Повезане вести

"Прозивали су ме и за 40 дана": Жика Јакшић се огласио због Саше Поповића, нико му није јавио за помен

"Прозивали су ме и за 40 дана": Жика Јакшић се огласио због Саше Поповића, нико му није јавио за помен

Мондо 31.08.2025
Јуче у 12 часова на Новом бежанијском гробљу одржан шестомесечни помен оснивачу Гранд продукције и музичког такмичења Звезде Гранда, естрадном магу Саши Поповићу. Чланови породице и пријатељи окупили су се како би уз свеће и… »
"Из само једног разлога нисам био на помену Поповићу" Огласио се Жика Јакшић, па открио шта му је Сузана урадила пола године…

"Из само једног разлога нисам био на помену Поповићу" Огласио се Жика Јакшић, па открио шта му је Сузана урадила пола године…

Ало 31.08.2025
Жика Јакшић открио зашто није био на помену Саши Поповићу. Жика Јакшић открио је зашто није био на помену Саши Поповићу, одржаном јуче Новом бежанијском гробљу у кругу чланова породице и пријатеља. - Нико ме није обавестио о… »
Многи сматрају да је Вики издала Сашу Поповића: Појавила се на његовом помену, а ево шта јој је Сузана рекла при сусрету

Многи сматрају да је Вики издала Сашу Поповића: Појавила се на његовом помену, а ево шта јој је Сузана рекла при сусрету

Свет & Скандал 31.08.2025
Певачица Вики Миљковић појавила се на помену Саши Поповићу на Новом бежанијском гробљу. На шестомесечном помену директора Гранда, поред породице, појавили су се запослени у продукцији, пријатељи, певачи, као и велики број… »

Вести дана »