Povezane vesti
"Ugasio mi je kuću, ubio je domaćina": Oglasila se udovica ubijenog muškarca kod Svrljiga, neutešna od bola
Mondo pre 10 dana
Srbijanka M., udovica Jovana M. (80) kojeg je u četvrtak ujutro u selu Pirkovac kod Svrljiga ubio osumnjičeni Ljubisav T. (81), a zatim Jovanovo telo bacio u jarugu u susednom Radenkovac, neutešna je posle targedije. Ona dodaje da je osumnjičeni Ljubisav… »
"Ugasio mi je kuću, ubio domaćina": Ispovest udovice kojoj je komšija ubio muža, pa telo odvezao u traktoru i bacio u jarugu…
Blic pre 10 dana
"Video sam Ljubisava T. (81) da vozi nešto što je pokrio najlonom, ali ni u ludilu mi nije palo napamet da prevozi ubijenog komšiju Jovana M. (80). Ovako započinje priču meštanin Pirkovca kod Svrljiga koji je ostao zatečen zločinom koji se dogodio u… »
„Da sam pošla s njim možda bi moj Jovan SAD bio živ, a možda bi nas zajedno sahranjivali“ Žena ubijenog deke iz Svrljiga…
Alo pre 10 dana
Policija iz Niša je utvrdila da je Ljubisav T. posle ubistva hteo da prikrije zločin koji se dogodio u četvrtak ujutru tako što je pokušao da sakrije telo u ataru susednog sela Radenkovac kod Svrljiga. "Video sam Ljubisava T. (81) da vozi nešto što je… »
Udovica ubijenog Jovana iz sela Pirkovac: Da sam pošla s njim u njivu, možda bi moj muž danas bio živ
Telegraf pre 10 dana
"Video sam ga kako traktorom prevozi nešto" "Video sam Ljubisava T. (81) da vozi nešto što je pokrio najlonom, ali ni u ludilu mi nije palo napamet da prevozi ubijenog komšiju Jovana M. (80). Ovako započinje priču meštanin Pirkovca kod Svrljiga koji je… »
"Ugasio mi je kuću... Ubio domaćina" Teške reči udovice iz Svrljiga, komšija joj ubio muža, telo vozio u traktoru kroz selo…
Kurir pre 10 dana
"Srce mi se kida od muke... Ugasio mi je kuću, ubio je domaćina, i to kakvog domaćina. I sve bi dala, čini mi se, da saznam zašto je pucao u mog Jovana. I mene to muči jer oni nisu razgovarali 35, ma više, 40 godina. Molila sam policiju da mi dozvoli da… »
Vesti dana »

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Rubio oštro reagovao na presudu Bolsonaru zbog pokušaja državnog udara: "Ovo je lov na veštice!"
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih