Povezane vesti
Dekan Fizičkog fakulteta: Nije mi jasno kako može dekan da upada na svoj sopstveni fakultet
Nova pre 7 dana
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je da su dekani novosadskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova umesto da se… »
Radovanović: Dekani DIF-a i Filozofskog u Novom Sadu pogrešili kad su pozvali policiju
Radio 021 pre 7 dana
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je da su dekani novosadskog DIF-a Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova. On je za list Danas kazao da ta dešavanja… »
Dekan Fizičkog: Nije mi jasno kako može dekan da upada na sopstveni fakultet
Novi magazin pre 7 dana
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je da su dekani novosadskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova umesto da se… »
Dekan Fizičkog: Nije mi jasno kako može dekan da upada na svoj sopstveni fakultet
N1 Info pre 7 dana
Dekan Fizičkog fakulteta: Nipošto ne zvati policiju, dogovoriti se sa studentima
Nedeljnik pre 7 dana
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je danas da su dekani novosadskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova umesto da… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 40 povezanih

Ujedinjen nastup opozicje u Strazburu: Vučiča treba tretirati kao Lukašenka
Vreme pre 32 minutajoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 30 povezanih

Na panelu u EP dogovoren rad na šest pitanja: Finansiranje Srbije od EU, sankcije i status SNS u EPP
Beta pre 3 minutajoš 21 povezana