Povezane vesti
Dogovor kuću gradi! Dragan se iz Beograda vratio u rodne Kušiće i napravio biznis od koga napreduje celo selo
Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Danas, tri decenije kasnije, od započinjanja privatnog biznisa, njegov poslovni put služi kao primer da i selo može da bude mesto velikih uspeha. „Računao sam tada kad sam odlazio odavde da je to za mene sreća i da je pitanje da li ću ikad više živeti… »
Dragan se iz Beograda vratio u rodno selo i ko zna šta bi bilo da nije poslušao svoje pametne seljake: Imao top ideju za…
Kurir pre 8 dana
- Računao sam tada kad sam odlazio odavde da je to za mene sreća i da je pitanje da li ću ikad više živeti ovde. Međutim, Božija promisao i želja da pomognem razvoju svog kraja ipak su me vratile“, kaže za RINU Civrić. Nakon što je otvorio poljoprivrednu… »
Dragan se vratio u rodno selo, a onda mu meštani dali savet zlata vredan: 30 godina kasnije svi mu zavide
Telegraf pre 8 dana
Pre tačno 25 godina ekonomista Dragan Civrić doneo je odluku koja je iz korena promenila njegov život – napustio je Beograd i vratio se u rodno selo Kušići kod Ivanjice. Danas, tri decenije kasnije, njegov poslovni put služi kao primer da i selo može da… »
Vesti dana »

Gore alarmi zbog 4 pojave: Rhmz izdao upozorenje za celu Srbiju za tri dana, sutra najgore!
Blic pre 10 minutajoš 60 povezanih

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

Predsednica školskog odbora poslala poruku "pogrešnom Nenadu" i predložila da zbog pobunjenih roditelja zovu policiju
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane