Povezane vesti

FOTO, VIDEO Hiljade Novosađana na ulici deset meseci od tragedije: "Novi Sad pamti"

FOTO, VIDEO Hiljade Novosađana na ulici deset meseci od tragedije: "Novi Sad pamti"

Radio 021 01.09.2025
Više hiljada Novosađana odazvalo se pozivu srednjoškolaca i odalo počast nastradalima na Železničkoj stanici pre deset meseci. Građani su počeli da se okupljaju već od 17 časova u Kampusu Univerziteta u Novom Sadu. Na tom mestu održani su i govori, a… »
Drid se uselio na DIF, poneo odeću 7 dana, ostaje dok ne padne koja kila

Drid se uselio na DIF, poneo odeću 7 dana, ostaje dok ne padne koja kila

Luftika 01.09.2025
Dekan DIF-a u Novom Sadu Patrik Drid za Danas navodi da je na fakultet upao zato što danas počinje ispitni rok, kao i da je poneo odeću za narednih nedelju dana i da će na fakultetu ostati sve dok to bude potrebno. „Već smo imali rok i već nam je preko… »
Studenti mogu u zgradu DIF-a, policija ostaje ispred dok se dekan ne bude osećao bezbednim

Studenti mogu u zgradu DIF-a, policija ostaje ispred dok se dekan ne bude osećao bezbednim

NoviSad.com 01.09.2025
Novi Sad – Poludnevna tenzija ispred Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja završena je razgovorom studenata i dekana fakulteta Patrika Drida. Studentima je dozvoljen ulazak i boravak u zgradi fakulteta, do kraja nedelje će biti održan sastanak na kojem… »
„Vučić pozvao – potpuni debakl“: Kako regionalni mediji pišu o Srbiji?

„Vučić pozvao – potpuni debakl“: Kako regionalni mediji pišu o Srbiji?

Danas 01.09.2025
„Haos“ u Novom Sadu i jučerašnji “potpuni debakl” pristalica predsednika Srbije, samo su neke od tema o kojima pišu regionalni mediji kada je reč o aktuelnoj situaciji u Srbiji. „Haos u Novom Sadu: Dekan fakulteta s maskiranim ljudima razbio prozore kako… »
Patrik Drid ostaje na fakultetu, policija kod zgrade jer se ne oseća bezbedno

Patrik Drid ostaje na fakultetu, policija kod zgrade jer se ne oseća bezbedno

Radio 021 01.09.2025
Dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Patrik Drid kaže da će u zgradi ustanove ostati dok ne obezbedi fakultet. Patrik Drid je za Tanjug rekao da će policija ostati ispred fakulteta zato što se ne oseća bezbedno. Dodaje i da je u zgradu ušao kako… »
"Poneo sam garderobu za 7 dana, kupatilo imamo ovde": Dekan Patrik Drid o razlozima današnjeg ulaska na DIF u Novom Sadu

"Poneo sam garderobu za 7 dana, kupatilo imamo ovde": Dekan Patrik Drid o razlozima današnjeg ulaska na DIF u Novom Sadu

Blic 01.09.2025
Patrik Drid, dekan DIF-a u Novom Sadu, rekao je da je na fakultet jutros ušao zato što danas počinje ispitni rok, kao i da je poneo odeću za narednih nedelju dana i da će na fakultetu ostati sve dok to bude potrebno. Kako je naveo, brave na svim ulazima… »
“Svaka čast, Patriče”: Kako je dekan Drid “ubio” 3 prozora jednim udarcem

“Svaka čast, Patriče”: Kako je dekan Drid “ubio” 3 prozora jednim udarcem

Luftika 01.09.2025
Rano jutros, dok se još nije ni razdanilo, dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu Patrik Drid upao je kroz razbijeni prozor na fakultet kako bi “došao na posao”. On se i dalje nalazi u zgradi fakulteta, a zgradu obezbeđuje policija… »
Drid: Ostajem na fakultetu dok ne obezbedim zgradu, policija ostaje jer se ne osećam bezbedno

Drid: Ostajem na fakultetu dok ne obezbedim zgradu, policija ostaje jer se ne osećam bezbedno

NIN 01.09.2025
Dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je da je na fakultet ušao kako bi sredio fakultet za ispitni rok i da će tu ostati sve dok ne obezbedi fakultet. Patrik Drid, koji je na fakultet DIF u Novom Sadu ušao rano… »
„Srbijo, Novi Sad te zove“ – studenti i srednjoškolci danas u kampusu u znak protesta

„Srbijo, Novi Sad te zove“ – studenti i srednjoškolci danas u kampusu u znak protesta

In medija 01.09.2025
Protest „Srbijo, Novi Sad te zove“ održaće se danas, 1. septembra, a okupljanje je od 17 časova u Kampusu. Kako su poručili studenti u pozivu na skup, „kampus mora ostati slobodan“. Kako navodi portal 021.rs, danas je dekan DIF-a Patrik Drid u pratnji… »
Drid: Ostajem na fakultetu dok ne obezbedim zgradu, fakultet mora da se sredi za ispite

Drid: Ostajem na fakultetu dok ne obezbedim zgradu, fakultet mora da se sredi za ispite

Euronews 01.09.2025
Dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je da je na fakultet ušao kako bi sredio fakultet za ispitni rok i da će tu ostati sve dok ne obezbedi fakultet. Drid je, koji je na fakultet ušao rano jutros, rekao je za… »
Patrik Drid: „Poneo sam garderobu za sedam dana“…

Patrik Drid: „Poneo sam garderobu za sedam dana“…

Nedeljnik 01.09.2025
Dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je da je na fakultet ušao zato što danas počinje ispitni rok, kao i da je poneo odeću za narednih nedelju dana i da će na fakultetu ostati sve dok to bude potrebno, piše Danas… »
Patrik Drid za Danas: „Poneo sam odeću za sedam dana, kupatilo imamo ovde“

Patrik Drid za Danas: „Poneo sam odeću za sedam dana, kupatilo imamo ovde“

Danas 01.09.2025
Dekan DIF-a u Novom Sadu Patrik Drid za Danas navodi da je na fakultet upao zato što danas počinje ispitni rok, kao i da je poneo odeću za narednih nedelju dana i da će na fakultetu ostati sve dok to bude potrebno. „Već smo imali rok i već nam je preko… »
Oglasio se dekan Patrik Drid nakon upada u DIF: „Poneo sam garderobu za sedam dana, imam kupatilo ovde, ostajem dok ne…

Oglasio se dekan Patrik Drid nakon upada u DIF: „Poneo sam garderobu za sedam dana, imam kupatilo ovde, ostajem dok ne…

Nova 01.09.2025

Vesti dana »