Повезане вести
"Види слике, па владан батић ће бити лепши од мене" Оливера Ковачевић се прва сликала за Плејбој, открила шта јој је рекао…
Курир 01.09.2025
Оливера Ковачевић 2004. године сликала се за насловницу " Плејбоја", а сада је проговорила и том искуству. Оливера је у једном поткасту испричала шта јој је отац рекао на њену одлику да се слика за "Плејбој", као и да ли су јој… »
Оливера Ковачевић открила шта јој је отац рекао кад се сликала за Плејбој: Видела фотографије и фрапирала се
Мондо 01.09.2025
Оливера Ковачевић је још давне 2004. године позирала за насловну страну магазина "Плејбој", а сада се осврнула на то искуство. У једном подкасту открила је шта јој је отац рекао када је донела одлуку да се фотографише за… »
"Да будем обучена, ништа ни не вири" Оливери Ковачевић је ово рекао отац пред сликање за Плејбој
Телеграф 01.09.2025
Оливера Ковачевић 2004. године сликала се за насловницу "Плејбоја", а сада је проговорила и том искуству. Оливера је у једном поткасту испричала шта јој је отац рекао на њену одлику да се слика за "Плејбој", као и да ли су јој… »
"Питали су ме ме да ли нешто може да: Вири?" Оливера Ковачевић открила шта јој је отац рекао пред сликање за "Плејбој"…
Блиц 01.09.2025
Оливера Ковачевић 2004. године сликала се за насловницу "Плејбоја", а сада је проговорила и том искуству. Оливера је у једном поткасту испричала шта јој је отац рекао на њену одлику да се слика за "Плејбој", као и да ли су јој… »
Вести дана »
Путинов саветник: Састанак у Кремљу САД и Русије о Украјини био продуктиван, али још има посла
Бета пре 6 сатијош 7 повезаних
Рафинерија Панчево почела процес обуставе рада, држава обезбеђује платни промет са НИС-ом до краја недеље
РТС пре 6 минутајош 1 повезана
Дан за гласање у Скупштини Србије, посланици одлучују о 58 тачака, међу њима и предлог буџета
РТВ пре 3 сатајош 1 повезана
У Србији умерено облачно са сунчаним интервалима, температуре до 12 степени
РТВ пре 6 сатијош 4 повезане
ЦИК није верификовала Српску листу за изборе 28. децембра: огласио се ОЕБС
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана