Povezane vesti
"Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću": Zubin Mehta izrazio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca
Kurir pre 7 dana
Slavni dirgent Zubin Mehta i veliki prijatelj Beogradske filharmonije, izjavio je suačešće povodom preranog odlaska filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. “Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar. Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i… »
Zubin Mehta: Šokiran sam smrću Gabrijela Felca
RTS pre 7 dana
Veliki prijatelj Beogradske filharmonije, slavni dirigent Zubin Mehta, izrazio je saučešće povodom smrti filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. „Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i upućujem porodici iskreno saučešće. U mislima su mi njegovi… »
„Šokiran sam iznenadnom smrću divnog muzičara“: Oproštaj Zubina Mehte od Felca
Nova pre 7 dana
Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar, kazao je, nakon iznenadne smrti Gabrijela Felca, maestro Zubin Mehta. Posle preranog odlaska dirigenta Beogradske filharmonije Gabrijela Felca, koji je preminuo 29. avgusta u 54, godini, svoje žaljenje zbog… »
"Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću": Zubin Mehta izjavio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca i otkazao koncert u…
Blic pre 7 dana
Slavni dirgent Zubin Mehta i veliki prijatelj Beogradske filharmonije, izjavio je saučešće povodom preranog odlaska filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. “Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar. Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i… »
Zubin Mehta izrazio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca: "Svima će nam nedostajati"
Euronews pre 7 dana
Slavni dirgent Zubin Mehta i veliki prijatelj Beogradske filharmonije, izjavio je saučešće povodom preranog odlaska filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. "Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar. Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i… »
Zubin Mehta se oprostio od Gabrijela Felca
B92 pre 7 dana
Slavni dirgent, veliki prijatelj Beogradske filharmonije, Zubin Mehta izjavio je suačešće povodom preranog odlaska filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. "Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar. Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i… »
Zubin Mehta izrazio saučešće povodom odlaska Gabrijela Felca: "Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću"
Telegraf pre 7 dana
Slavni dirgent Zubin Mehta i veliki prijatelj Beogradske filharmonije, izjavio je suačešće povodom preranog odlaska filharmonijskog šefa-dirigenta Gabrijela Felca. “Gabrijel Felc je bio divan kolega i muzičar. Šokiran sam njegovom iznenadnom smrću i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas u Srbiji pretežno sunčano sa mestimičnom kišom
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Makron će u narednih nekoliko dana imenovati novog premijera Francuske
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Tesan trijumf Laburista u Norveškoj: Stjore na korak od nove manjinske vlade
Danas pre 1 satjoš 1 povezana