Povezane vesti

Sloba Radanović izustio o raletu ono što niko nije znao Evo šta je pevač rekao o sukobu pevačice i kompozitora

Sloba Radanović izustio o raletu ono što niko nije znao Evo šta je pevač rekao o sukobu pevačice i kompozitora

Alo 31.08.2025
Sloba Radanović se dotakao sukoba Ane i Raleta. O skandalu pevačice Ane Nikolić i Gorana Ratkovića Raleta već danima se piše. Naime, mediji su uhvatili danas Slobu Radanovića na aerodromu u Beogradu, a po njega je došla supruga Jelena. Foto: Ataimages… »
"Sve je to u žaru..." Sloba šokirao komentarom o skandalu Ane i Raleta: "uvek sam mu verovao i nastaviću"

"Sve je to u žaru..." Sloba šokirao komentarom o skandalu Ane i Raleta: "uvek sam mu verovao i nastaviću"

Telegraf 31.08.2025
O skandalu pevačice Ane Nikolić i njenog partnera Gorana Ratkovića Raleta se već danima piše u domaćim medijima. Ovim povodom oglasio se i pevač Sloba Radanović, koji je dao svoj komentar. - Ne bih sad ulazio ni u čiji krevet, privatan život, ali ja… »
"Verujem raletu": Sloba Radanović o skandalu sa Anom Nikolić, a Jelena došla po njega i kida kako izgleda u preuskoj haljini

"Verujem raletu": Sloba Radanović o skandalu sa Anom Nikolić, a Jelena došla po njega i kida kako izgleda u preuskoj haljini

Blic 31.08.2025
O skandalu pevačice Ane Nikolić i Gorana Ratkovića Raleta već danima se piše. Naime, naše ekipe uhvatile su danas Slobu Radanovića na aerodromu u Beogradu, a po njega je došla supruga Jelena, koja je sve ostavila bez teksta kada se pojavila u preuskoj… »
"Ne bih im ulazio u krevet ali Raleta odlično poznajem" Sloba Radanović progovorio o haosu sa Anom Nikolić: On nema trunku…

"Ne bih im ulazio u krevet ali Raleta odlično poznajem" Sloba Radanović progovorio o haosu sa Anom Nikolić: On nema trunku…

Kurir 31.08.2025
O skandalu pevačice Ane Nikolić i Gorana Ratkovića Raleta već danima se piše. Naime, mediji su uhvatili danas Slobu Radanovića na aerodromu u Beogradu, a po njega je došla supruga Jelena. Sloba je potom govorio o nastupima, a zatim se osvrnuo i na haos… »

Vesti dana »

Halil al Haja: Ne verujemo Izraelu ni na sekundu

Halil al Haja: Ne verujemo Izraelu ni na sekundu

Politika pre 1 satjoš 62 povezane
Preminuo Halid Bešlić

Preminuo Halid Bešlić

Slobodna Evropa pre 9 satijoš 20 povezanih
Novak: Težak dan na poslu

Novak: Težak dan na poslu

Sportski žurnal pre 2 satajoš 57 povezanih