Povezane vesti
Dara sa obezbeđenjem stigla na snimanje ZG: Ovoliki dekolte još niste videli, haljina je utegla jedva hoda
Telegraf pre 9 dana
Pevačica Dara Bubamara postala je novi član žirija popularnog muzičkog takmičenja " Zvezde Granda". Danas, 1. septembra, u studiju na Košutnjaku snima se prva epizoda nove sezone ZG, a članovi žirija polako pristižu. Prvi je došao pebač Aleksandar Milić… »
Keba ljubi krst pred početak nove sezone Zvezda Granda, pomenuo članove žirija: "Mislim da će doći do sukoba"
Telegraf pre 9 dana
Novi član žiririja, Dragan Kojić Keba, stigao je među prvima na snimanje novog serijala popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Pevač nije krio uzbuđenje, pa je medijima pred početak dao kratku izjavu. - Danas kreće moja nova avanuta u životu kao… »
Bekutu pitali zašto Brena nije došla na pomen Saši Popoviću: Odgovor zatekao sve! A na pitanje o jk rekla...
Telegraf pre 9 dana
Pevačica Ana Bekuta stigla je na snimanje nove sezone popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Pred okupljenim medijima dala je kratku izjavu i osvrnula se na sve novitete koji su se desili u Grandu u proteklom periodu. Kako kaže, njen cilj je… »
Dara Bubamara došla na snimanje Zvezda Granda, pa napravila haos Ispred studija je svi gledali zbog jedne stvari, to nije…
Alo pre 9 dana
Dara Bubamara stigla na snimanje Zvezda Granda. Pevačica Dara Bubamara stigla je na snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a gotovo da nikom nije promaklo ono što je uradila ispred studija. Ceca Ražnatović, Aleksandar Milić Mili… »
Dara Bubamara u korsetu na snimanju Zvezda Granda: Grudi kipte, ona se naoštrila - Spomenula i Bosanca: "Samo on mi nije…
Blic pre 9 dana
Pevačica Dara Bubamara biće u žiriju "Zvezda Granda", a ona se danas pojavila na snimanju prve emisije nove sezone muzičkog takmičenja. Prvi se na Košutnjaku pojavio Aleksandar Milić Mili, a potom je stigla i pevačica Dara Bubamara za kojom su se svi… »
"Hoću da sedim pored Cece": Dara stigla sa obezbeđenjem na snimanje zg, jedva obuzdala grudi, pa potkačila jk
Mondo pre 9 dana
Pevačica Dara Bubamara stigla je na snimanje prve emisije 19. sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Ona će od ove sezone biti stalna postova u žiriju, zajedno sa Kebom koji je takođe novo lice u žiriju, ali i sa starim sastavom: Anom Bekutom… »
"Samo on mi nije čestitao!" Dara progovorila o žiriju Zvezda Granda, pa joj pomenuli Karleušu: "Ja sam unikat"
Telegraf pre 9 dana
Dara Bubamara postala je novi član žirija popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Pevačica se danas, 1. septembra, pojavila u studiju na Košutnjaku vidno doterana. Utegla se u bež haljinu, a gornji deo koji je u formi korseta istakao je njen… »
"Nisam karleušina kopija, hoću da sedim pored cece" Dara Bubamara stigla na snimanje "Zvezda Granda", pa razvezala jezik…
Kurir pre 9 dana
Pevačica Dara Bubamara stigla je na snimanje prve emisije 19.sezone muzičkog takmičenja " Zvezde Granda". Ona će od ove sezone biti stalna postova u žiriju, zajedno sa Kebom koji je takođe novo lice u žiriju, ali i sa starim sastavom: Anom Bekutom… »
Vesti dana »

Gore alarmi zbog 4 pojave: Rhmz izdao upozorenje za celu Srbiju za tri dana, sutra najgore!
Blic pre 28 minutajoš 59 povezanih

Protest roditelja zbog novog direktora škole "Pavle Savić" – Ministarstvo osudilo "upad u školu i nasilničko ponašanje"
RTS pre 2 satajoš 31 povezana

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 14 minutajoš 26 povezanih