Повезане вести
"Шокиран сам његовом изненадном смрћу": Зубин Мехта изразио саучешће поводом одласка Габријела Фелца
Курир 01.09.2025
Славни диргент Зубин Мехта и велики пријатељ Београдске филхармоније, изјавио је суачешће поводом прераног одласка филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. “Габријел Фелц је био диван колега и музичар. Шокиран сам… »
Зубин Мехта: Шокиран сам смрћу Габријела Фелца
РТС 01.09.2025
Велики пријатељ Београдске филхармоније, славни диригент Зубин Мехта, изразио је саучешће поводом смрти филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. „Шокиран сам његовом изненадном смрћу и упућујем породици искрено саучешће… »
„Шокиран сам изненадном смрћу дивног музичара“: Опроштај Зубина Мехте од Фелца
Нова 01.09.2025
Габријел Фелц је био диван колега и музичар, казао је, након изненадне смрти Габријела Фелца, маестро Зубин Мехта. После прераног одласка диригента Београдске филхармоније Габријела Фелца, који је преминуо 29. августа у 54… »
"Шокиран сам његовом изненадном смрћу": Зубин Мехта изјавио саучешће поводом одласка Габријела Фелца и отказао концерт у…
Блиц 01.09.2025
Славни диргент Зубин Мехта и велики пријатељ Београдске филхармоније, изјавио је саучешће поводом прераног одласка филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. “Габријел Фелц је био диван колега и музичар. Шокиран сам… »
Зубин Мехта изразио саучешће поводом одласка Габријела Фелца: "Свима ће нам недостајати"
Еуроневс 01.09.2025
Славни диргент Зубин Мехта и велики пријатељ Београдске филхармоније, изјавио је саучешће поводом прераног одласка филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. "Габријел Фелц је био диван колега и музичар. Шокиран сам… »
Зубин Мехта се опростио од Габријела Фелца
Б92 01.09.2025
Славни диргент, велики пријатељ Београдске филхармоније, Зубин Мехта изјавио је суачешће поводом прераног одласка филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. "Габријел Фелц је био диван колега и музичар. Шокиран сам његовом… »
Зубин Мехта изразио саучешће поводом одласка Габријела Фелца: "Шокиран сам његовом изненадном смрћу"
Телеграф 01.09.2025
Славни диргент Зубин Мехта и велики пријатељ Београдске филхармоније, изјавио је суачешће поводом прераног одласка филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. “Габријел Фелц је био диван колега и музичар. Шокиран сам… »
Вести дана »
Милојевић миран после пораза: "Немамо шта посебно да плачемо сад, сутра је нови дан, идемо даље"
Спортске.нет пре 20 минутајош 73 повезане
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 1 сатјош 34 повезане
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних