Повезане вести

"Било ме је срамота и да се прекрстим": Певачица о невиђеном бламу, полугола певала пред поповима

"Било ме је срамота и да се прекрстим": Певачица о невиђеном бламу, полугола певала пред поповима

Мондо 31.08.2025
Каријера Сање Стојановић је доживела нагли преокрет када је процурео интимни снимак, а она је одлучила да се повуче из медијског света. Потом је поново почела да се појављује у медијима, где је испричала разне анегдоте из свог… »
"Певала сам поповима полугола" Певачица се присетила ситуације у којој се нашла! Сања Стојановић: Имала сам праћке на грудима…

"Певала сам поповима полугола" Певачица се присетила ситуације у којој се нашла! Сања Стојановић: Имала сам праћке на грудима…

Курир 31.08.2025
Сања Стојановић прославила се учешћем у " Звезде Гранда", међутим у једном моменту због потеза њеног бившег партнера одлучила је да се повуче из јавности. Она дуго није било у медијима, а од недавно је почела да се оглашава… »
"Певала сам поповима полугола" Певачица доживела велику непријатност, повукла се због експлицитаног снимак

"Певала сам поповима полугола" Певачица доживела велику непријатност, повукла се због експлицитаног снимак

Телеграф 31.08.2025
Сања Стојановић постала је позната јавности 2007. године, захваљујући свом учешћу у такмичењу „Звезде Гранда“, где је показала изванредан таленат и стигла до финала. Међутим, њена каријера је доживела нагли преокрет када је… »

Вести дана »