Povezane vesti
Jedna osoba povređena u diskoteci u Budvi: Na nju pao led ekran tokom nevremena
Radio 021 pre 9 dana
Jedna osoba povređena je protekle noći u diskoteci "Top Hil" u Budvi. Na tu osobu je zbog nevremena pao led ekran, javljaju Vijesti. List navodi da je u toj diskoteci protekle noći trebalo da se održe borbe u borilačkom sportu, "bare knuckle", odnosno… »
Konor Mekgregor bežao od nevremena u Budvi: „Čitavo mesto je drhtalo“
City magazine pre 9 dana
Legendarni UFC borac i suvlasnik BKFC organizacije, Konor Mekgregor, našao se usred nesvakidašnje scene u Budvi tokom prvog izdanja Bare Knuckle Fighting Championshipa (BKFC) u Crnoj Gori, piše Nova.rs. U subotu je publika imala priliku da gleda čak 11… »
Spektakl otkazan zbog oluje: Mekgregor nije mogao da gleda Bakočevića
Sputnik pre 9 dana
Spektakularne borbe viđene su na BKFC događaju u Budvi, ali ona glavna u kojoj je trebalo da učestvuju Vaso Bakočević i Vilhelm Ot nije se desila zbog nevremena koje je prekinulo program. Konor Mekgregor, proslavljeni MMA borac, stigao je u Budvu kako… »
Jedna osoba povređena u diskoteci u Budvi kada je na nju pao led ekran
Euronews pre 9 dana
Jedna osoba povređena je protekle noći u diskoteci "Top Hil" u Budvi, kada je zbog nevremena na nju pao led ekran, javljaju Vijesti. List navodi da su u toj diskoteci protekle noći trebale da se održe borbe u globalno najbrže rastućem borilačkom sportu… »
Mekgregor upalio kameru dok je bežao u Budvi: O, moj Bože... Nisam želeo da čekam - znao sam da ovo nije bezbedno!
Kurir pre 9 dana
Proslavljeni UFC borac i suvlasnik BKFC organizacije, Konor Mekgregor, doživeo je veliku neprijatnost u Budvi. Mekgregor, koji je bio glavni promoter prvog izdana "Bare Knuckle Fighting Chapionship" spektakla u Budvi, preživeo je pravu dramu Crnoj Gori… »
Konor Mekgregor pobegao kad je krenuo haos u Budvi, ništa od borbe Vase Bakočevića: „To je bila najluđa stvar ikada“
Nova pre 9 dana
Legendarni UFC borac i suvlasnik BKFC organizacije, Konor Mekgregor, našao se usred nesvakidašnje scene u Budvi tokom prvog izdanja Bare Knuckle Fighting Championshipa (BKFC) u Crnoj Gori. U subotu je publika imala priliku da gleda čak 11 borbi golim… »
Konor Mekgregor se snimao dok je bežao od haosa Budvi: “Ovo je najluđa stvar koju sam ikad video”
Telegraf pre 9 dana
Legendarni UFC borac i vlasnik dela organizacije BKFC, Konor Mekgregor, doživeo je u Budvi ono što je sam opisao kao „najluđu stvar ikada“. Naime, u subotu se u Crnoj Gori održavalo prvo izdanje "Bare Knuckle Fighting Championshipa" (BKFC) sa čak 11… »
Vesti dana »

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Katar osuđuje akciju u UN
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 63 povezane

Piksi izviždan! Navijači na "Marakani" tražili ostavku od selektora
Kurir pre 21 minutajoš 41 povezana

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih