Povezane vesti
Stanovnici Novog naselja simbolično proglasili Vučića i Alanovića nepoželjnima u tom delu Novog Sada
Radio 021 31.08.2025
Zbor građana Novog naselja, koje čini stanovnici MZ "Gavrilo Princip" i "Bistrica", proglasio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dekana Filozofskog fakulteta Milivoja Alanovića nepoželjnim osobama. Oni su ove dve osobe proglasili nepožljnima na… »
Novosadski zbor proglasio Vučića i dekana Alanovića nepoželjnima u njihovom naselju
N1 Info 31.08.2025
Zbor građana Novog naselja, koji čine stanovnici mesnih zajednica "Gavrilo Princip" i "Bistrica", proglasio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dekana Filozofskog fakulteta Milivoja Alanovića nepoželjnim osobama - persona non grata.U objavi na… »
Vučić i dekan Alanović proglašeni nepoželjnima u delu Novog Sada
Nova 31.08.2025
Zbor građana Novog naselja, koji čine stanovnici mesnih zajednica "Gavrilo Princip" i "Bistrica", proglasio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dekana Filozofskog fakulteta Milivoja Alanovića nepoželjnim osobama - persona non grata. U objavi na… »
Vučić i Alanović nepoželjni na Novom naselju
Moj Novi Sad 31.08.2025
Zbor građana Novog naselja odnosno stanovnici mesnih zajednica "Gavrilo Princip" i "Bistrica", proglasio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dekana Filozofskog fakulteta Milivoja Alanovića nepoželjnim osobama - persona non grata. U objavi na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 32 povezane
Prvi fer izbori na ulicama Srbije: Studenti za Danas otkrivaju kako je prošla akcija prikupljanja potpisa
Danas pre 3 satajoš 52 povezane
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 3 satajoš 22 povezane
Tramp o napadu na rezidenciju ruskog predsednika: Evo zašto sam zaustavio Tomahavke — veoma sam ljut
Sputnik pre 31 minutajoš 73 povezane
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih