Povezane vesti
Srđan Blagojević nakon radnika: „Lep omaž igračima i Draganu Manceu“ oglasio se i tristan nakon utakmice: Evo šta kaže…
Hot sport pre 10 dana
„Drago mi je što se ovako završila utakmica“ Fudbaleri Partizana savladali su Radnik iz Surdulice 2:0(0:0) u okviru 7. kola Superlige Srbije. Golove za Partizan postigli su Andrej Kostić i Bibars Natho. Nakon meča svoje viđenje utakmice izneo je Srđan… »
Nba se ponovo poklonio nikoli Jokiću: Džoker hladnokrvnom trojkom ugasio nade Letonaca! Oglasio se i tristan nakon utakmice…
Hot sport pre 10 dana
Koš koji je verovatno i prelomio pitanje pobednika! Srbija u subotu od 17.00 slavila u svom trećem meču Evrobasketa protiv domaće Letonije, a konačan rezultat meča iznosio je 84:80 za Orlove. Najzaslužniji za trijumf Orlova bio je Nikola Jokić, koji je… »
Pobeda za Dragana mancea: Andrej Kostić proslavio gol u stilu prerano nastradale legende Partizana! Oglasio se i tristan nakon…
Hot sport pre 10 dana
Partizan slavio u Humskoj sa sigurnih 2:0! Fudbaleri Partizana savladali su Radnik iz Surdulice 2:0(0:0) u okviru 7. kola Superlige Srbije. Golove za Partizan postigli su Andrej Kostić i Bibars Natho. Mladi Partizanov napadač je ušao u igru je ušao u 68… »
Pa, ovaj Kostićev gol smo već negde videli? Da, postigao ga je Dragan Mance i Partizanu doneo titulu!
Sportske.net pre 10 dana
Da su u Partizanu pokušavali da smisle najupečatljiviji način da obeleže uspomenu na Dragana Mancea, 40 godina od njegove tragične smrti, verovatno ne bi uradili ovako kako se to večeras dogodilo u Humskoj. Dugo se Partizan mučio da postigne vodeći gol… »
Nakon pobede nad radnikom: Iskrene reči Srđana Blagojevića!
Kurir pre 9 dana
Fudbaleri Partizana savladali su Radnik iz Surdulice, na svom stadionu, za novu pobedu u Superligi Srbije - 2:0. Dominirali su od početka do kraja utakmice sdmog kola, ali su tek rezervisti Andrej Kostić i Bibars Natho rešili stvar. Posle meča oglasio se… »
Blagojević: Lep omaž igračima iz prošlosti i Draganu Manceu
Sportski žurnal pre 9 dana
”Zadovoljan sam igrom Partizana”. Trener Partizana Srđan Blagojević izjavio je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u večerašnjoj pobedi protiv Radnika iz Surdulice u Super ligi Srbije. - Zadovoljan sam. Zadovoljan sam bio i prvim poluvremenom, sem par… »
Andrej Kostić o Manceu: ''Čuo sam mnogo priča, jako mi je drago...''
Sportske.net pre 9 dana
Andrej Kostić iz meča u meč dokazuje da je uprava Partizana napravila sjajan potez njegovim dovođenjem iz Budućnosti, iako je u početku bilo sumnji da li 900.000 evra ovog leta uloženo na pravi način. Već sada je njegova vrednost višestruko veća, redovno… »
Blagojević: "Kostić nam je skratio muke, možda još da mu smanjim minutažu?"
Sportske.net pre 9 dana
Nije Partizan blistao protiv Radnika, ali računa se pobeda. Crno-beli na reprezentativnu pauzu odlaze posle trijumfa, koji ima posebnu draž i poseban šmek jer je ceo meč Super lige bio posvećen sećanju na Dragana Mancea, koji je poginuo pre 40 godina… »
Blagojević: Zadovoljan sam igrom Partizana
Radio sto plus pre 9 dana
“Zadovoljan sam. Zadovoljan sam bio i prvim poluvremenom, sem par minuta gde smo se opustili jer smo bili pod utiskom da držimo sve pod kontrolom. Nismo dali golove iz nekih jako dobrih pozicija. Kad se to desi onda se u drugo poluvreme ulazi sa nekom… »
TVITOVI - Emocije nisu prikrile Partizanove slabosti, navijači imaju neka pitanja za Blagojevića
Sportske.net pre 9 dana
Partizan je večeras izbio na vrh tabele pobedom nad Radnikom iz Surdulice od 2:0, utakmica je bila posvećena uspomeni na Dragana Mancea koji je pre 40 godina izgubio život u saobraćajnoj nesreći, a simbolika je da je današnja ''devetka'' crno-belih… »
Blagojević: Prvo mesto mnogo znači, Andreju svaka čast!
Sport klub pre 9 dana
Pobeda slatka kao avgustovska lubenica. Fudbaleri Partizana slomili su u poslednjih 20 minuta otpor rivala iz Radnika (2:0) i u dragocenom miru spakovali kofere za laganiji ritam tokom septembarske pauze. Posle meča, osetilo se i zadovoljstvo u rečima… »
Crno-belima taman 2:0: Partizanovi džokeri srušili bunker Radnika
Sport klub pre 9 dana
Pao je surdulički bunker u Humskoj – fudbaleri Partizana sa 2:0 (0:0) overili su petu prvenstvenu pobedu. Rezervisti, Andrej Kostić i Birbas Natho, kupili su mir u Humskoj pred početak septembarske pauze. Četa Marka Jakšića mudro se držala do 71. minuta…… »
Blagojević: "Kostić nam je ponovo prekratio muke"
B92 pre 9 dana
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u večerašnjoj pobedi protiv Radnika iz Surdulice u Super ligi Srbije. "Zadovoljan sam. Zadovoljan sam bio i prvim poluvremenom, sem par minuta gde smo se opustili… »
Blagojević posle Radnika: "Bitno je što idemo na reprezentativnu pauzu s 1. mesta u ligi..."
Telegraf pre 9 dana
Fudbaleri Partizana su upisali pobedu protiv ekipe Radnika iz Surdulice sa 2:0, čime su izbili na prvom mesto na tabeli i s te pozicije će dočekati reprezentativnu pauzu. Upravo to je nakon meča istakao i trener crno-belih Srđan Blagojević, koji je bio… »
Kostić o golu koji je posvetio Draganu Manceu: "Drago mi je, mnogo sam priča čuo o njemu..."
Telegraf pre 9 dana
Fudbaleri Partizana uspeli su da zabeleže pobedu u sedmom kolu Superlige Srbije, pošto su u Humskoj slavili protiv Radnika iz Surdulice - 2:0. Golove za crno-bele postigli su Andrej Kostić u 71. minutu i Bibars Natho u 90 minutu sa penala. Nakon meča… »
Fudbaleri Partizana pobedili Radnik u Super ligi Srbije
Radio sto plus pre 9 dana
Prednost Partizanu je u 72. minutu doneo Andrej Kostić, koji je nakon centaršuta Maria Jurčevića sa levog krila loptu glavom poslao u malu mrežu gola Radnika. U 89. minutu je bio dosuđen penal za Partizan, nakon što je lopta posle šuta Nemanje… »
Maksimalna simbolika – devetka sa podignutim rukama je ponovo na kolenima ispred juga /foto, video/
Sputnik pre 9 dana
Na poseban način je Partizan pripremio utakmicu fudbalske Superlige Srbije protiv Radnika iz Surdulice na svom terenu. Sve je bilo u znaku sećanja na Dragana Mancea, a da simbolika bude potpuna potrudio se Andrej Kostić. Nekoliko dana uoči obeležavanja… »
Vesti dana »

Srbija - Engleska: Stojković Piksi totalno pretumbao tim za Engleze
Kurir pre 12 minutajoš 43 povezane

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Trampova administracija obaveštena
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 56 povezanih

Uživo gori nepal! Izgorela zgrada parlamenta Premijer podneo ostavku, supruga bivšeg premijera živa spaljena, ima mnogo mrtvih: Ljude linčuju na ulici (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih

Selaković: Lideri blokadera u Strazburu tražili podršku stranih sila za razaranje Srbije
Euronews pre 2 satajoš 32 povezane

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua, Makron imenovao Lekornija za premijera
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 43 povezane