Povezane vesti

"Prozivali su me i za 40 dana": Žika Jakšić se oglasio zbog Saše Popovića, niko mu nije javio za pomen

"Prozivali su me i za 40 dana": Žika Jakšić se oglasio zbog Saše Popovića, niko mu nije javio za pomen

Mondo pre 20 dana
Juče u 12 časova na Novom bežanijskom groblju održan šestomesečni pomen osnivaču Grand produkcije i muzičkog takmičenja Zvezde Granda, estradnom magu Saši Popoviću. Članovi porodice i prijatelji okupili su se kako bi uz sveće i molitvu odale počast Saši… »
"Iz samo jednog razloga nisam bio na pomenu Popoviću" Oglasio se Žika Jakšić, pa otkrio šta mu je Suzana uradila pola godine…

"Iz samo jednog razloga nisam bio na pomenu Popoviću" Oglasio se Žika Jakšić, pa otkrio šta mu je Suzana uradila pola godine…

Alo pre 20 dana
Žika Jakšić otkrio zašto nije bio na pomenu Saši Popoviću. Žika Jakšić otkrio je zašto nije bio na pomenu Saši Popoviću, održanom juče Novom bežanijskom groblju u krugu članova porodice i prijatelja. - Niko me nije obavestio o tome, nisam zaista znao… »
Mnogi smatraju da je Viki izdala Sašu Popovića: Pojavila se na njegovom pomenu, a evo šta joj je Suzana rekla pri susretu

Mnogi smatraju da je Viki izdala Sašu Popovića: Pojavila se na njegovom pomenu, a evo šta joj je Suzana rekla pri susretu

Svet & Skandal pre 20 dana
Pevačica Viki Miljković pojavila se na pomenu Saši Popoviću na Novom bežanijskom groblju. Na šestomesečnom pomenu direktora Granda, pored porodice, pojavili su se zaposleni u produkciji, prijatelji, pevači, kao i veliki broj novinara koji su se… »

Vesti dana »