Povezane vesti
Vučić: Ja nemam gazdu
Radio 021 31.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. "Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije… »
Vučić: Ovo nisam uradio ja sam
Nova 31.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. „Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije… »
Vučić: Služim samo građanima Srbije i našem narodu
NIN 31.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu. "Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije… »
Aleksandar Vučić: Srbija će ostati na evropskom putu i neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata
Pravda 31.08.2025
Srbija će ostati na evropskom putu i neće uvesti sankcije Rusiji do kraja mog mandata, poručio je predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je u video-snimku na Instagramu da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan… »
VUČIĆ: Ja nemam gazdu (VIDEO)
Moj Novi Sad 31.08.2025
Predsednik Srbije objavio je novi uradak na svom Instagram nalogu. Aleksandar Vučić ocenio je u video snimku na da su pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek. − Ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani… »
Vesti dana »
UŽIVO VIDEO Skup podrške Hrki i Jaćimovićima: Novosadski srednjoškolci stigli do Banovine
Radio 021 pre 4 minutajoš 82 povezane
Tuhel pred meč sa Srbijom: Očekuje nas tim sa jakim patriotskim nabojem i sjajnim igračima i selektorom
Danas pre 34 minutajoš 37 povezanih