Povezane vesti

Upoznali se slučajno, izgradili moćnu medijsku imperiju: Ovo je istina o braku Milice i Željka Mitrovića

Upoznali se slučajno, izgradili moćnu medijsku imperiju: Ovo je istina o braku Milice i Željka Mitrovića

Story pre 22 dana
Milica i Željko Mitrović obeležavaju godišnjicu ljubavi Milica Mitrović, supruga vlasnika ružičaste televizije Željka Mitrovića, objavila je na Instagramu fotografiju povodom važnog jubileja. - 32 volim te, napisala je Milica aludirajući na više od tri… »
"Trebao joj je prevoz, a ja sam imao kola": Željko Mitrović slavi 32 godine braka, otkrio kako je upoznao Milicu

"Trebao joj je prevoz, a ja sam imao kola": Željko Mitrović slavi 32 godine braka, otkrio kako je upoznao Milicu

Mondo pre 22 dana
Željko i Milica Mitrović su tokom zajedničkog života dobili su dve ćerke, a kako i sami kažu - vole se jednako snažno kao prvog dana. Milica je tim povodom podelila emotivnu poruku upućenu svom suprugu: "Ti si moje danas i sva moja sutra, 32. Volim te"… »
Slavlje u domu Mitrovića! Milica objavila srećne vesti i pokazala iznenađenje od Željka: "Ti si moje danas..."

Slavlje u domu Mitrovića! Milica objavila srećne vesti i pokazala iznenađenje od Željka: "Ti si moje danas..."

Telegraf pre 22 dana
Željko Mitrović i njegova supruga Milica danas obeležavaju 32 godine braka. Tokom zajedničkog života dobili su dve ćerke, a kako i sami kažu - vole se jednako snažno kao prvog dana. Milica je tim povodom podelila emotivnu poruku upućenu svom suprugu: -… »
Slavlje u domu Mitrovića! Milica objavila srećne vesti: Željko joj doneo ogroman buket, a ona mu se obratila emotivnim rečima…

Slavlje u domu Mitrovića! Milica objavila srećne vesti: Željko joj doneo ogroman buket, a ona mu se obratila emotivnim rečima…

Kurir pre 22 dana
Željko Mitrović i Milica Mitrović danas slave godišnjicu braka. Milica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa svojim suprugom gde je otkrila da slave 32 godine braka. - Ti si moje danas i sva moja sutra, 32. Volim te - napisala je ona… »
Slavlje u domu Milice i Željka Mitrovića: Ona podelila emotivne fotografije i pokazala šta joj je muž poklonio: "Volim te"…

Slavlje u domu Milice i Željka Mitrovića: Ona podelila emotivne fotografije i pokazala šta joj je muž poklonio: "Volim te"…

Blic pre 22 dana
Željko Mitrović i njegova supruga Milica Mitrović danas proslavljaju 32 godine braka. Milica i Željko su toko, braka dobili dve ćerke, a i dalje se vole kao prvog dana. - Ti si moje danas i sva moja sutra, 32. Volim te - napisala je ona uz tri emotikona… »
Mitrovici objavili srećne vesti! Emotivna poruka izazvala lavinu emocija (Foto)

Mitrovici objavili srećne vesti! Emotivna poruka izazvala lavinu emocija (Foto)

Alo pre 22 dana
Danas su se oglasili zajedničkom fotografijom i emotivnom porukom. Željko i Milica Mitrović danas proslavljaju 32 godine braka. Tokom više od tri decenije ljubavi su dobili dve ćerke, a ne kriju da se i dalje vole kao prvog dana. Danas su se oglasili… »

Vesti dana »