Povezane vesti
"Ugasio mi je kuću, ubio je domaćina": Oglasila se udovica ubijenog muškarca kod Svrljiga, neutešna od bola
Mondo 01.09.2025
Srbijanka M., udovica Jovana M. (80) kojeg je u četvrtak ujutro u selu Pirkovac kod Svrljiga ubio osumnjičeni Ljubisav T. (81), a zatim Jovanovo telo bacio u jarugu u susednom Radenkovac, neutešna je posle targedije. Ona dodaje da je osumnjičeni Ljubisav… »
Udovica ubijenog Jovana iz sela Pirkovac: Da sam pošla s njim u njivu, možda bi moj muž danas bio živ
Telegraf 01.09.2025
"Video sam ga kako traktorom prevozi nešto" "Video sam Ljubisava T. (81) da vozi nešto što je pokrio najlonom, ali ni u ludilu mi nije palo napamet da prevozi ubijenog komšiju Jovana M. (80). Ovako započinje priču meštanin Pirkovca kod Svrljiga koji je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do kraja nedelje, od ponedeljka osveženje i kiša
Naslovi.ai pre 3 satajoš 39 povezanih
Studenti biciklima krenuli kroz Srbiju: Nastavljaju predstavljanje „Studentskog plana“
Ist media pre 2 satajoš 37 povezanih
Kanada pozdravlja predlog o pridruženom članstvu u EU, Tramp preti carinama
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 60 povezanih
Emotivna izjava Željka Obradovića o Partizanu: "Reći ću vam nešto što duboko u sebi osećam"
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih
Odbojkaši Srbije o porazu protiv Belgije: "Nismo imali odgovor, naša najlošija utakmica ovog leta"
Nova pre 5 minutajoš 40 povezanih