Povezane vesti

"Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću": Zubin Mehta izrazio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca

"Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću": Zubin Mehta izrazio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca

Kurir pre 30 dana
Slavni dirgent Zubin Mehta i veliki prijatelj Beogradske filharmonije, izjavio je suačešće povodom preranog odlaska filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. “Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar. Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i… »
Zubin Mehta: Šokiran sam smrću Gabrijela Felca

Zubin Mehta: Šokiran sam smrću Gabrijela Felca

RTS pre 30 dana
Veliki prijatelj Beogradske filharmonije, slavni dirigent Zubin Mehta, izrazio je saučešće povodom smrti filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. „Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i upućujem porodici iskreno saučešće. U mislima su mi njegovi… »
„Šokiran sam iznenadnom smrću divnog muzičara“: Oproštaj Zubina Mehte od Felca

„Šokiran sam iznenadnom smrću divnog muzičara“: Oproštaj Zubina Mehte od Felca

Nova pre 30 dana
Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar, kazao je, nakon iznenadne smrti Gabrijela Felca, maestro Zubin Mehta. Posle preranog odlaska dirigenta Beogradske filharmonije Gabrijela Felca, koji je preminuo 29. avgusta u 54, godini, svoje žaljenje zbog… »
"Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću": Zubin Mehta izjavio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca i otkazao koncert u…

"Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću": Zubin Mehta izjavio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca i otkazao koncert u…

Blic pre 30 dana
Slavni dirgent Zubin Mehta i veliki prijatelj Beogradske filharmonije, izjavio je saučešće povodom preranog odlaska filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. “Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar. Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i… »
Zubin Mehta izrazio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca: "Svima će nam nedostajati"

Zubin Mehta izrazio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca: "Svima će nam nedostajati"

Euronews pre 30 dana
Slavni dirgent Zubin Mehta i veliki prijatelj Beogradske filharmonije, izjavio je saučešće povodom preranog odlaska filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. "Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar. Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i… »
Zubin Mehta se oprostio od Gabrijela Felca

Zubin Mehta se oprostio od Gabrijela Felca

B92 pre 30 dana
Slavni dirgent, veliki prijatelj Beogradske filharmonije, Zubin Mehta izjavio je suačešće povodom preranog odlaska filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. "Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar. Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i… »
Zubin Mehta izrazio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca: "Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću"

Zubin Mehta izrazio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca: "Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću"

Telegraf pre 30 dana
Slavni dirgent Zubin Mehta i veliki prijatelj Beogradske filharmonije, izjavio je suačešće povodom preranog odlaska filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. “Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar. Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i… »

Vesti dana »