Повезане вести

„Подижемо глас за студенте и професоре које и даље прогоне и хапсе по Србији“: Северина на конференцији у Бриселу споменула…

„Подижемо глас за студенте и професоре које и даље прогоне и хапсе по Србији“: Северина на конференцији у Бриселу споменула…

Нова 01.09.2025
Певачица Северина Вучковић тренутно борави у Бриселу, где је заједно са активисткињама из иницијативе "Ми Воице, Ми Цхоице" предала више од 1,2 милиона потписа прикупљених широм Европе у оквиру кампање за обезбеђивање… »
Северина у Бриселу: Прете Јерговићу, прогоне и хапсе професоре и студенте по Србији. Брисел то мора видети

Северина у Бриселу: Прете Јерговићу, прогоне и хапсе професоре и студенте по Србији. Брисел то мора видети

Недељник 01.09.2025
Регионална музичка звезда Северина данас је у Бриселу изјавила да студенте и професоре и даље прогоне и хапсе по Србији, а да у Хрватској прете њеном пријатељу и писцу Миљенку Јерговићу и да Европа то мора да чује и да види… »
Северина у Брукселлесу: Муке жена су претешке теме за магазине у којима смо прије свега - лијепе

Северина у Брукселлесу: Муке жена су претешке теме за магазине у којима смо прије свега - лијепе

СЕЕбиз 01.09.2025
БРУКСЕЛЛЕС - Северина се тренутно налази у Брукселлесу, гдје су Еуропској комисији предани потписи Еуропске грађанске иницијативе Ми Воице, Ми Цхоице с циљем да све жене које живе у земљама Еуропске уније имају осигуран доступан… »

Вести дана »