Povezane vesti

Čečen: Razgovor Milera i Lučića je ogroman skandal

Čečen: Razgovor Milera i Lučića je ogroman skandal

Nova pre 8 dana
Nakon što je procurio snimak razgovora direktora United Group Stena Milera i Telekoma Srbije Vladimira Lučića, novinar Branko Čečen naglašava važnost kredibilnog izveštavanja i napominje da su građani jedini koji mogu da zaštite nezavisne medije u svojoj… »
Čečen: Ako građani zaista žele slobodne medije, jedino oni mogu da ih odbrane

Čečen: Ako građani zaista žele slobodne medije, jedino oni mogu da ih odbrane

N1 Info pre 8 dana
Nakon što je procurio snimak razgovora direktora United Group Stena Milera i Telekoma Srbije Vladimira Lučića, novinar Branko Čečen naglašava važnost kredibilnog izveštavanja i napominje da su građani jedini koji mogu da zaštite nezavisne medije u svojoj… »
Dru Salivan: Nakon što smo objavlili snimak Lučića i Milera usledili napadi, ne očekujem da će Vučić odustati od toga da…

Dru Salivan: Nakon što smo objavlili snimak Lučića i Milera usledili napadi, ne očekujem da će Vučić odustati od toga da…

Cenzolovka pre 8 dana
Dru Salivan, jedan od osnivača istraživačke mreže OCCRP-a, koji je i objavio snimak razgovora direktora Telekoma Vladimira Lučića i direktora United Grupe Stena Milera, za N1 navodi da su nakon objavljivanja usledili pokušaji da se otkrije ko stoji iza… »
Dru Salivan: Očigledno su prvi razgovori vođeni sa Nikosom (BC Partners) i Vučićem – a to je vreme kada je Vučić tvrdio da će…

Dru Salivan: Očigledno su prvi razgovori vođeni sa Nikosom (BC Partners) i Vučićem – a to je vreme kada je Vučić tvrdio da će…

Nova pre 8 dana
Dru Salivan, jedan od osnivača istraživačke mreže OCCRP-a, koji je i objavio snimak razgovora direktora Telekoma Vladimira Lučića i direktora United Grupe Stena Milera, za N1 navodi da su nakon objavljivanja usledili pokušaji da se otkrije ko stoji iza… »

N1 Info pre 8 dana
Dru Salivan (OCCRP): Nakon što smo objavlili snimak Lučića i Milera usledili napadi, ne očekujem da će Vučić odustati

Dru Salivan (OCCRP): Nakon što smo objavlili snimak Lučića i Milera usledili napadi, ne očekujem da će Vučić odustati

Danas pre 8 dana
Lučić: Prijava zbog snimka, obavestio sam Milera o nezakonitim radnjama Subotićeve

Lučić: Prijava zbog snimka, obavestio sam Milera o nezakonitim radnjama Subotićeve

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da je informisao direktora United Group Stena Milera o svim, kako je naveo, nezakonitim radnjama koje je vršila Aleksandra Subotić i potvrdio da je pokrenut postupak i podneta… »

Euronews pre 8 dana
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je da je informisao direktora United Group Stena Milera o svim, kako je naveo, nezakonitim radnjama koje je vršila Aleksandra Subotić i potvrdio da je pokrenut postupak i podneta prijava zbog… »
Direktor Telekoma Srbije: Javnost će biti šokirana načinom nastanka snimka i praćenjem Milera

Direktor Telekoma Srbije: Javnost će biti šokirana načinom nastanka snimka i praćenjem Milera

Telegraf pre 8 dana
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da je informisao direktora United Group Stena Milera o svim, kako je naveo, nezakonitim radnjama koje je vršila Aleksandra Subotić i potvrdio da je pokrenut postupak i podneta prijava… »
Informisao sam junajted mediju o svemu što znam o šolaku i aleksandri Subotić: Vladimir Lučić na Blic TV: Nudili smo im da…

Informisao sam junajted mediju o svemu što znam o šolaku i aleksandri Subotić: Vladimir Lučić na Blic TV: Nudili smo im da…

Blic pre 9 dana
Telekom Srbija je poslednjih meseci u epicentru medijske i političke oluje nakon procurelog audio snimka razgovora između direktora Telekoma Srbija, Vladimira Lučića, i direktora United Group, Stena Milera. Snimak je izazvao brojne tvrdnje o pokušajima… »
Direktorka UM Aleksandra Subotić o snimku Miler–Lučić: Vlast želi da ugasi nezavisno novinarstvo

Direktorka UM Aleksandra Subotić o snimku Miler–Lučić: Vlast želi da ugasi nezavisno novinarstvo

Cenzolovka pre 9 dana
Objavljivanjem audio-snimka razgovora između Stena Milera i Vladimira Lučića, istina je konačno izašla na videlo, saopštila je direktorka Junajted medije, Aleksandra Subotić povodom izlaska u javnost pomenutog snimka. Aleksandra Subotić (foto: Junajted… »

Vesti dana »