Povezane vesti
"Žao mi životinja, žive su gorele": Potresna ispovest učitelja iz Bujanovca kojem je požar opustošio imanje
Mondo 01.09.2025
“Izgubili smo sve što smo godinama sticali, žao mi životinja, žive su gorele, pokušali smo da spašavamo, ali … ništa nismo mogli”, kroz suze je izustio učitelj Stojan Jović (65) iz Karadnika kod Bujanovca. Stojanovo i domaćinstvo njegovog brata u subotu… »
Stojanu iz okoline Bujanovca vatra progutala imetak stvaran 40 godina: Izgorele štale, svinje, traktori...
Telegraf 01.09.2025
"Izgubili smo sve što smo godinama sticali, žao mi životinja, žive su gorele, pokušali smo da spašavamo, ali … ništa nismo mogli", kroz suze je u razgovoru za " Bujanovačke" rekao učitelj Stojan Jović (65) iz Karadnika kod Bujanovca. Domaćinstvo njegovo… »
Požar opustošio domaćinstva Jovića: Sve smo izgubili (foto&video)
Bujanovačke 01.09.2025
Piše: N. Stevanović Bujanovac, 1. septembar 2025. “Izgubili smo sve što smo godinama sticali, žao mi životinja, žive su gorele, pokušali smo da spašavamo, ali … ništa nismo mogli”, kroz suze je izustio učitelj Stojan Jović (65) iz Karadnika kod… »
Vesti dana »

Danas prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije, na dnevnom redu 47 tačaka
RTV pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Viki grli kolegu i peva iz sveg glasa, a desingerica na stolici! Nezapamćeno veselje za Andrejevo punoletstvo trajalo celu noć - zbog Cece svi poskakali
Blic pre 24 minutajoš 5 povezanih

Zelenski optužuje britanske kompanije da snabdevaju Rusiju oružjem – London pokreće istragu
RTS pre 44 minutajoš 2 povezane