Povezane vesti
Jovana Jeremić otkrila šta joj je otac tražio pred smrt: "Ja više nikada neću biti ista, ostavio mi je životni pečat"
Blic pre 9 dana
Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o smrti svog oca Miodraga i otkrila šta je zatražio od nje pre nego što je preminuo. Jovana Jeremić je govorila o teškom životnom periodu, koji ju je, kako kaže, samo učinio snažnijom. - Mene je Bog transformisao… »
Otac joj je pred smrt tražio samo jedno Jovana Jeremić konačno otkrila dugo čuvanu porodičnu tajnu
Alo pre 9 dana
Jovana Jeremić konačno otkrila dugo čuvanu porodičnu tajnu. Jovana Jeremić progovorila je o smrti svog oca Miodraga i otkrila šta je zatražio od nje pre nego što je preminuo. Voditeljka je govorila o teškom životnom periodu, koji ju je, kako kaže, samo… »
Ovo je otac Jovane Jeremić tražio od nje pred smrt: "Ja viš nikada neću biti ista..."
Telegraf pre 9 dana
Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o smrti svog oca Miodraga i otkrila šta je zatražio od nje pre nego što je preminuo. Jovana Jeremić je govorila o teškom životnom periodu, koji ju je, kako kaže, samo učinio snažnijom. - Mene je Bog transformisao… »
Vesti dana »

Vojska na ulicama Katmandua, Nepal na ivici katastrofe: Premijer podneo ostavku, pripremaju se pregovori
Mondo pre 17 minutajoš 17 povezanih

Piksi o otkazu: Ako je to rešenje za naš fudbal, da ćemo sutra biti čudo, nikakav problem
Sportski žurnal pre 13 minutajoš 21 povezana

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 18 minutajoš 16 povezanih

Maratonska sednica Skupštine grada Niša: Pavlović ostaje gradonačelnik, zasaedanje trajalo 17 i po sati
NIN pre 23 minutajoš 7 povezanih