Povezane vesti
Kragujevčanin Bogdan Raonić o tome kako mu je grupa „Ćacija“ zapretila da ne „pumpa“ na utakmici u Rigi
Glas Šumadije 02.09.2025
Vesti o SNS batinašima na Evropskom prvenstvu u košarci potvrdio je doktorand Bogdan Raonić, koji je napisao je na mreži X da ga je presrela grupa u Rigi. Upravo me je presrela grupa od petorice ćacija u Rigi, u areni i zapretila mi da prestanem da vičem… »
Bogdana Raonića u Rigi presreli „ćaci“ zbog pumpanja
Ritam grada Kg 02.09.2025
Vesti o SNS batinašima na Evropskom prvenstvu u košarci potvrdio je doktorand Bogdan Raonić, koji je napisao je na mreži X da ga je presrela grupa u Rigi. „Upravo me je presrela grupa od petorice ćacija u Rigi, u areni i zapretila mi da prestanem da… »
FOTO „Imam snimak ‘razgovora'“: Oglasio se navijač Srbije kome su pretili „ćaci“ na Evrobasketu
Nova 02.09.2025
I dok je ogroman broj navijača otišao da uživa u vrhunskoj košarci Srbije bilo je i onih koji su poslati da zastrašuju. „Ćaci“ su poslati sa direktivom da se sa tribina ne čuje „Pumpaj“, ali čak ni taj zadatak ne uspevaju da izvrše. To dovoljno govori o… »
Vesti dana »
Skup opozicije u Kraljevu uz slab odziv – prema procenama oko 3.500 učesnika iz cele Srbije
Glas Zapadne Srbije pre 7 satijoš 30 povezanih
SZO: Više od 1.300 ljudi umrlo tokom toplotnog talasa koji je pogodio Evropu
Insajder pre 8 satijoš 28 povezanih
(Foto/Video) Srbi privedeni na Gazimestanu pušteni na slobodu, ročište zakazano za ponedeljak
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 16 povezanih
Selektor Južne Afrike Bros: Možemo biti prilično zadovoljni onim što smo uradili
Radio sto plus pre 1 danjoš 84 povezane