Povezane vesti
Elmar Brok „zaprepašćen“: "Vučić se vraća korenima“
N1 Info 01.09.2025
"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reakcijom na proteste nanosi štetu svojoj zemlji", kaže za DW iskusni političar nemačkih demohrišćana Elmar Brok. „Tužnog srca pratim razvoj događaja (u Srbiji). Relativno dobro poznajem predsednika Vučića. I… »
Elmar Brok „zaprepašćen“: Vučić se „vraća korenima“
Dojče vele 01.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reakcijom na proteste nanosi štetu svojoj zemlji, kaže za DW iskusni političar nemačkih demohrišćana Elmar Brok. O pristupanju EU tako, kaže, ne može biti govora. „Tužnog srca pratim razvoj događaja (u Srbiji)… »
Iskusni nemački političar „zaprepašćen“: Vučić mi rekao da je njegovo srce u Moskvi, a razum u Briselu, ovo drugo više ne vidim…
Danas 01.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reakcijom na proteste nanosi štetu svojoj zemlji, kaže za DW iskusni političar nemačkih demohrišćana Elmar Brok. O pristupanju EU tako, kaže, ne može biti govora. „Tužnog srca pratim razvoj događaja (u Srbiji)… »
Vesti dana »

Kolegijum Skupštine završen rekordno brzo: Vladajuća koalicija se dogovarala, opozicija nije prisustvovala
Nova pre 11 minutajoš 28 povezanih

FOTO: Pala metalna konstrukcija na delu auto-puta Beograd – Novi Sad, obustavljen saobraćaj u smeru ka NS
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 28 povezanih

Još jedna vrsta suvog voća iz Srbije povučena iz prodaje u Grčkoj: Ponovo pronađen sumpor-dioksid
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 8 povezanih

Prevrnuo se čamac sa kineskim državljanima na Dunavu, jedna osoba stradala
Vreme pre 26 minutajoš 26 povezanih