Povezane vesti
Sijarto: Dogovorio sam se s ministarkom Srbije o ubrzavanju izgradnje zajedničkog naftovoda
Nova ekonomija 02.09.2025
Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto (Szijjarto) je danas izjavio da se dogovorio sa ministarkom energetike Srbije Dubravkom Đedović-Handanović da se ubrza izgradnja zajedničkog naftovoda između Mađarske i Srbije. „Planira se da se mađarski… »
Sijarto: Dogovorio sam se s ministarkom Srbije o ubrzavanju izgradnje zajedničkog naftovoda
NIN 02.09.2025
Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je danas da se dogovorio sa ministarkom energetike Srbije Dubravkom Đedović-Handanović da se ubrza izgradnja zajedničkog naftovoda između Mađarske i Srbije. "Planira se da se mađarski deo od 190… »
Vesti dana »
Rusija je ubila opozicionog lidera Alekseja Navaljnog koristeći otrov žabe: London
BBC News pre 25 minutajoš 21 povezana
Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu, podržao ih vladika Justin
Ozon press pre 1 satjoš 22 povezane
POLUVREME - Partizan iskoristio jedine dve prilike, Subotičani svoje dve nisu, a pričaće se i o imenima u loži, kao i poništenom crvenom kartonu!
Sportske.net pre 39 minutajoš 31 povezana
"Da napravimo evropsku vojsku, moramo da zaustavimo Putina" 5 država otkrilo nove detalje istrage, udovica Julija optužila Putina: Ubio mi je muža! (foto/video)
Kurir pre 10 minutajoš 17 povezanih
Samo dvoje kolega došlo na sahranu majke Goge Sekulić: Oni su utešili uplaklanu pevačicu slomljenu od bola
Mondo pre 39 minutajoš 18 povezanih