Povezane vesti

"Žao mi životinja, žive su gorele": Potresna ispovest učitelja iz Bujanovca kojem je požar opustošio imanje

"Žao mi životinja, žive su gorele": Potresna ispovest učitelja iz Bujanovca kojem je požar opustošio imanje

Mondo pre 8 dana
“Izgubili smo sve što smo godinama sticali, žao mi životinja, žive su gorele, pokušali smo da spašavamo, ali … ništa nismo mogli”, kroz suze je izustio učitelj Stojan Jović (65) iz Karadnika kod Bujanovca. Stojanovo i domaćinstvo njegovog brata u subotu… »
Stojanu iz okoline Bujanovca vatra progutala imetak stvaran 40 godina: Izgorele štale, svinje, traktori...

Stojanu iz okoline Bujanovca vatra progutala imetak stvaran 40 godina: Izgorele štale, svinje, traktori...

Telegraf pre 8 dana
"Izgubili smo sve što smo godinama sticali, žao mi životinja, žive su gorele, pokušali smo da spašavamo, ali … ništa nismo mogli", kroz suze je u razgovoru za " Bujanovačke" rekao učitelj Stojan Jović (65) iz Karadnika kod Bujanovca. Domaćinstvo njegovo… »
Požar opustošio domaćinstva Jovića: Sve smo izgubili (foto&video)

Požar opustošio domaćinstva Jovića: Sve smo izgubili (foto&video)

Bujanovačke pre 8 dana
Piše: N. Stevanović Bujanovac, 1. septembar 2025. “Izgubili smo sve što smo godinama sticali, žao mi životinja, žive su gorele, pokušali smo da spašavamo, ali … ništa nismo mogli”, kroz suze je izustio učitelj Stojan Jović (65) iz Karadnika kod… »

Vesti dana »