08.2025
Да су у Партизану покушавали да смисле најупечатљивији начин да обележе успомену на Драгана Манцеа, 40 година од његове трагичне смрти, вероватно не би урадили овако како се то вечерас догодило у Хумској. Дуго се Партизан мучио… »
Након победе над радником: Искрене речи Срђана Благојевића!

Након победе над радником: Искрене речи Срђана Благојевића!

Курир 30.08.2025
Фудбалери Партизана савладали су Радник из Сурдулице, на свом стадиону, за нову победу у Суперлиги Србије - 2:0. Доминирали су од почетка до краја утакмице сдмог кола, али су тек резервисти Андреј Костић и Бибарс Натхо решили… »
Благојевић: Леп омаж играчима из прошлости и Драгану Манцеу

Благојевић: Леп омаж играчима из прошлости и Драгану Манцеу

Спортски журнал 30.08.2025
”Задовољан сам игром Партизана”. Тренер Партизана Срђан Благојевић изјавио је да је задовољан игром своје екипе у вечерашњој победи против Радника из Сурдулице у Супер лиги Србије. - Задовољан сам. Задовољан сам био и првим… »
Андреј Костић о Манцеу: ''Чуо сам много прича, јако ми је драго...''

Андреј Костић о Манцеу: ''Чуо сам много прича, јако ми је драго...''

Спортске.нет 30.08.2025
Андреј Костић из меча у меч доказује да је управа Партизана направила сјајан потез његовим довођењем из Будућности, иако је у почетку било сумњи да ли 900.000 евра овог лета уложено на прави начин. Већ сада је његова вредност… »
Благојевић: "Костић нам је скратио муке, можда још да му смањим минутажу?"

Благојевић: "Костић нам је скратио муке, можда још да му смањим минутажу?"

Спортске.нет 30.08.2025
Није Партизан блистао против Радника, али рачуна се победа. Црно-бели на репрезентативну паузу одлазе после тријумфа, који има посебну драж и посебан шмек јер је цео меч Супер лиге био посвећен сећању на Драгана Манцеа, који је… »
Благојевић: Задовољан сам игром Партизана

Благојевић: Задовољан сам игром Партизана

Радио сто плус 30.08.2025
“Задовољан сам. Задовољан сам био и првим полувременом, сем пар минута где смо се опустили јер смо били под утиском да држимо све под контролом. Нисмо дали голове из неких јако добрих позиција. Кад се то деси онда се у друго… »
ТВИТОВИ - Емоције нису прикриле Партизанове слабости, навијачи имају нека питања за Благојевића

ТВИТОВИ - Емоције нису прикриле Партизанове слабости, навијачи имају нека питања за Благојевића

Спортске.нет 30.08.2025
Партизан је вечерас избио на врх табеле победом над Радником из Сурдулице од 2:0, утакмица је била посвећена успомени на Драгана Манцеа који је пре 40 година изгубио живот у саобраћајној несрећи, а симболика је да је данашња… »
Благојевић: Прво место много значи, Андреју свака част!

Благојевић: Прво место много значи, Андреју свака част!

Спорт клуб 30.08.2025
Победа слатка као августовска лубеница. Фудбалери Партизана сломили су у последњих 20 минута отпор ривала из Радника (2:0) и у драгоценом миру спаковали кофере за лаганији ритам током септембарске паузе. После меча, осетило се и… »
Црно-белима таман 2:0: Партизанови џокери срушили бункер Радника

Црно-белима таман 2:0: Партизанови џокери срушили бункер Радника

Спорт клуб 30.08.2025
Пао је сурдулички бункер у Хумској – фудбалери Партизана са 2:0 (0:0) оверили су пету првенствену победу. Резервисти, Андреј Костић и Бирбас Натхо, купили су мир у Хумској пред почетак септембарске паузе. Чета Марка Јакшића мудро… »
Благојевић: "Костић нам је поново прекратио муке"

Благојевић: "Костић нам је поново прекратио муке"

Б92 30.08.2025
Тренер фудбалера Партизана Срђан Благојевић изјавио је да је задовољан игром своје екипе у вечерашњој победи против Радника из Сурдулице у Супер лиги Србије. "Задовољан сам. Задовољан сам био и првим полувременом, сем пар… »
Благојевић после Радника: "Битно је што идемо на репрезентативну паузу с 1. места у лиги..."

Благојевић после Радника: "Битно је што идемо на репрезентативну паузу с 1. места у лиги..."

Телеграф 30.08.2025
Фудбалери Партизана су уписали победу против екипе Радника из Сурдулице са 2:0, чиме су избили на првом место на табели и с те позиције ће дочекати репрезентативну паузу. Управо то је након меча истакао и тренер црно-белих Срђан… »
Костић о голу који је посветио Драгану Манцеу: "Драго ми је, много сам прича чуо о њему..."

Костић о голу који је посветио Драгану Манцеу: "Драго ми је, много сам прича чуо о њему..."

Телеграф 30.08.2025
Фудбалери Партизана успели су да забележе победу у седмом колу Суперлиге Србије, пошто су у Хумској славили против Радника из Сурдулице - 2:0. Голове за црно-беле постигли су Андреј Костић у 71. минуту и Бибарс Натхо у 90 минуту… »
Фудбалери Партизана победили Радник у Супер лиги Србије

Фудбалери Партизана победили Радник у Супер лиги Србије

Радио сто плус 30.08.2025
Предност Партизану је у 72. минуту донео Андреј Костић, који је након центаршута Мариа Јурчевића са левог крила лопту главом послао у малу мрежу гола Радника. У 89. минуту је био досуђен пенал за Партизан, након што је лопта… »
Максимална симболика – деветка са подигнутим рукама је поново на коленима испред југа /фото, видео/

Максимална симболика – деветка са подигнутим рукама је поново на коленима испред југа /фото, видео/

Спутник 30.08.2025
На посебан начин је Партизан припремио утакмицу фудбалске Суперлиге Србије против Радника из Сурдулице на свом терену. Све је било у знаку сец́ања на Драгана Манцеа, а да симболика буде потпуна потрудио се Андреј Костиц́… »

Вести дана »