Повезане вести

Новак доводи светску компанију у Србију - у све је умешана и Сабаленка

Новак доводи светску компанију у Србију - у све је умешана и Сабаленка

Б92 01.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић открио је да је инвестирао у једну нову компанију коју ће ускоро довести у Србију. У питању је ОАКБЕРРИ, компанија чији је власник и оснивач Јоргос Франгулис, бизнисмен и дечко Новакове пријатељице… »
Новак доводи светску компанију у Србију

Новак доводи светску компанију у Србију

Вести онлине 01.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић открио је да је инвестирао у једну нову компанију коју ће ускоро довести у Србију. У питању је ОАКБЕРРИ, компанија које је власник и оснивач Јоргос Франгулис, бизнисмен и дечко Новакове пријатељице… »
Новак: Арина и њен дечко су ми врло симпатични, готивни

Новак: Арина и њен дечко су ми врло симпатични, готивни

Спорт клуб 01.09.2025
Новак Ђоковић открио је да је радо ушао у пословну сарадњу са Јоргосом Франгулисом, дечком Арине Сабаленке и оснивачем компаније Оакберри, али је истакао да му је подједнако драг и њихов приватни однос. „Имам јако леп и… »
Новак постао сувласник Ле Мана са Сабаленкиним момком: "Дрогба је играо за њих, желим да допринесем екипи..."

Новак постао сувласник Ле Мана са Сабаленкиним момком: "Дрогба је играо за њих, желим да допринесем екипи..."

Телеграф 01.09.2025
Новак Ђоковић се пре извесног времена придружио бразилском фонду "Аутфилд", који је нови инвеститор у француском клубу Ле Ман, а српски тенисер ће имати улогу саветника и амбасадора клуба. После проласка у четвртфинале УС Опена… »

Вести дана »