Povezane vesti

Dnevnik iz Rige: Svi moji susreti sa Nikolom Jokićem

Radio 021 pre 23 dana
Centar reprezentacije Srbije Nikola Jokić u trećem kolu Evropskog prvenstva u košarci pružio je jednu od najboljih partija ikada viđenih u nacionalnom dresu - ovako je to sve izgledalo uživo. Reuters Kada je Davis Bertans na dva minuta do kraja pogodio… »

NIN pre 22 dana
Kada je Davis Bertans na dva minuta do kraja pogodio trojku, i smanjio prednost Srbije na samo četiri poena, cela hala u Rigi je oduševljeno skočila. Navijali su i skakali u ritmu nekoliko velikih bubnjeva nedaleko od mene, verovatno sa tračkom nade da… »

Danas pre 22 dana
Kada je Davis Bertans na dva minuta do kraja pogodio trojku, i smanjio prednost Srbije na samo četiri poena, cela hala u Rigi je oduševljeno skočila. Navijali su i skakali u ritmu nekoliko velikih bubnjeva nedaleko od mene, verovatno sa tračkom nade da… »

Južne vesti pre 22 dana
Reuters Kada je Davis Bertans na dva minuta do kraja pogodio trojku, i smanjio prednost Srbije na samo četiri poena, cela hala u Rigi je oduševljeno skočila. Navijali su i skakali u ritmu nekoliko velikih bubnjeva nedaleko od mene, verovatno sa tračkom… »

Vesti dana »