Повезане вести

Прва исповест кристијана о раскиду с Кристином: И у гробу ћу се кајати што сам је преварио... Открио све: Пакао је почео на…

Прва исповест кристијана о раскиду с Кристином: И у гробу ћу се кајати што сам је преварио... Открио све: Пакао је почео на…

Курир 01.09.2025
Бивши партнери Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић већ неколико дана не живе у истом стану. Кристина је са децом напустила породични дом и преселила се у други стан, док Кристијан финансијски помаже Кристини. Голубовић је… »
Кристина Спалевић очајна, кристијанова наводна љубавница јој прети: Шаље ми поруке и говори да зна ствар о мени

Кристина Спалевић очајна, кристијанова наводна љубавница јој прети: Шаље ми поруке и говори да зна ствар о мени

Курир 01.09.2025
Кристина Спалевић напустила је стан у ком је живела са Кристијаном Голубовићем, а сада је на свом Инстаграм профилу изнела шок тврдње. Како Кристина каже, ријалити учесница Александра Бабејић уселила се у њихов стан и спава у… »
Огласила се ријалити учесница због које је пукла веза кристине и Голубовића: Дволична је, пребацивала ми је да имам несто са…

Огласила се ријалити учесница због које је пукла веза кристине и Голубовића: Дволична је, пребацивала ми је да имам несто са…

Курир 01.09.2025
Кристина Спалевић, водитељка једне мање телевизије и бивша учесница ријалитија "Задруга", открила је недавно да се разводи од Кристијана Голубовића, победника ријалитија " Фармери", те и да се са децом преселила из њиховог… »
"Палила је кандило на тераси, она мисли да је кристијану..." Откривено шта је све Бабејићка радила у Кристинином и…

"Палила је кандило на тераси, она мисли да је кристијану..." Откривено шта је све Бабејићка радила у Кристинином и…

Курир 01.09.2025
Бивши партнери Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић већ неколико дана не живе у истом стану. Кристина је са децом напустила породични дом и преселила се у други стан, док Кристијан финансијски помаже Кристини. Кристина се… »
Кристина се огласила и открила да ли ју је Кристијан преварио с ријалити учесницом! Направила хаос овим речима: Прети ми…

Кристина се огласила и открила да ли ју је Кристијан преварио с ријалити учесницом! Направила хаос овим речима: Прети ми…

Курир 01.09.2025
Кристина Спалевић напустила је стан у ком је живела са Кристијаном Голубовићем, а сада је на свом Инстаграм профилу изнела шок тврдње о Александри Бабејић. Како Кристина каже, ријалити учесница Александра Бабејић уселила се у… »
"Прети ми док лежи у кревету мог детета" Нови детаљи драме у дому Голубовића, Кристина развезала језик!

"Прети ми док лежи у кревету мог детета" Нови детаљи драме у дому Голубовића, Кристина развезала језик!

Ало 01.09.2025
Сада је објавила снимак и открила да од Александре добија претње. Кристина Спалевић је напустила стан у ком је живела са Кристијаном Голубовићем и синовима, а сада је на свом Инстаграм профилу шокирала тврдњама. Како је раније… »
Она се уселила у кристијанов стан након што је Кристина отишла Покупила децу, па открила све детаље: "Донела је 10 кофера…

Она се уселила у кристијанов стан након што је Кристина отишла Покупила децу, па открила све детаље: "Донела је 10 кофера…

Ало 01.09.2025
Кристина је сада открила да је Александра Бабејић живела у њиховом стану. Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић су ставили тачку на однос и заједнички живот, а сада су откривени нови детаљи хаоса међу њима. Након што је… »
Уселила се у њен стан, па почела да прети?! Кристина открила нове шок детаље о ријалити учесници: "Прати га"

Уселила се у њен стан, па почела да прети?! Кристина открила нове шок детаље о ријалити учесници: "Прати га"

Телеграф 01.09.2025
Кристина Спалевић рекла је да се Александра Бабејић наводно уселила код Кристијана Голубовића у стан, након што га је она напустила. Како је и сама рекла, бивша учесница "Фарме 8" сада спава у кревету њеног сина, те је открила… »
"Уселила се са 10 кофера, спава у соби моје деце" Кристина изнела шок тврдње о Кристијану и ријалити учесници

"Уселила се са 10 кофера, спава у соби моје деце" Кристина изнела шок тврдње о Кристијану и ријалити учесници

Телеграф 01.09.2025
Ријалити играч Кристијан Голубовић и његова невенчана супруга Кристина Спалевић наводно су раскинули везу, а она се иселила из стана у ком су живели са синовима. Кристијан Голубовић је објаснио шта је разлог што су се разишли… »
"Уселила се у наш стан, донела 10 кофера": Кристина Спалевић напустила Кристијана због ријалити учеснице, објавила слику

"Уселила се у наш стан, донела 10 кофера": Кристина Спалевић напустила Кристијана због ријалити учеснице, објавила слику

Мондо 01.09.2025
Кристијан Голубовић је након Кристинине иницијалне објаве да је напустила мужа објаснио шта је разлог што су се разишли, па је поменуо ријалити учесницу Александру Бабејић, која се доселила у њихова стан. Голубовић је навео да… »
"Прети ми! Послала ми је поруке и рекла да зна ствари о мени" Ново оглашавање Кристине Спалевић направило буру - Ево да ли ју…

"Прети ми! Послала ми је поруке и рекла да зна ствари о мени" Ново оглашавање Кристине Спалевић направило буру - Ево да ли ју…

Блиц 01.09.2025
Кристина Спалевић напустила је стан у ком је живела са Кристијаном Голубовићем, а сада је на свом Инстаграм профилу изнела шок тврдње. Како Кристина каже, ријалити учесница Александра Бабејић уселила се у њихов стан и спава у… »
Кристина Спалевић објавила фотку кревета у којој је наводно спавала ријалити учесница! Због овог призора су раскинули, бесна…

Кристина Спалевић објавила фотку кревета у којој је наводно спавала ријалити учесница! Због овог призора су раскинули, бесна…

Курир 01.09.2025
Кристијан Голубовић и његова невенчана супруга Кристина Спалевић раскинули су, а она се иселила из стана у ком су живели са синовима. Кристијан је објаснио шта је разлог што су се разишли, па је поменуо ријалити учесницу… »
"Уселила се у наш стан, донела је 10 кофера": Кристина Спалевић изнела шок тврдње о Кристијану и ријалити учесници: "Спава у…

"Уселила се у наш стан, донела је 10 кофера": Кристина Спалевић изнела шок тврдње о Кристијану и ријалити учесници: "Спава у…

Блиц 01.09.2025
Кристијан Голубовић и његова невенчана супруга Кристина Спалевић раскинули су, а она се иселила из стана у ком су живели са синовима. Кристијан је објаснио шта је разлог што су се разишли, па је поменуо ријалити учесницу… »
Кристијана напустила Кристина и одвела синове, он тренира у парку: Голубовић објавио снимак и људи су у шоку

Кристијана напустила Кристина и одвела синове, он тренира у парку: Голубовић објавио снимак и људи су у шоку

Мондо 01.09.2025
Кристијан Голубовић и његова невенчана супруга Кристина Спалевић ставили су тачку на своју везу, а Кристина се иселила из стана у којем су до сада живели заједно са синовима. Голубовић је већ говорио јавно о раскиду, а сада је… »
Ево шта кристијан Голубовић ради након раскида са кристином! Изашао на београдски бетон па снимио поруку читавој нацији…

Ево шта кристијан Голубовић ради након раскида са кристином! Изашао на београдски бетон па снимио поруку читавој нацији…

Курир 01.09.2025
Кристијан Голубовић и његова невенчана супруга Кристина Спалевић раскинули су, а она се иселила из стана у ком су живели са синовима. Кристијан се на ову тему оглашавао јавно, а сада је објавио снимак и показао како проводи… »
"Ово је разлог због кога је Кристина отишла са децом из стана" Кристијан Голубовић први пут открио како је дошло до краја…

"Ово је разлог због кога је Кристина отишла са децом из стана" Кристијан Голубовић први пут открио како је дошло до краја…

Ало 01.09.2025
Кристијан Голубовић открио разлог растанка. Кристина Спалевић саопштила је јавности да је дошло до растанка са Кристијаном Голубовићем са којим бивша ријалити учесница има два сина. - Да ставим тачку на различите спекулације… »
Кристијана Голубовића напустила Кристина, а он рано јутрос снимљен на улици: Показао како проводи време

Кристијана Голубовића напустила Кристина, а он рано јутрос снимљен на улици: Показао како проводи време

