Povezane vesti
Prva ispovest kristijana o raskidu s Kristinom: I u grobu ću se kajati što sam je prevario... Otkrio sve: Pakao je počeo na…
Kurir pre 8 dana
Bivši partneri Kristijan Golubović i Kristina Spalević već nekoliko dana ne žive u istom stanu. Kristina je sa decom napustila porodični dom i preselila se u drugi stan, dok Kristijan finansijski pomaže Kristini. Golubović je sada otvorio dušu o odnosu s… »
Kristina Spalević očajna, kristijanova navodna ljubavnica joj preti: Šalje mi poruke i govori da zna stvar o meni
Kurir pre 8 dana
Kristina Spalević napustila je stan u kom je živela sa Kristijanom Golubovićem, a sada je na svom Instagram profilu iznela šok tvrdnje. Kako Kristina kaže, rijaliti učesnica Aleksandra Babejić uselila se u njihov stan i spava u krevetu njenog sina. Sada… »
"Palila je kandilo na terasi, ona misli da je kristijanu..." Otkriveno šta je sve Babejićka radila u Kristininom i…
Kurir pre 7 dana
Bivši partneri Kristijan Golubović i Kristina Spalević već nekoliko dana ne žive u istom stanu. Kristina je sa decom napustila porodični dom i preselila se u drugi stan, dok Kristijan finansijski pomaže Kristini. Kristina se danas više puta oglasila na… »
Oglasila se rijaliti učesnica zbog koje je pukla veza kristine i Golubovića: Dvolična je, prebacivala mi je da imam nesto sa…
Kurir pre 7 dana
Kristina Spalević, voditeljka jedne manje televizije i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", otkrila je nedavno da se razvodi od Kristijana Golubovića, pobednika rijalitija " Farmeri", te i da se sa decom preselila iz njihovog stana. Naime, ova tema trese… »
Kristina se oglasila i otkrila da li ju je Kristijan prevario s rijaliti učesnicom! Napravila haos ovim rečima: Preti mi…
Kurir pre 7 dana
Kristina Spalević napustila je stan u kom je živela sa Kristijanom Golubovićem, a sada je na svom Instagram profilu iznela šok tvrdnje o Aleksandri Babejić. Kako Kristina kaže, rijaliti učesnica Aleksandra Babejić uselila se u njihov stan i spava u… »
"Preti mi dok leži u krevetu mog deteta" Novi detalji drame u domu Golubovića, Kristina razvezala jezik!
Alo pre 7 dana
Sada je objavila snimak i otkrila da od Aleksandre dobija pretnje. Kristina Spalević je napustila stan u kom je živela sa Kristijanom Golubovićem i sinovima, a sada je na svom Instagram profilu šokirala tvrdnjama. Kako je ranije tvrdila, rijaliti… »
Ona se uselila u kristijanov stan nakon što je Kristina otišla Pokupila decu, pa otkrila sve detalje: "Donela je 10 kofera…
Alo pre 7 dana
Kristina je sada otkrila da je Aleksandra Babejić živela u njihovom stanu. Kristijan Golubović i Kristina Spalević su stavili tačku na odnos i zajednički život, a sada su otkriveni novi detalji haosa među njima. Nakon što je Kristijan objasnio šta je… »
"Uselila se sa 10 kofera, spava u sobi moje dece" Kristina iznela šok tvrdnje o Kristijanu i rijaliti učesnici
Telegraf pre 7 dana
Rijaliti igrač Kristijan Golubović i njegova nevenčana supruga Kristina Spalević navodno su raskinuli vezu, a ona se iselila iz stana u kom su živeli sa sinovima. Kristijan Golubović je objasnio šta je razlog što su se razišli, pa je pomenuo rijaliti… »
Uselila se u njen stan, pa počela da preti?! Kristina otkrila nove šok detalje o rijaliti učesnici: "Prati ga"
Telegraf pre 7 dana
Kristina Spalević rekla je da se Aleksandra Babejić navodno uselila kod Kristijana Golubovića u stan, nakon što ga je ona napustila. Kako je i sama rekla, bivša učesnica "Farme 8" sada spava u krevetu njenog sina, te je otkrila da joj je dotična pretila… »
"Preti mi! Poslala mi je poruke i rekla da zna stvari o meni" Novo oglašavanje Kristine Spalević napravilo buru - Evo da li ju…
Blic pre 7 dana
Kristina Spalević napustila je stan u kom je živela sa Kristijanom Golubovićem, a sada je na svom Instagram profilu iznela šok tvrdnje. Kako Kristina kaže, rijaliti učesnica Aleksandra Babejić uselila se u njihov stan i spava u krevetu njenog sina. Sada… »
"Uselila se u naš stan, donela 10 kofera": Kristina Spalević napustila Kristijana zbog rijaliti učesnice, objavila sliku
Mondo pre 7 dana
Kristijan Golubović je nakon Kristinine inicijalne objave da je napustila muža objasnio šta je razlog što su se razišli, pa je pomenuo rijaliti učesnicu Aleksandru Babejić, koja se doselila u njihova stan. Golubović je naveo da sa njom nema ništa, kao i… »
Kristina Spalević objavila fotku kreveta u kojoj je navodno spavala rijaliti učesnica! Zbog ovog prizora su raskinuli, besna…
Kurir pre 7 dana
Kristijan Golubović i njegova nevenčana supruga Kristina Spalević raskinuli su, a ona se iselila iz stana u kom su živeli sa sinovima. Kristijan je objasnio šta je razlog što su se razišli, pa je pomenuo rijaliti učesnicu Aleksandru Babejić, navodeći da… »
"Uselila se u naš stan, donela je 10 kofera": Kristina Spalević iznela šok tvrdnje o Kristijanu i rijaliti učesnici: "Spava u…
Blic pre 7 dana
Kristijan Golubović i njegova nevenčana supruga Kristina Spalević raskinuli su, a ona se iselila iz stana u kom su živeli sa sinovima. Kristijan je objasnio šta je razlog što su se razišli, pa je pomenuo rijaliti učesnicu Aleksandru Babejić, navodeći da… »
Evo šta kristijan Golubović radi nakon raskida sa kristinom! Izašao na beogradski beton pa snimio poruku čitavoj naciji…
Kurir pre 7 dana
Kristijan Golubović i njegova nevenčana supruga Kristina Spalević raskinuli su, a ona se iselila iz stana u kom su živeli sa sinovima. Kristijan se na ovu temu oglašavao javno, a sada je objavio snimak i pokazao kako provodi vreme. Naime, on je rano… »
Kristijana napustila Kristina i odvela sinove, on trenira u parku: Golubović objavio snimak i ljudi su u šoku
Mondo pre 7 dana
Kristijan Golubović i njegova nevenčana supruga Kristina Spalević stavili su tačku na svoju vezu, a Kristina se iselila iz stana u kojem su do sada živeli zajedno sa sinovima. Golubović je već govorio javno o raskidu, a sada je na društvenim mrežama… »
"Ovo je razlog zbog koga je Kristina otišla sa decom iz stana" Kristijan Golubović prvi put otkrio kako je došlo do kraja…
Alo pre 7 dana
Kristijan Golubović otkrio razlog rastanka. Kristina Spalević saopštila je javnosti da je došlo do rastanka sa Kristijanom Golubovićem sa kojim bivša rijaliti učesnica ima dva sina. - Da stavim tačku na različite spekulacije, Kristijan i ja više ne… »
Kristijana Golubovića napustila Kristina, a on rano jutros snimljen na ulici: Pokazao kako provodi vreme
Blic pre 7 dana
Kristijan Golubović i njegova nevenčana supruga Kristina Spalević raskinuli su, a ona se iselila iz stana u kom su živeli sa sinovima. Kristijan se na ovu temu oglašavao javno, a sada je objavio snimak i pokazao kako provodi vreme. Naime, on je rano… »
Kristijan Golubović rano jutros usnimljen na ulici, nakon što je ostao sam: Tužan zbog svega, setio se njega
Telegraf pre 7 dana
Kristijana Golubovića ostavila je Kristina, koja je pokupila decu i napustila zajednički stan u kojem su živeli, a on se posvetio novim obavezama. Naime, Kristijan je rano jutros izašao na ulicu, tačnije pored reke gde trenira za bokserski meč koji će… »
U ovom stanu su živeli kristijan golubović i Kristina: Sve sređeno po poslednjoj modi, ogromna garnitura u dnevnoj sobi, slike…
Blic pre 7 dana
Kristina Spalević raskinula je sa Kristijanom Golubovićem i napustila je stan u kom je živela sa njim i decom. Kristijan i Kristina su živeli u iznajmljenom stanu koji je bio moderno namešten. Ogromna zelena garnitura nalazila se u dnevnoj sobi koja im… »
Izbila svađa zbog drugih žena? Kristijan otkrio razlog raskida s Kristinom, pokupila se i odvela decu zbog njih dve
Mondo pre 8 dana
Kristijan Golubović se oglasio video snimkom, te je na društvenim mrežama objasnio šta je razlog što su se razišli, pa je pomenuo rijaliti učesnicu Aleksandru Babejić, navodeći da sa njom nema ništa, kao i da je Kristina nasela na priče da su njih dvoje… »
“Uzela je decu i otišla…” Oglasio se Kristijan i otkrio zašto ga je napustila Kristina: “Pale su uvrede”
Telegraf pre 8 dana
Pobednik rijalitija "Farma" Kristijan Golubović i njegova nevenčana supruga Kristina Spalević više ne žive zajedno nakon raskida i svađe koju su imali. Ona se sada oglasio video snimkom, te je na društvenim mrežama objasnio šta je razlog što su se… »
"Uzela je decu i otišla, ja taj stan plaćam": Oglasio se Kristijan Golubović i otkrio što ga je Kristina napustila: "Ta žena…
Blic pre 8 dana
Pobednik rijalitija "Farma" Kristijan Golubović i njegova nevenčana supruga Kristina Spalević više ne žive zajedno nakon raskida i svađe koju su imali. Ona se sada oglasio video snimkom, te je na društvenim mrežama objasnio šta je razlog što su se… »
"Pale su teške reči, velike uvrede" Kristijan otkrio sve detalje razlaza sa Kristinom, pa priznao da li je učesnica Farme bila…
Kurir pre 8 dana
Kristina Spalević nedavno je otkrila da više ne živi sa svojim partnerom i ocem svoje dece Kristijanom Golubovićem, a njena izjava je izazvala mnoštvo komentara i nagađanja. Kristijan se sada oglasio i rešio da stane na put svim šuškanjima i… »
Kristijan Golubović propao bez Kristine: Iselila se iz stana, on za sedam dana smršao sedam kilograma i to bez dijete
Kurir pre 8 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević više ne žive pod istim krovom i bivšem zatvoreniku i rijaliti učesniku odovojen život i ne prija baš, budući da je za sedam dana smršao. Naime, Kristijan je na svom profilu na Instagramu nakon razlaza od Kristine… »
Evo koliko kilograma ima Kristijan Golubović: Nakon razlaza sa Kristinom pokazao koliko je smršao: "7 dana bez dijete"
Blic pre 8 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević svoju vezu započeli su u rijalitiju "Zadruga", dobili su dvoje dece, a sada više ne žive zajedno. Naime, Kristijan je na svom profilu na Instagramu nakon razlaza od Kristine pokazao koliko ima kilograma. Na vagi je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas u Srbiji pretežno sunčano sa mestimičnom kišom
Novi magazin pre 27 minutajoš 24 povezane

Crnogorci kažu: Sportska atmosfera, „ubij Srbina“ samo sporadično
Sport klub pre 12 minutajoš 22 povezane

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael naredio prvi put evakuaciju celog grada Gaze pre kopnene invazije
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih

U Grčkoj zabeležen zemljotres magnitude 5,4, osetio se u Atini
N1 Info pre 12 minutajoš 14 povezanih