Povezane vesti
"Bio sam sa Mrvicom u apartmanu! Zvao sam je i doveo..." Peja izneo šok istinu iz Budve, Ena napravila haos?!
Telegraf 31.08.2025
Bivši učesnici "Elite", Jovan Pejić i Ena Čolić, otvoreno su razgovarali o detaljima skandala koji je nedavno odjeknuo kao bomba, kada je Mrvica obelodanila prepiske sa Pejom koje su nastale tokom njegovog boravka u Budvi. Peja je otkrio šta se zapravo… »
Peja konačno priznao šta je radio sa mrvicom u apartmanu! Ena Čolić pozelenela od muke: Bili smo opušteni, pili smo piće, a…
Kurir 31.08.2025
Peja i Ena otvoreno su razgovarali o detaljima skandala koji je nedavno odjeknuo kao bomba, kada je Mrvica obelodanila prepiske sa Pejom koje su nastale tokom njegovog boravka u Budvi. - Ne znam koja poenta je toga što je iznela Mrvica. Pokazala je da je… »
Vesti dana »
Đilas u Skupštini poručio Brnabić: Najbolje bi bilo da predložimo zakon protiv pokušaja vaše duhovitost
Danas pre 30 minutajoš 46 povezanih
(Foto, video) Superćelijski oblak se premešta, stižu hitna SMS upozorenja! RHMZ pali alarme po celoj Srbiji zbog jakog nevremena, ovi delovi upravo na udaru
Blic pre 55 minutajoš 44 povezane
Sveti Vasilije Ostroški – praznik posvećen velikom čudotvorcu i iscelitelju
RTK pre 2 satajoš 25 povezanih
RHMZ upozorava na jako nevreme, poruke će stizati građanima SMS-om
Stav.life pre 1 satjoš 16 povezanih