Povezane vesti
Dekan Fizičkog fakulteta: Nije mi jasno kako može dekan da upada na svoj sopstveni fakultet
Nova 02.09.2025
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je da su dekani novosadskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova umesto da se… »
Radovanović: Dekani DIF-a i Filozofskog u Novom Sadu pogrešili kad su pozvali policiju
Radio 021 02.09.2025
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je da su dekani novosadskog DIF-a Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova. On je za list Danas kazao da ta dešavanja… »
Dekan Fizičkog: Nije mi jasno kako može dekan da upada na sopstveni fakultet
Novi magazin 02.09.2025
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je da su dekani novosadskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova umesto da se… »
Dekan Fizičkog: Nije mi jasno kako može dekan da upada na svoj sopstveni fakultet
N1 Info 02.09.2025
Dekan Fizičkog fakulteta: Nipošto ne zvati policiju, dogovoriti se sa studentima
Nedeljnik 02.09.2025
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je danas da su dekani novosadskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova umesto da… »
Vesti dana »

Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - eksplozije u Kijevu, Zaporožju i Lavovu; Poljska podigla borbene avione
RTS pre 5 minutajoš 21 povezana

Gober krenuo da folira, pa napao Jokića: Frka na meču Denvera, svi se zaledili kad je Nikola krenuo
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana

"Žao mi je dece i ljudi...": Kapiten Vojvodine i bivši fudbaler Zvezde javio se posle maratona sa Partizanom!
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih