Povezane vesti
"Rekao mi je da izađem iz kuće jer nisam hteo da mu dam pare": Darko Lazić o sukobu sa ocem i kobnoj operaciji
Mondo 01.09.2025
U emotivnoj ispovesti, jedan od najpopularnijih pevača sa naše scene, Darko Lazić, otvoreno je govorio o najtežim trenucima u svom životu i odnosu sa pokojnim ocem Milanom. Ispričao je kako su se svađali oko operacije želuca, koja je na kraju njegovog… »
Darka Lazića otac pred smrt isterao iz kuće: Rekao mi je da ne dolazim, da nisam dobrodošao u njegovoj kući
Svet & Skandal 01.09.2025
Pevač Darko Lazić dao je intervu za Scandal! u kome je ekskluzivno otkrio mnoge nepoznate stvari iz svog života. Između ostalog govorio je i ocu koji je preminuo pre pet godina. Darko Lazić o ocu i njegovom iznenadnom odlasku govorio je s puno emocija… »
Darko Lazić ogolio dušu: Otac me je izbacio iz kuće jer nisam hteo da mu dam pare...
Story 01.09.2025
U emotivnoj ispovesti za "Scandal!", jedan od najpopularnijih pevača sa naše scene, Darko Lazić, otvoreno je govorio o najtežim trenucima u svom životu i odnosu sa pokojnim ocem Milanom. Ispričao je kako su se svađali oko operacije želuca, koja je na… »
Vesti dana »
"Čovek se sagne na parkingu i eto ga problem": Saša Obradović o neverovatnoj povredi važnog igrača Zvezde
Mondo pre 19 minutajoš 30 povezanih
Crvena zvezda savladala Partizan: Sekvenca Batlera prelomila utakmicu!
Hot sport pre 54 minutajoš 34 povezane
"Ovo je vaše poslednje upozorenje!" Iz Irana je upravo stigla najžešća pretnja i to građanima, sa neba pada beli fosfor?! Rakete lete ka Emiratima, dronovi ka Saudijskoj Arabiji (foto, video)
Blic pre 44 minutajoš 144 povezane
Privedena dvojica studenata iz Novog Pazara, određeno im policijsko zadržavanje
Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih