Повезане вести
Зубин Мехта: Шокиран сам смрћу Габријела Фелца
РТС 01.09.2025
Велики пријатељ Београдске филхармоније, славни диригент Зубин Мехта, изразио је саучешће поводом смрти филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. „Шокиран сам његовом изненадном смрћу и упућујем породици искрено саучешће… »
"Шокиран сам његовом изненадном смрћу": Зубин Мехта изразио саучешће поводом одласка Габријела Фелца
Курир 01.09.2025
Славни диргент Зубин Мехта и велики пријатељ Београдске филхармоније, изјавио је суачешће поводом прераног одласка филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. “Габријел Фелц је био диван колега и музичар. Шокиран сам… »
„Шокиран сам изненадном смрћу дивног музичара“: Опроштај Зубина Мехте од Фелца
Нова 01.09.2025
Габријел Фелц је био диван колега и музичар, казао је, након изненадне смрти Габријела Фелца, маестро Зубин Мехта. После прераног одласка диригента Београдске филхармоније Габријела Фелца, који је преминуо 29. августа у 54… »
"Шокиран сам његовом изненадном смрћу": Зубин Мехта изјавио саучешће поводом одласка Габријела Фелца и отказао концерт у…
Блиц 01.09.2025
Славни диргент Зубин Мехта и велики пријатељ Београдске филхармоније, изјавио је саучешће поводом прераног одласка филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. “Габријел Фелц је био диван колега и музичар. Шокиран сам… »
Зубин Мехта изразио саучешће поводом одласка Габријела Фелца: "Свима ће нам недостајати"
Еуроневс 01.09.2025
Славни диргент Зубин Мехта и велики пријатељ Београдске филхармоније, изјавио је саучешће поводом прераног одласка филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. "Габријел Фелц је био диван колега и музичар. Шокиран сам… »
Зубин Мехта се опростио од Габријела Фелца
Б92 01.09.2025
Славни диргент, велики пријатељ Београдске филхармоније, Зубин Мехта изјавио је суачешће поводом прераног одласка филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. "Габријел Фелц је био диван колега и музичар. Шокиран сам његовом… »
Зубин Мехта изразио саучешће поводом одласка Габријела Фелца: "Шокиран сам његовом изненадном смрћу"
Телеграф 01.09.2025
Славни диргент Зубин Мехта и велики пријатељ Београдске филхармоније, изјавио је суачешће поводом прераног одласка филхармонијског шефа-диригента Габријела Фелца. “Габријел Фелц је био диван колега и музичар. Шокиран сам… »
Вести дана »

Глобалне цене нафте порасле су за пет одсто након што је Трамп увео санкције руским нафтним компанијама
Форбес пре 17 минутајош 37 повезаних

Кинеске државне нафтне компаније обустављају куповину руске нафте због санкција
РТС пре 11 минутајош 95 повезаних

ФДУ испраћа студенте у Нови Сад: Грађани који могу да помогну, ево како да уплате донације
Данас пре 12 минутајош 22 повезане

После летњег дана следи пад температуре: РХМЗ најављује пљускове, када их можемо очекивати
Еуроневс пре 12 минутајош 33 повезане