Povezane vesti
"Žao mi životinja, žive su gorele": Potresna ispovest učitelja iz Bujanovca kojem je požar opustošio imanje
Mondo 01.09.2025
“Izgubili smo sve što smo godinama sticali, žao mi životinja, žive su gorele, pokušali smo da spašavamo, ali … ništa nismo mogli”, kroz suze je izustio učitelj Stojan Jović (65) iz Karadnika kod Bujanovca. Stojanovo i domaćinstvo njegovog brata u subotu… »
Stojanu iz okoline Bujanovca vatra progutala imetak stvaran 40 godina: Izgorele štale, svinje, traktori...
Telegraf 01.09.2025
"Izgubili smo sve što smo godinama sticali, žao mi životinja, žive su gorele, pokušali smo da spašavamo, ali … ništa nismo mogli", kroz suze je u razgovoru za " Bujanovačke" rekao učitelj Stojan Jović (65) iz Karadnika kod Bujanovca. Domaćinstvo njegovo… »
Požar opustošio domaćinstva Jovića: Sve smo izgubili (foto&video)
Bujanovačke 01.09.2025
Piše: N. Stevanović Bujanovac, 1. septembar 2025. “Izgubili smo sve što smo godinama sticali, žao mi životinja, žive su gorele, pokušali smo da spašavamo, ali … ništa nismo mogli”, kroz suze je izustio učitelj Stojan Jović (65) iz Karadnika kod… »
Vesti dana »
Srbin nestao u požaru u luksuznom skijalištu: Stefan radio kao obezbeđenje, porodica otkrila ključni detalj
Mondo pre 40 minutajoš 48 povezanih
EU započela prekogranično oporezivanje ugljenika, naplata karbonskih taksi od danas i u Srbiji
RTV pre 2 satajoš 34 povezane
Studenti i građani u Nišu obeležili 14 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Jugmedia pre 2 satajoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO Petodnevna žalost u Švajcarskoj: Svedok opisao stravične detalj požara
Nova pre 16 minutajoš 87 povezanih
Rusija optužuje Ukrajinu za napad u novogodišnjoj noći u kojem su poginule 24 osobe
N1 Info pre 6 satijoš 34 povezane