Povezane vesti
Vučić: Ja nemam gazdu
Radio 021 pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. "Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije… »
Vučić: Ovo nisam uradio ja sam
Nova pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. „Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije… »
Vučić: Služim samo građanima Srbije i našem narodu
NIN pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. "Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije… »
Aleksandar Vučić: Srbija će ostati na evropskom putu i neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata
Pravda pre 20 dana
Srbija će ostati na evropskom putu i neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je u video-snimku na Instagramu da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan… »
VUČIĆ: Ja nemam gazdu (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 20 dana
Predsednik Srbije objavio je novi uradak na svom Instagram nalogu. Aleksandar Vučić ocenio je u video snimku na da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. − Ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani… »
Vesti dana »

Predsednik izneo brojeve: Koliko je ljudi prisustvovalo vojnoj paradi u Beogradu, a koliko je protestovalo
Danas pre 32 minutajoš 2 povezane

Zvanično od danas! Nova naknada za radne vize za SAD stupa na snagu: Evo za koga ne važe i koliko će koštati
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana