Povezane vesti
"Bolje da sam se za dalekovod uhvatila nego što sam tebe upoznala": Mima ljubi 35 godina mlađu, a sada dobio šok poruku
Mondo 31.08.2025
Mima Karadžić trenutno uživa na Hvaru, odakle se oglasio putem Instagrama. Osim što je podelio fotografiju s primorja, popularni glumac je pratioce nasmejao i zanimljivim opisom ispod objave. "Ima divnih ljubavnih poruka. Evo upravo dobih jednu: 'Bolje… »
"Bolje da sam se uhvatila za dalekoovod, nego tebe upoznala": Mima Karadžić ljubi 35 godina mlađu, a na mrežama podelio…
Blic 30.08.2025
Mima Karadžić (70), trenutno se nalazi na Hvaru u Hrvatskoj, odakle je podelio sliku na Instagramu. Mima Karadžić, osim što je pokazao kako uživa na primorju, uz fotku podelio je i zanimljiv opis. Mima Karadzic on Instagram: "ima divnih ljubavnih poruka… »
Vesti dana »
Predsednik i ministri "bez sna" zbog SAD i NIS-a: Stručnjaci ističu – ništa nije iznenadno, urgentan je samo strah od Rusije
N1 Info pre 15 minutajoš 66 povezanih
FOTO, VIDEO Posle blokade autobuske stanice, blokiran bulevar ispred Banovine
Radio 021 pre 25 minutajoš 19 povezanih
Dijana Hrka primila infuziju u bolnici: Nastavlja štrajk glađu ispred skupštine, oglasili se lekari
Mondo pre 1 satjoš 45 povezanih
Nikezić (SSP): Vučićeva vlast nije radila ništa, već čekala da Rusi i Amerikanci reše problem
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane
Šanse za sneg u Srbiji kao kombinacija za loto: Do kraja novembra padaće na 4 dana, a evo da li će i za Novu godinu
Blic pre 1 satjoš 31 povezana