Povezane vesti

Ana Nikolić pobegla iz Beograda: Otkriveno gde se nalazi u jeku skandala sa Raletom

Ana Nikolić pobegla iz Beograda: Otkriveno gde se nalazi u jeku skandala sa Raletom

Mondo pre 8 dana
Pevačica Ana Nikolić doživela je fizičko nasilje od svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, nakon čega je protiv njega izrečena hitna mera zabrane prilaska. Nakon incidenta, Ana je odlučila da napusti Beograd i potraži mir dalje od očiju… »
Propala i oronula Ana Nikolić ovde provodi dane nakon skandala sa Raletom, u zapuštenoj kući pronašla mir (foto)

Propala i oronula Ana Nikolić ovde provodi dane nakon skandala sa Raletom, u zapuštenoj kući pronašla mir (foto)

Alo pre 8 dana
Nekada pod konac sređeno dvorište sada je zapušteno. Pevačica Ana Nikolić ovih dana prolazi kroz pravi životni haos, nakon što je, kako tvrdi, pretrpela fizičko nasilje od partnera Gorana Ratkovića Raleta. Usred skandala je odlučila da je najbolje da se… »
Niko ne zna gde se krije Ana Nikolić: Svi su šuškali da se posle skandala sklonila na selo, a evo kako izgleda rodna kuća u…

Niko ne zna gde se krije Ana Nikolić: Svi su šuškali da se posle skandala sklonila na selo, a evo kako izgleda rodna kuća u…

Kurir pre 8 dana
Nakon nedavnih skandala koji su uzburkali javnost, pevačica Ana Nikolić navodno se pisalo da je odlučila je da potraži mir u svom rodnom mestu Donja Mutnica. Međutim, kako saznaje Kurir, ona trenutno nije u Donjoj Mutnici, što dodatno podiže prašinu gde… »
(Foto) ovde boravi Ana Nikolić nakon haosa sa raletom: Pevačica napustila Beograd i evo gde je pronašla mir

(Foto) ovde boravi Ana Nikolić nakon haosa sa raletom: Pevačica napustila Beograd i evo gde je pronašla mir

Blic pre 8 dana
Pevačica Ana Nikolić pretrpela je fizičko nasilje od partnera Gorana Ratkovića Raleta, a on je dobio hitnu meru zabrane prilaska. Ana Nikolić sada je donela odluku da napusti Beograd i da u miru progura težak period. Ona je odlučila da je najbolje da se… »
Ana Nikolić objavila glasovnu poruku: Pevačica poručila da je "nevoljena i iskorišćena" usred skandala s Raletom

Ana Nikolić objavila glasovnu poruku: Pevačica poručila da je "nevoljena i iskorišćena" usred skandala s Raletom

Mondo pre 8 dana
Pevačica Ana Nikolić, koja je bivšeg partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta optužila za nasilje, ponovo se oglasila na društvenoj mreži Instagram. Nakon brojnih snimaka na kojima plače i komentariše navodna dešavanja u Ratkovićevoj vili na… »
Ana Nikolić javno objavila poruku! Nakon skandala sa Raletom otkrila šok detalje: "Iskorišćena sam"

Ana Nikolić javno objavila poruku! Nakon skandala sa Raletom otkrila šok detalje: "Iskorišćena sam"

Alo pre 8 dana
Nakon što je bivšeg partnera prijavila za nasilje, pevačica poslala misterioznu poruku. Ana Nikolić prijavila je bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a sada je objavila svoju glasovnu poruku na društvenoj mreži Instagram. Iako se u… »
"Ja sam nevoljena i iskorišćena": Zbog glasovne poruke Ane Nikolić se usijale mreže

"Ja sam nevoljena i iskorišćena": Zbog glasovne poruke Ane Nikolić se usijale mreže

Blic pre 8 dana
Ana Nikolić prijavila je svog bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a sada je podelila svoju glasovnu poruku na Instagramu. Ana Nikolić se sada našalila, pa je uz glasovnu poruku, koju je nekome poslala stavila opis: "Kad komentarišemo… »

Vesti dana »