Povezane vesti

Kragujevčanin Bogdan Raonić o tome kako mu je grupa „Ćacija“ zapretila da ne „pumpa“ na utakmici u Rigi

Kragujevčanin Bogdan Raonić o tome kako mu je grupa „Ćacija“ zapretila da ne „pumpa“ na utakmici u Rigi

Glas Šumadije pre 7 dana
Vesti o SNS batinašima na Evropskom prvenstvu u košarci potvrdio je doktorand Bogdan Raonić, koji je napisao je na mreži X da ga je presrela grupa u Rigi. Upravo me je presrela grupa od petorice ćacija u Rigi, u areni i zapretila mi da prestanem da vičem… »
Bogdana Raonića u Rigi presreli „ćaci“ zbog pumpanja

Bogdana Raonića u Rigi presreli „ćaci“ zbog pumpanja

Ritam grada Kg pre 7 dana
Vesti o SNS batinašima na Evropskom prvenstvu u košarci potvrdio je doktorand Bogdan Raonić, koji je napisao je na mreži X da ga je presrela grupa u Rigi. „Upravo me je presrela grupa od petorice ćacija u Rigi, u areni i zapretila mi da prestanem da… »
FOTO „Imam snimak ‘razgovora'“: Oglasio se navijač Srbije kome su pretili „ćaci“ na Evrobasketu

FOTO „Imam snimak ‘razgovora'“: Oglasio se navijač Srbije kome su pretili „ćaci“ na Evrobasketu

Nova pre 7 dana
I dok je ogroman broj navijača otišao da uživa u vrhunskoj košarci Srbije bilo je i onih koji su poslati da zastrašuju. „Ćaci“ su poslati sa direktivom da se sa tribina ne čuje „Pumpaj“, ali čak ni taj zadatak ne uspevaju da izvrše. To dovoljno govori o… »

Vesti dana »