Повезане вести

ФОТО, ВИДЕО Хиљаде Новосађана на улици десет месеци од трагедије: "Нови Сад памти"

ФОТО, ВИДЕО Хиљаде Новосађана на улици десет месеци од трагедије: "Нови Сад памти"

Радио 021 01.09.2025
Више хиљада Новосађана одазвало се позиву средњошколаца и одало почаст настрадалима на Железничкој станици пре десет месеци. Грађани су почели да се окупљају већ од 17 часова у Кампусу Универзитета у Новом Саду. На том месту… »
Дрид се уселио на ДИФ, понео одећу 7 дана, остаје док не падне која кила

Дрид се уселио на ДИФ, понео одећу 7 дана, остаје док не падне која кила

Луфтика 01.09.2025
Декан ДИФ-а у Новом Саду Патрик Дрид за Данас наводи да је на факултет упао зато што данас почиње испитни рок, као и да је понео одећу за наредних недељу дана и да ће на факултету остати све док то буде потребно. „Већ смо имали… »
Студенти могу у зграду ДИФ-а, полиција остаје испред док се декан не буде осећао безбедним

Студенти могу у зграду ДИФ-а, полиција остаје испред док се декан не буде осећао безбедним

НовиСад.цом 01.09.2025
Нови Сад – Полудневна тензија испред Факултета спорта и физичког васпитања завршена је разговором студената и декана факултета Патрика Дрида. Студентима је дозвољен улазак и боравак у згради факултета, до краја недеље ће бити… »
„Вучић позвао – потпуни дебакл“: Како регионални медији пишу о Србији?

„Вучић позвао – потпуни дебакл“: Како регионални медији пишу о Србији?

Данас 01.09.2025
„Хаос“ у Новом Саду и јучерашњи “потпуни дебакл” присталица председника Србије, само су неке од тема о којима пишу регионални медији када је реч о актуелној ситуацији у Србији. „Хаос у Новом Саду: Декан факултета с маскираним… »
Патрик Дрид остаје на факултету, полиција код зграде јер се не осећа безбедно

Патрик Дрид остаје на факултету, полиција код зграде јер се не осећа безбедно

Радио 021 01.09.2025
Декан Факултета спорта и физичког васпитања Патрик Дрид каже да ће у згради установе остати док не обезбеди факултет. Патрик Дрид је за Тањуг рекао да ће полиција остати испред факултета зато што се не осећа безбедно. Додаје и… »
"Понео сам гардеробу за 7 дана, купатило имамо овде": Декан Патрик Дрид о разлозима данашњег уласка на ДИФ у Новом Саду

"Понео сам гардеробу за 7 дана, купатило имамо овде": Декан Патрик Дрид о разлозима данашњег уласка на ДИФ у Новом Саду

Блиц 01.09.2025
Патрик Дрид, декан ДИФ-а у Новом Саду, рекао је да је на факултет јутрос ушао зато што данас почиње испитни рок, као и да је понео одећу за наредних недељу дана и да ће на факултету остати све док то буде потребно. Како је… »
“Свака част, Патриче”: Како је декан Дрид “убио” 3 прозора једним ударцем

“Свака част, Патриче”: Како је декан Дрид “убио” 3 прозора једним ударцем

Луфтика 01.09.2025
Рано јутрос, док се још није ни разданило, декан Факултета за спорт и физичко васпитање у Новом Саду Патрик Дрид упао је кроз разбијени прозор на факултет како би “дошао на посао”. Он се и даље налази у згради факултета, а… »
Дрид: Остајем на факултету док не обезбедим зграду, полиција остаје јер се не осећам безбедно

Дрид: Остајем на факултету док не обезбедим зграду, полиција остаје јер се не осећам безбедно

НИН 01.09.2025
Декан Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду Патрик Дрид изјавио је да је на факултет ушао како би средио факултет за испитни рок и да ће ту остати све док не обезбеди факултет. Патрик Дрид, који је на факултет ДИФ у… »
„Србијо, Нови Сад те зове“ – студенти и средњошколци данас у кампусу у знак протеста

„Србијо, Нови Сад те зове“ – студенти и средњошколци данас у кампусу у знак протеста

Ин медија 01.09.2025
Протест „Србијо, Нови Сад те зове“ одржаће се данас, 1. септембра, а окупљање је од 17 часова у Кампусу. Како су поручили студенти у позиву на скуп, „кампус мора остати слободан“. Како наводи портал 021.рс, данас је декан ДИФ-а… »
Дрид: Остајем на факултету док не обезбедим зграду, факултет мора да се среди за испите

Дрид: Остајем на факултету док не обезбедим зграду, факултет мора да се среди за испите

Еуроневс 01.09.2025
Декан Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду Патрик Дрид изјавио је да је на факултет ушао како би средио факултет за испитни рок и да ће ту остати све док не обезбеди факултет. Дрид је, који је на факултет ушао рано… »
Патрик Дрид: „Понео сам гардеробу за седам дана“…

Патрик Дрид: „Понео сам гардеробу за седам дана“…

Недељник 01.09.2025
Декан Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду Патрик Дрид изјавио је да је на факултет ушао зато што данас почиње испитни рок, као и да је понео одећу за наредних недељу дана и да ће на факултету остати све док то… »
Патрик Дрид за Данас: „Понео сам одећу за седам дана, купатило имамо овде“

Патрик Дрид за Данас: „Понео сам одећу за седам дана, купатило имамо овде“

Данас 01.09.2025
Декан ДИФ-а у Новом Саду Патрик Дрид за Данас наводи да је на факултет упао зато што данас почиње испитни рок, као и да је понео одећу за наредних недељу дана и да ће на факултету остати све док то буде потребно. „Већ смо имали… »
Огласио се декан Патрик Дрид након упада у ДИФ: „Понео сам гардеробу за седам дана, имам купатило овде, остајем док не…

Огласио се декан Патрик Дрид након упада у ДИФ: „Понео сам гардеробу за седам дана, имам купатило овде, остајем док не…

Нова 01.09.2025

Вести дана »