Povezane vesti
"Rekao mi je da izađem iz kuće jer nisam hteo da mu dam pare": Darko Lazić o sukobu sa ocem i kobnoj operaciji
Mondo pre 9 dana
U emotivnoj ispovesti, jedan od najpopularnijih pevača sa naše scene, Darko Lazić, otvoreno je govorio o najtežim trenucima u svom životu i odnosu sa pokojnim ocem Milanom. Ispričao je kako su se svađali oko operacije želuca, koja je na kraju njegovog… »
Darka Lazića otac pred smrt isterao iz kuće: Rekao mi je da ne dolazim, da nisam dobrodošao u njegovoj kući
Svet & Skandal pre 9 dana
Pevač Darko Lazić dao je intervu za Scandal! u kome je ekskluzivno otkrio mnoge nepoznate stvari iz svog života. Između ostalog govorio je i ocu koji je preminuo pre pet godina. Darko Lazić o ocu i njegovom iznenadnom odlasku govorio je s puno emocija… »
Darko Lazić ogolio dušu: Otac me je izbacio iz kuće jer nisam hteo da mu dam pare...
Story pre 9 dana
U emotivnoj ispovesti za "Scandal!", jedan od najpopularnijih pevača sa naše scene, Darko Lazić, otvoreno je govorio o najtežim trenucima u svom životu i odnosu sa pokojnim ocem Milanom. Ispričao je kako su se svađali oko operacije želuca, koja je na… »
Vesti dana »

Više od 20 litara kiše po metru kvadratnom Upozorenje Gradskog štaba Loznice za vanredne situacije: Na snazi narandžasto upozorenje! Evo šta se savetuje
Kurir pre 4 minutajoš 62 povezane

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih