Povezane vesti
“Strah me za Hrvatsku”
Vesti online 01.09.2025
Predsednik SDSS-a i saborski poslanik Milorad Pupovac upozorio da je u Hrvatskoj dopušteno javno manifestovanje govora mržnje, netolerancije i protivustavnih poruka. “To se događa jer nema adekvatnih reakcija na to, ako se u Saboru može pozdravljati… »
Milorad Pupovac: Strah me za budućnost Hrvatske
Danas 01.09.2025
Predsednik SDSS-a i poslanik u hrvatskom saboru Milorad Pupovacda je u Hvratksoj dozvoljeno da se manifestuju poruke mržnje, netolerancije i neustavne poruke. „Ovo se dešava zato što nema adekvatnih reakcija na to, ako se u Saboru može pozdraviti ZDS… »
Milorad Pupovac: Strah me za budućnost Hrvatske
Nova 01.09.2025
Predsednik SDSS-a i saborski poslanik Milorad Pupovac bio je gost u Novom danu na hrvatskom N1 i komentarisao političke događaje među kojima su otkazivanje festivala u Benkovcu, pretnje književniku Jergoviću, Thompsonov koncert, ustaški povici u… »
"Strah me za Hrvatsku"
B92 01.09.2025
Predsednik SDSS-a i saborski poslanik Milorad Pupovac upozorio da je u Hrvatskoj dopušteno javno manifestovanje govora mržnje, netolerancije i protivustavnih poruka. "To se događa jer nema adekvatnih reakcija na to, ako se u Saboru može pozdravljati… »
Vesti dana »
Jakšić iskreno: Čukarički ima blistavu budućnost! Deca otkinula bodove Partizanu!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih
U Libanu od 2. marta stradalo skoro 2.900 ljudi u izraelskim napadima
N1 Info pre 6 satijoš 38 povezanih
Pronađen automobil koji je korišćen za transport ubijenog Nešovića; U džipu tragovi krvi, sona kiselina, hirurške rukavice (foto, video)
Blic pre 1 danjoš 90 povezanih
Srbija se plasirala na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2027.
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 59 povezanih