Повезане вести
Јована Јеремић открила шта јој је отац тражио пред смрт: "Ја више никада нећу бити иста, оставио ми је животни печат"
Блиц 01.09.2025
Водитељка Јована Јеремић проговорила је о смрти свог оца Миодрага и открила шта је затражио од ње пре него што је преминуо. Јована Јеремић је говорила о тешком животном периоду, који ју је, како каже, само учинио снажнијом. -… »
Отац јој је пред смрт тражио само једно Јована Јеремић коначно открила дуго чувану породичну тајну
Ало 01.09.2025
Јована Јеремић коначно открила дуго чувану породичну тајну. Јована Јеремић проговорила је о смрти свог оца Миодрага и открила шта је затражио од ње пре него што је преминуо. Водитељка је говорила о тешком животном периоду, који… »
Ово је отац Јоване Јеремић тражио од ње пред смрт: "Ја виш никада нећу бити иста..."
Телеграф 01.09.2025
Водитељка Јована Јеремић проговорила је о смрти свог оца Миодрага и открила шта је затражио од ње пре него што је преминуо. Јована Јеремић је говорила о тешком животном периоду, који ју је, како каже, само учинио снажнијом. -… »
Вести дана »
Студенти из Ниша: Наше колеге су приведене у Београду испред Ћациленда
Недељник пре 24 сатајош 108 повезаних
Владан Милојевић после победе над Лилом: "Стално се прича о мом статусу, већина је за то да ја одем из клуба, отићи ћу, немам проблем са тиме"
Дневник пре 24 сатајош 58 повезаних
Родитељи ученика Јовине гимназије траже пријем код министра просвете
Бета пре 5 сатијош 35 повезаних