Povezane vesti

Bila je ljubavnica, zavela najpoželjnije frajere estrade: Pevačica (64) se ponosno skinula u tigrasti kupaći, grudi pucaju u…

Bila je ljubavnica, zavela najpoželjnije frajere estrade: Pevačica (64) se ponosno skinula u tigrasti kupaći, grudi pucaju u…

Kurir pre 9 dana
Poznata kantautorka Alka Vuica (64) uživa u odmoru na popularnom grčkom ostrvu Mikonos, odakle je podelila nekoliko fotografija koje su izazvale veliki broj komentara. U jednodelnom kupaćem kostimu sa leopard dezenom, pevačica je pokazala vitku figuru i… »
"Bila sam ljubavnica, prelepa sam i prepametna": Pevačica (64) šokirala, a sad pozira u leopard bikiniju: Našminkala se za…

"Bila sam ljubavnica, prelepa sam i prepametna": Pevačica (64) šokirala, a sad pozira u leopard bikiniju: Našminkala se za…

Blic pre 9 dana
Pevačica Alka Vuica (64) pohvalila se kako uživa u Grčkoj na Mikonosu. Naime, Alka Vuica pokazala je zavidnu liniju u sedmoj deceniji i mnoge ostavila bez teksta kada je pozirala u jednodelnom leopard kupaćem kostimu i istakla svoje bujno poprsje. Ceo… »

Vesti dana »