Povezane vesti

Evo kad Žika Jakšić planira da se vrati poslu: Suočio se sa zdravstvenim problemom i odlascima kod logopeda, a poručuje…

Evo kad Žika Jakšić planira da se vrati poslu: Suočio se sa zdravstvenim problemom i odlascima kod logopeda, a poručuje…

Blic pre 7 dana
Voditelj takmičenja "Nikad nije kasno", Žika Jakšić, suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, te je objasnio da mu redovno dolazi logoped sa kojim vežba i da ima određenu terapiju, dok planira da se vrlo brzo vrati poslu. - Ja sam odlično… »
Žika Jakšić otkrio tačan datum povratka na posao: Evo da li ćemo ga gledati u novoj sezoni!

Žika Jakšić otkrio tačan datum povratka na posao: Evo da li ćemo ga gledati u novoj sezoni!

Vesti online pre 7 dana
Voditelj emisije “Nikad nije kasno”, Žika Jakšić, suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, ali, kako sam ističe, oporavak teče u dobrom pravcu i planira brz povratak na posao. U razgovoru za domaće medije, Žika je rekao: – Ja sam odlično… »
"Dolazim u Nikad nije kasno" Zbog zdravstvenog problema posećivao i logopeda: Žika se vraća poslu, evo i kada

"Dolazim u Nikad nije kasno" Zbog zdravstvenog problema posećivao i logopeda: Žika se vraća poslu, evo i kada

Telegraf pre 7 dana
Voditelj takmičenja "Nikad nije kasno", Žika Jakšić, suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, te je objasnio da mu redovno dolazi logoped sa kojim vežba i da ima određenu terapiju, dok planira da se vrlo brzo vrati poslu. - Ja sam odlično… »
Imao moždani udar, a sada sve šokirao Oglašavanje Žike Jakšića izazvalo lavinu emocija, za 9 dana će se desiti ovo

Imao moždani udar, a sada sve šokirao Oglašavanje Žike Jakšića izazvalo lavinu emocija, za 9 dana će se desiti ovo

Alo pre 7 dana
Nakon što je posle moždanog udara pušten na kućno lečenje, Jakšić je sada otkrio kako se oseća. Voditelj muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Žika Jakšić, suočio se nedavno sa ozbiljnim zdravstvenim problemom nakon čega je odsutan sa posla i iz javnog… »
Prvo žikino priznanje o zdravstvenom stanju! Otkrio šta planira da radi nakon hospitalizacije i kako se oseća...

Prvo žikino priznanje o zdravstvenom stanju! Otkrio šta planira da radi nakon hospitalizacije i kako se oseća...

Kurir pre 7 dana
Žika Jakšić, voditelj emisije "Nikad nije kasno", oglasio se i otkrio kako teče njegov oporavak. "Ja sam odlično, oporavljam se. Desetog septembra snimamo emisiju, i vraćam se na posao radostan i veseo", rekao je Žika Jakšić kroz osmeh. Voditelj je bio… »
Žika Jakšić prvi put o zdravstvenom stanju za MONDO: Otkrio da li se vraća u takmičenje nakon hospitalizacije

Žika Jakšić prvi put o zdravstvenom stanju za MONDO: Otkrio da li se vraća u takmičenje nakon hospitalizacije

Mondo pre 7 dana
Žika Jakšić, voditelj emisije "Nikad nije kasno", oglasio se za MONDO i otkrio kako teče njegov oporavak. Podsetimo, Jakšić je krajem jula imao zdravstvene tegobe povezane sa krvnim sudovima, zbog čega je morao biti hospitalizovan. "Ja sam odlično… »

Vesti dana »