Povezane vesti
Vučić: Ja nemam gazdu
Radio 021 31.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. "Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije… »
Vučić: Ovo nisam uradio ja sam
Nova 31.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. „Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije… »
Vučić: Služim samo građanima Srbije i našem narodu
NIN 31.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. "Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije… »
Aleksandar Vučić: Srbija će ostati na evropskom putu i neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata
Pravda 31.08.2025
Srbija će ostati na evropskom putu i neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je u video-snimku na Instagramu da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan… »
VUČIĆ: Ja nemam gazdu (VIDEO)
Moj Novi Sad 31.08.2025
Predsednik Srbije objavio je novi uradak na svom Instagram nalogu. Aleksandar Vučić ocenio je u video snimku na da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. − Ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani… »
Vesti dana »
Nakon protesta u Beogradu, ogradu oko parka Ušće danas čuvaju policija i privatno obezbeđenje
Mašina pre 4 satijoš 24 povezane
U Leskovcu večeras protest zbog napada na studente u Novom Sadu
Serbian News Media pre 53 minutajoš 29 povezanih
Sinod SPC suspendovao mitropolita Justina koji je podržao studente
N1 Info pre 30 minutajoš 22 povezane
Zelenski otkrio zašto su prekinuti pregovori Ukrajine i Rusije: Žestok sukob nastao u Ženevi zbog ove dve teme
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane