Повезане вести

Декан Физичког факултета: Није ми јасно како може декан да упада на свој сопствени факултет

Декан Физичког факултета: Није ми јасно како може декан да упада на свој сопствени факултет

Нова 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је да су декани новосадског Факултета за спорт и физичко васпитање Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у зграде тих… »
Радовановић: Декани ДИФ-а и Филозофског у Новом Саду погрешили кад су позвали полицију

Радовановић: Декани ДИФ-а и Филозофског у Новом Саду погрешили кад су позвали полицију

Радио 021 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је да су декани новосадског ДИФ-а Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у зграде тих установа. Он је за лист Данас… »
Декан Физичког: Није ми јасно како може декан да упада на сопствени факултет

Декан Физичког: Није ми јасно како може декан да упада на сопствени факултет

Нови магазин 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је да су декани новосадског Факултета за спорт и физичко васпитање Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у зграде тих… »
Декан Физичког: Није ми јасно како може декан да упада на свој сопствени факултет

Декан Физичког: Није ми јасно како може декан да упада на свој сопствени факултет

Н1 Инфо 02.09.2025
Декан Физичког факултета: Нипошто не звати полицију, договорити се са студентима

Декан Физичког факултета: Нипошто не звати полицију, договорити се са студентима

Недељник 02.09.2025
Декан Физичког факултета у Београду Воја Радовановић оценио је данас да су декани новосадског Факултета за спорт и физичко васпитање Патрик Дрид и Филозофског факултета Миливој Алановић погрешили што су са полицијом ушли у… »

Вести дана »