Повезане вести
Декан Физичког факултета: Није ми јасно како може декан да упада на свој сопствени факултет
Нова 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је да су декани новосадског Факултета за спорт и физичко васпитање Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у зграде тих… »
Радовановић: Декани ДИФ-а и Филозофског у Новом Саду погрешили кад су позвали полицију
Радио 021 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је да су декани новосадског ДИФ-а Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у зграде тих установа. Он је за лист Данас… »
Декан Физичког: Није ми јасно како може декан да упада на сопствени факултет
Нови магазин 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је да су декани новосадског Факултета за спорт и физичко васпитање Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у зграде тих… »
Декан Физичког: Није ми јасно како може декан да упада на свој сопствени факултет
Н1 Инфо 02.09.2025
Декан Физичког факултета: Нипошто не звати полицију, договорити се са студентима
Недељник 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је данас да су декани новосадског Факултета за спорт и физичко васпитање Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у… »
Вести дана »
Објављен списак посланика како је ко гласао за лекс специјалис о Генералштабу
Правда пре 1 сатјош 51 повезана
БЛОГ УЖИВО „Ово је ствар људскости. Ноћи су тешке и хладне, али издржаћемо“: Нишки студенти спавају у шатору испред Скупштине, подршку Дијани Хрки пружа и велики број средњошколаца
Нова пре 12 минутајош 47 повезаних
Нове максималне цене горива у Србији и глобалне промене на тржишту нафте
Наслови.аи пре 47 минутајош 44 повезане
Саша Обрадовић пред Будућност: Утакмица која је постала више од игре
РТВ пре 46 минутајош 29 повезаних
"Покажите мало поштовања, заборавили сте на нас": Ђоковић одржао лекцију новинару када је чуо питање
Мондо пре 12 минутајош 47 повезаних