Повезане вести
Вучић: Ја немам газду
Радио 021 31.08.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је да служи само грађанима Србије и српском народу. "Мислим да су прво погрешна и опасна размишљања да је Србија један човек и ово нисам урадио ја сам. А ја немам газду, једини коме… »
Вучић: Ово нисам урадио ја сам
Нова 31.08.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је да служи само грађанима Србије и српском народу. „Мислим да су прво погрешна и опасна размишљања да је Србија један човек и ово нисам урадио ја сам. А ја немам газду, једини коме… »
Вучић: Служим само грађанима Србије и нашем народу
НИН 31.08.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је да служи само грађанима Србије и српском народу. "Мислим да су прво погрешна и опасна размишљања да је Србија један човек и ово нисам урадио ја сам. А ја немам газду, једини коме… »
Александар Вучић: Србија ће остати на европском путу и неће увести санкције Русији до краја мог мандата
Правда 31.08.2025
Србија ће остати на европском путу и неће увести санкције Русији до краја мог мандата, поручио је председник Александар Вучић. Председник Александар Вучић оценио је у видео-снимку на Инстаграму да су погрешна и опасна… »
ВУЧИЋ: Ја немам газду (ВИДЕО)
Мој Нови Сад 31.08.2025
Председник Србије објавио је нови урадак на свом Инстаграм налогу. Александар Вучић оценио је у видео снимку на да су погрешна и опасна размишљања да је Србија један човек. − Ово нисам урадио ја сам. А ја немам газду, једини… »
Вести дана »
Потписан уговор о изградњи саобраћајнице Вожд Карађорђе, Вучић: Пут од великог значаја за Шумадију, повезујемо људе
НИН пре 19 минутајош 43 повезане
Форбес: Бизнисмен из Србије нуди две милијарде евра за удео у НИС-у, повезан за више угашених компанија
Машина пре 1 сатјош 37 повезаних
Одата пошта кинеским новинарима убијеним у НАТО бомбардовању СРЈ 1999. године
Инсајдер пре 1 сатјош 24 повезане