Povezane vesti

"Bilo me je sramota i da se prekrstim": Pevačica o neviđenom blamu, polugola pevala pred popovima

"Bilo me je sramota i da se prekrstim": Pevačica o neviđenom blamu, polugola pevala pred popovima

Mondo pre 16 dana
Karijera Sanje Stojanović je doživela nagli preokret kada je procureo intimni snimak, a ona je odlučila da se povuče iz medijskog sveta. Potom je ponovo počela da se pojavljuje u medijima, gde je ispričala razne anegdote iz svog života i karijere. Jedna… »
"Pevala sam popovima polugola" Pevačica se prisetila situacije u kojoj se našla! Sanja Stojanović: Imala sam praćke na grudima…

"Pevala sam popovima polugola" Pevačica se prisetila situacije u kojoj se našla! Sanja Stojanović: Imala sam praćke na grudima…

Kurir pre 16 dana
Sanja Stojanović proslavila se učešćem u " Zvezde Granda", međutim u jednom momentu zbog poteza njenog bivšeg partnera odlučila je da se povuče iz javnosti. Ona dugo nije bilo u medijima, a od nedavno je počela da se oglašava kako u medijima tako i na… »
"Pevala sam popovima polugola" Pevačica doživela veliku neprijatnost, povukla se zbog eksplicitanog snimak

"Pevala sam popovima polugola" Pevačica doživela veliku neprijatnost, povukla se zbog eksplicitanog snimak

Telegraf pre 16 dana
Sanja Stojanović postala je poznata javnosti 2007. godine, zahvaljujući svom učešću u takmičenju „Zvezde Granda“, gde je pokazala izvanredan talenat i stigla do finala. Međutim, njena karijera je doživela nagli preokret kada je procureo intimni snimak… »

Vesti dana »