Повезане вести
Декан Физичког факултета: Није ми јасно како може декан да упада на свој сопствени факултет
Нова 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је да су декани новосадског Факултета за спорт и физичко васпитање Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у зграде тих… »
Радовановић: Декани ДИФ-а и Филозофског у Новом Саду погрешили кад су позвали полицију
Радио 021 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је да су декани новосадског ДИФ-а Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у зграде тих установа. Он је за лист Данас… »
Декан Физичког: Није ми јасно како може декан да упада на сопствени факултет
Нови магазин 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је да су декани новосадског Факултета за спорт и физичко васпитање Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у зграде тих… »
Декан Физичког: Није ми јасно како може декан да упада на свој сопствени факултет
Н1 Инфо 02.09.2025
Декан Физичког факултета: Нипошто не звати полицију, договорити се са студентима
Недељник 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је данас да су декани новосадског Факултета за спорт и физичко васпитање Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у… »
Вести дана »
Приведена Федерика Могерини: Истрага о корупцији потреса врх европске дипломатије
НИН пре 4 минутајош 44 повезане
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 3 сатајош 17 повезаних
НИС обуставља рад Рафинерије у Панчеву, снабдевање тржишта наставља се из залиха
Нова економија пре 44 минутајош 159 повезаних
РАТЕЛ доделио дозволе за коришћење 5Г мреже Телекому, Јетелу и А1 Србија
РТС пре 3 минутајош 22 повезане