Povezane vesti
Rade piše: Teško je ali… izdržaćemo
Sport klub 01.09.2025
Reči iz naslova bile su prva stvar koja mi je prošla kroz glavu nakon što sam saznao da kapiten reprezentacije, Bogdan Bogdanović, neće moći zbog povrede da nastavi učešće na Evropskom prvenstvu. U tim trenucima mozak se sam prešalta i poguraju ga… »
Naličje lopte: Za zlato, za Bogdana...
Sportski žurnal 01.09.2025
Nameće se i pitanje kako će se protivnici ponašati i postavljati taktiku, gde će udvajanje i „tuča” Jokića biti ključni. Istanbulske suze Bogdana Bogdanovića, kad se slomio pred kamerama posle finala Evropskog prvenstva 2017... Ta slika je među prvima… »
Vesti dana »

Osumnjičeni za napad na devojčicu u Malom Zvečanu pušteni da se brane sa slobode
Danas pre 12 minutajoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mape) šok preokret u oktobru! Nestvaran povratak leta, afrički vazduh donosi +25 stepeni! Zahlađenje će nam posle pasti teže nego ikad!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Sabotaža gasovoda Severni tok: Italijanski sud blokirao izručenje Ukrajinca koji je izvršio diverziju
Kurir pre 37 minutajoš 1 povezana

Vrela fotka rade Manojlović iz hotelske sobe: Haljina u boji kože nikad kraća, duge noge u prvom planu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana