Povezane vesti
"Vidi slike, pa vladan batić će biti lepši od mene" Olivera Kovačević se prva slikala za Plejboj, otkrila šta joj je rekao…
Kurir pre 8 dana
Olivera Kovačević 2004. godine slikala se za naslovnicu " Plejboja", a sada je progovorila i tom iskustvu. Olivera je u jednom potkastu ispričala šta joj je otac rekao na njenu odliku da se slika za "Plejboj", kao i da li su joj se svidele slike kada ih… »
Olivera Kovačević otkrila šta joj je otac rekao kad se slikala za Plejboj: Videla fotografije i frapirala se
Mondo pre 8 dana
Olivera Kovačević je još davne 2004. godine pozirala za naslovnu stranu magazina "Plejboj", a sada se osvrnula na to iskustvo. U jednom podkastu otkrila je šta joj je otac rekao kada je donela odluku da se fotografiše za "Plejboj", ali i da li joj se… »
"Da budem obučena, ništa ni ne viri" Oliveri Kovačević je ovo rekao otac pred slikanje za Plejboj
Telegraf pre 8 dana
Olivera Kovačević 2004. godine slikala se za naslovnicu "Plejboja", a sada je progovorila i tom iskustvu. Olivera je u jednom potkastu ispričala šta joj je otac rekao na njenu odliku da se slika za "Plejboj", kao i da li su joj se svidele slike kada ih… »
"Pitali su me me da li nešto može da: Viri?" Olivera Kovačević otkrila šta joj je otac rekao pred slikanje za "Plejboj"…
Blic pre 8 dana
Olivera Kovačević 2004. godine slikala se za naslovnicu "Plejboja", a sada je progovorila i tom iskustvu. Olivera je u jednom potkastu ispričala šta joj je otac rekao na njenu odliku da se slika za "Plejboj", kao i da li su joj se svidele slike kada ih… »
Vesti dana »

Opozicija u Strazburu tražila da EP uvede sankcije Vučiću, Brnabić, Dačiću i Macutu
Vreme pre 41 minutajoš 29 povezanih

Demonstracije u Nepalu: Zapaljena skupština, premijer podneo ostavku
Južne vesti pre 11 minutajoš 29 povezanih

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 3 satajoš 32 povezane

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih