Povezane vesti
Jovana Jeremić otkrila šta joj je otac tražio pred smrt: "Ja više nikada neću biti ista, ostavio mi je životni pečat"
Blic pre 30 dana
Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o smrti svog oca Miodraga i otkrila šta je zatražio od nje pre nego što je preminuo. Jovana Jeremić je govorila o teškom životnom periodu, koji ju je, kako kaže, samo učinio snažnijom. - Mene je Bog transformisao… »
Otac joj je pred smrt tražio samo jedno Jovana Jeremić konačno otkrila dugo čuvanu porodičnu tajnu
Alo pre 30 dana
Jovana Jeremić konačno otkrila dugo čuvanu porodičnu tajnu. Jovana Jeremić progovorila je o smrti svog oca Miodraga i otkrila šta je zatražio od nje pre nego što je preminuo. Voditeljka je govorila o teškom životnom periodu, koji ju je, kako kaže, samo… »
Ovo je otac Jovane Jeremić tražio od nje pred smrt: "Ja viš nikada neću biti ista..."
Telegraf pre 30 dana
Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o smrti svog oca Miodraga i otkrila šta je zatražio od nje pre nego što je preminuo. Jovana Jeremić je govorila o teškom životnom periodu, koji ju je, kako kaže, samo učinio snažnijom. - Mene je Bog transformisao… »
Vesti dana »

(Video) Veje sneg u Srbiji: U ovom delu naše zemlje se već formirao beli pokrivač
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Narodno pozorište u Beogradu ustaje protiv Pravilnika – 3. oktobra štrajk upozorenja
Danas pre 2 satajoš 1 povezana