Блиц 01.09.2025
Кристијан Голубовић и његова невенчана супруга Кристина Спалевић раскинули су, а она се иселила из стана у ком су живели са синовима. Кристијан се на ову тему оглашавао јавно, а сада је објавио снимак и показао како проводи… »
Кристијан Голубовић рано јутрос уснимљен на улици, након што је остао сам: Тужан због свега, сетио се њега

Кристијан Голубовић рано јутрос уснимљен на улици, након што је остао сам: Тужан због свега, сетио се њега

Телеграф 01.09.2025
Кристијана Голубовића оставила је Кристина, која је покупила децу и напустила заједнички стан у којем су живели, а он се посветио новим обавезама. Наиме, Кристијан је рано јутрос изашао на улицу, тачније поред реке где тренира за… »
У овом стану су живели кристијан голубовић и Кристина: Све сређено по последњој моди, огромна гарнитура у дневној соби, слике…

У овом стану су живели кристијан голубовић и Кристина: Све сређено по последњој моди, огромна гарнитура у дневној соби, слике…

Блиц 01.09.2025
Кристина Спалевић раскинула је са Кристијаном Голубовићем и напустила је стан у ком је живела са њим и децом. Кристијан и Кристина су живели у изнајмљеном стану који је био модерно намештен. Огромна зелена гарнитура налазила се… »
Избила свађа због других жена? Кристијан открио разлог раскида с Кристином, покупила се и одвела децу због њих две

Избила свађа због других жена? Кристијан открио разлог раскида с Кристином, покупила се и одвела децу због њих две

Мондо 01.09.2025
Кристијан Голубовић се огласио видео снимком, те је на друштвеним мрежама објаснио шта је разлог што су се разишли, па је поменуо ријалити учесницу Александру Бабејић, наводећи да са њом нема ништа, као и да је Кристина насела… »
“Узела је децу и отишла…” Огласио се Кристијан и открио зашто га је напустила Кристина: “Пале су увреде”

“Узела је децу и отишла…” Огласио се Кристијан и открио зашто га је напустила Кристина: “Пале су увреде”

Телеграф 01.09.2025
Победник ријалитија "Фарма" Кристијан Голубовић и његова невенчана супруга Кристина Спалевић више не живе заједно након раскида и свађе коју су имали. Она се сада огласио видео снимком, те је на друштвеним мрежама објаснио шта… »
"Узела је децу и отишла, ја тај стан плаћам": Огласио се Кристијан Голубовић и открио што га је Кристина напустила: "Та жена…

"Узела је децу и отишла, ја тај стан плаћам": Огласио се Кристијан Голубовић и открио што га је Кристина напустила: "Та жена…

Блиц 01.09.2025
Победник ријалитија "Фарма" Кристијан Голубовић и његова невенчана супруга Кристина Спалевић више не живе заједно након раскида и свађе коју су имали. Она се сада огласио видео снимком, те је на друштвеним мрежама објаснио шта… »
"Пале су тешке речи, велике увреде" Кристијан открио све детаље разлаза са Кристином, па признао да ли је учесница Фарме била…

"Пале су тешке речи, велике увреде" Кристијан открио све детаље разлаза са Кристином, па признао да ли је учесница Фарме била…

Курир 01.09.2025
Кристина Спалевић недавно је открила да више не живи са својим партнером и оцем своје деце Кристијаном Голубовићем, а њена изјава је изазвала мноштво коментара и нагађања. Кристијан се сада огласио и решио да стане на пут свим… »
Кристијан Голубовић пропао без Кристине: Иселила се из стана, он за седам дана смршао седам килограма и то без дијете

Кристијан Голубовић пропао без Кристине: Иселила се из стана, он за седам дана смршао седам килограма и то без дијете

Курир 01.09.2025
Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић више не живе под истим кровом и бившем затворенику и ријалити учеснику одовојен живот и не прија баш, будући да је за седам дана смршао. Наиме, Кристијан је на свом профилу на Инстаграму… »
Ево колико килограма има Кристијан Голубовић: Након разлаза са Кристином показао колико је смршао: "7 дана без дијете"

Ево колико килограма има Кристијан Голубовић: Након разлаза са Кристином показао колико је смршао: "7 дана без дијете"

Блиц 01.09.2025
Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић своју везу започели су у ријалитију "Задруга", добили су двоје деце, а сада више не живе заједно. Наиме, Кристијан је на свом профилу на Инстаграму након разлаза од Кристине показао колико… »

Вести дана »