Povezane vesti
Dekan Fizičkog fakulteta: Nije mi jasno kako može dekan da upada na svoj sopstveni fakultet
Nova 02.09.2025
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je da su dekani novosadskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova umesto da se… »
Dekan Fizičkog: Nije mi jasno kako može dekan da upada na sopstveni fakultet
Novi magazin 02.09.2025
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je da su dekani novosadskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova umesto da se… »
Radovanović: Dekani DIF-a i Filozofskog u Novom Sadu pogrešili kad su pozvali policiju
Radio 021 02.09.2025
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je da su dekani novosadskog DIF-a Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova. On je za list Danas kazao da ta dešavanja… »
Dekan Fizičkog: Nije mi jasno kako može dekan da upada na svoj sopstveni fakultet
N1 Info 02.09.2025
Dekan Fizičkog fakulteta: Nipošto ne zvati policiju, dogovoriti se sa studentima
Nedeljnik 02.09.2025
Dekan Fizičkog fakulteta u Beogradu Voja Radovanović ocenio je danas da su dekani novosadskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Patrik Drid i Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović pogrešili što su sa policijom ušli u zgrade tih ustanova umesto da… »
Vesti dana »
Aleksandar Milošević: Pet odsto u NIS-u Srbiji ne znači, to je spin da se skrene pažnja sa glavnih tema
N1 Info pre 41 minutajoš 37 povezanih
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Nova pre 3 satajoš 34 povezane
Pogledajte snimak drame na Batrovcima, policija zaustavila BMW. Vozač ništa nije prijavio, ali je deo ispod tablica bio sumnjiv! Provukli ruku, pa se prenerazili
Kurir pre 56 minutajoš 42 povezane
EU u dilemi nakon Trampove izjave o ruskoj pretnji Grenlandu
Vesti online pre 6 satijoš 86 povezanih