Повезане вести
“Страх ме за Хрватску”
Вести онлине 01.09.2025
Председник СДСС-а и саборски посланик Милорад Пуповац упозорио да је у Хрватској допуштено јавно манифестовање говора мржње, нетолеранције и противуставних порука. “То се догађа јер нема адекватних реакција на то, ако се у… »
Милорад Пуповац: Страх ме за будућност Хрватске
Данас 01.09.2025
Председник СДСС-а и посланик у хрватском сабору Милорад Пуповацда је у Хвратксој дозвољено да се манифестују поруке мржње, нетолеранције и неуставне поруке. „Ово се дешава зато што нема адекватних реакција на то, ако се у… »
Милорад Пуповац: Страх ме за будућност Хрватске
Нова 01.09.2025
Председник СДСС-а и саборски посланик Милорад Пуповац био је гост у Новом дану на хрватском Н1 и коментарисао политичке догађаје међу којима су отказивање фестивала у Бенковцу, претње књижевнику Јерговићу, Тхомпсонов концерт… »
"Страх ме за Хрватску"
Б92 01.09.2025
Председник СДСС-а и саборски посланик Милорад Пуповац упозорио да је у Хрватској допуштено јавно манифестовање говора мржње, нетолеранције и противуставних порука. "То се догађа јер нема адекватних реакција на то, ако се у… »
Вести дана »
Масовни напад на Кременчук, Руси подигли ловце "миг 31К"; Колики су губици Европе због санкција Москви
РТС пре 2 минутајош 13 повезаних
Партија сезоне Тристана Вукчевића! Србин блистао у новом поразу Визардса!
Курир пре 2 минутајош 15 повезаних
Индија: Експлозија гаса усмртила 25 радника и туриста у ноћном клубу, шесторо повређено
Недељник пре 2 минутајош 5 повезаних