Povezane vesti
"Jako sam bolestan" Milan Milošević se oglasio na društvenim mrežama iz kreveta i zabrinuo fanove (foto)
Kurir pre 8 dana
Voditelj Pinka Milan Milošević zabrinuo je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je otkrio da se bori sa visokom temperaturom. - Ja sam toliko bolestan, da ne mogu glavu podignem. Vidite nju, ona se ne odvaja od mene, a temperatura 39,6 - rekao je… »
(Foto) "jako sam bolestan, glavu ne mogu da podignem": Milan Milošević se oglasio i otkrio sa čime se bori
Blic pre 8 dana
Voditelj Milan Milošević se oglasio na svom Instagramu i otkrio da je bolestan. Naime, Milan Milošević se obratio svojim pratiocima i otkrio da se bori sa visokom temperaturom. - Ja sam toliko bolestan, da ne mogu glavu podignem. Vidite nju, ona se ne… »
Voditelj pinka prikovan za krevet Bolest ga je potpuno slomila, evo kako izgleda i sa čime se suočava (foto)
Alo pre 8 dana
Ona se ne odvaja od njega. Voditelj Milan Milošević otkrio je da se bori sa visokom temperaturom koja ga je prikovala za krevet. Nedavno uživao na moru, odakle se redovno oglašavao na društvenim mrežama, a poslednjom objavom zabrinuo je svoje pratioce. -… »
Voditelj Pinka prikovan za krevet: Milana bolest potpuno slomila, ne može da ustane! Odmah se oglasio
Telegraf pre 8 dana
Voditelj Milan Milošević zabrinuo je pratioce na Instagramu kada je otkrio da se bori s visokom temperaturom koja ga je prikovala za krevet. Milan Milošević je do nedavno uživao na moru, odakle se redovno oglašavao na društvenim mrežama. U jednom momentu… »
Vesti dana »

Danas u Srbiji promenljivo oblačno i toplo, popodne mestimično kiša
Nedeljnik pre 2 satajoš 11 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 14 satijoš 5 povezanih

Da li građani mogu da tuže lokalne samouprave i gradove zbog ambrozije?
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih