Povezane vesti

Brushalter viri na sve strane, grudi u prvom planu! Ceci Ražnatović se ocrtavaju obline, a muškarcima padaju vilice! (Foto)

Brushalter viri na sve strane, grudi u prvom planu! Ceci Ražnatović se ocrtavaju obline, a muškarcima padaju vilice! (Foto)

Alo pre 8 dana
Na sebi je imala crni kombinezon i velike naočare na licu. Ceca Ražnatović je danas došla na snimanje prve epizode nove sezone Zvezda Granda. Pojavivši se u elegantnom crnom kombinezonu koji je istakao njenu vitku figuru zasenila je sve prisutne. Foto… »
Snežana Đurišić oštro o Dari Bubamari: "Ne zanima me to što je rekla"

Snežana Đurišić oštro o Dari Bubamari: "Ne zanima me to što je rekla"

Alo pre 8 dana
Snežanu je progovorila o Dari Bubamari koja se od ove sezone pridružila članovima žirija. Pored kolega članova žirija muzičkog tamičenja "Zvezde Granda" na snimanje prve epizode je došla i Snežana Đurišić. Pojavila se u raskošnoj plavoj haljini sa… »
"Ne zanima me što Dara hoće da se svađa": Snežana priznala da su je Viki i Bosanac zbunili odlaskom iz Granda

"Ne zanima me što Dara hoće da se svađa": Snežana priznala da su je Viki i Bosanac zbunili odlaskom iz Granda

Mondo pre 8 dana
Počinje snimanje 19.sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Pored novih članova žirija Dare Bubamare i Kebe, tu je i stara postavka samo bez Marije Šerifović, Bosanca i Viki Miljković. Među prvima stigla je Snežana Đurišić koja je popričala sa… »
Evo ko menja pokojnog Sašu Popovića Seo u njegovu fotelju odmah na prvom snimanju "Zvezda Granda"

Evo ko menja pokojnog Sašu Popovića Seo u njegovu fotelju odmah na prvom snimanju "Zvezda Granda"

Alo pre 8 dana
Poznati voditelj će biti u fotelji umesto Saše Popovića. Saša Popović preminuo je prvog marta i nažalost nije dživeo novu sezonu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Gotovo cela ekipa danas je stigla na Košutnjak i niko nije krio lepo raspoloženje zbog… »
"Ne zanima me što Dara hoće da se svađa" Snežana direktno u metu, pomenula Brenu i Suzanu

"Ne zanima me što Dara hoće da se svađa" Snežana direktno u metu, pomenula Brenu i Suzanu

Telegraf pre 8 dana
I Snežana Đurišić je stigla na Košutnjak, gde danas, 1. septembra počinje snimanje nove sezone Zvezda Grana, pa pomenula Daru Bubamaru. Ona je ponela raskošnu plavu haljinu sa zlatnim motivima i time svima pokazala koliko da izgleda nikad bolje. Na samom… »
(Foto) bombastičan dekolte cece Ražnatović: Pevačica u crnom kombinezonu na snimanju "Zvezda Granda", ocrtavaju joj se obline…

(Foto) bombastičan dekolte cece Ražnatović: Pevačica u crnom kombinezonu na snimanju "Zvezda Granda", ocrtavaju joj se obline…

Blic pre 8 dana
Ceca Ražnatović zasenila je sve prisutne na snimanju nove sezone "Zvezda Granda" kada se pojavila u elegantnom crnom kombinezonu koji je istakao njenu vitku figuru. Ceca je, naime, došla na snimanje nove sezone " Zvezda Granda" u crnom kombinezonu, a sve… »
"Ne zanima me to što dara hoće da se svađa" Snežana Đurišić kao Hurem došla na snimanje zg i odmah udarila pravo u metu…

"Ne zanima me to što dara hoće da se svađa" Snežana Đurišić kao Hurem došla na snimanje zg i odmah udarila pravo u metu…

Kurir pre 8 dana
Počinje snimanje 19.sezone muzičkog takmičenja " Zvezde Granda". Pored novih članova žirija Dare Bubamare i Kebe, tu je i stara postavka samo bez Marije Šerifović, Bosanca i Viki Miljković. Među prvima stigla je Snežana Đurišić koja je popričala sa… »
Ceca sva u crnini došla na snimanje zvezda Granda! Stala pred novinare i oštro izgovorila samo jednu rečenicu (foto/video)

Ceca sva u crnini došla na snimanje zvezda Granda! Stala pred novinare i oštro izgovorila samo jednu rečenicu (foto/video)

Kurir pre 8 dana
Muzičko takmičenje Zvezde Granda, koje je nakon završetka 18. sezone pretrpelo brojne promene, vraća se na male ekrane u septembru, a Grand produkcija saopštila je da snimanja počinju od ponedeljka. Među prvima na snimanje stigla je Svetlana Ceca… »
Milan Mitrović sav uštirkan stigao na snimanje zvezda Granda! Jeziva stvar ga sprečila da ode na pomen Saši Popoviću

Milan Mitrović sav uštirkan stigao na snimanje zvezda Granda! Jeziva stvar ga sprečila da ode na pomen Saši Popoviću

Kurir pre 8 dana
Muzičko takmičenje Zvezde Granda, koje je nakon završetka 18. sezone pretrpelo brojne promene vraća se na male ekrane u septembru, danas je krenulo sa snimanjem, a voditelj Milan Mitrović je stigao raspoložen za priču i u sivom odelu sa belim detaljima… »
U crnom od glave do pete, protutnjala pored novinara: Ceca Ražnatović došla na snimanje Granda, evo ko je čeka tamo

U crnom od glave do pete, protutnjala pored novinara: Ceca Ražnatović došla na snimanje Granda, evo ko je čeka tamo

Mondo pre 8 dana
Muzičko takmičenje Zvezde Granda, koje je nakon završetka 18. sezone pretrpelo brojne promene, vraća se na male ekrane u septembru, a Grand produkcija saopštila je da snimanja počinju od ponedeljka. Među prvima na snimanje stigla je Svetlana Ceca… »
Cecin dekolte nikad dublji, a ovo se vidi! Stigla u besnoj mašini na zg, ovu stvar je promenila na sebi

Cecin dekolte nikad dublji, a ovo se vidi! Stigla u besnoj mašini na zg, ovu stvar je promenila na sebi

Telegraf pre 8 dana
Posle svojih kolega na Košutnjak je stigla Ceca Ražnatović, na prvi snimajući dan Zvezda Granda, vidno raspoložena i nasmejana. Ceca je stigla u besnoj mašini, u crnom kombinezonu koji je istakao njeno vitko telo. Ispod duboko izreza oko dekoltea, virio… »

Vesti dana »