Povezane vesti
Susret Maje i Janjuša, zajedno na istom mestu! Ona otkrila u kakvom su odnosu, na pitanje o pomirenju rekla...
Telegraf pre 7 dana
Rijaliti učesnica Maja Marinković pojavila se na žurki Bore Santane, koja se večeras održava u jednom poznatom beogradskom lokalu. Vidno doterana, u beloj haljini sa brutalnim dekolteom, Maja Marinković je ispozirala medijima, a potom dala kratku izjavu… »
"Uličarko, jela si hleb u mojoj kući!" Bukti rat Kristijana i Kristinine prijateljice! Ona otkrila detalje njihovog raskida, a…
Kurir pre 6 dana
Kristijan Golubović, pobednik rijalitija "Farmeri", već nekoliko dana unazad nalazi se u žiži intresovanja, s obzirom na to da je javno obelodanio da se razvodi od svoje supruge Kristine Spalević, pevačice, voditeljke i bivše rijaliti učesnice. Naime… »
"Bavi se crnom magijom, bila je u sobi kod dece" Kristinina prijateljica iznela jezive tvrdnje, pa otkrila s kim je sad…
Kurir pre 6 dana
Kristijan Golubović, pobednik rijalitija "Farmeri", već nekoliko dana unazad nalazi se u žiži intresovanja, s obzirom na to da je javno obelodanio da se razvodi od svoje supruge Kristine Spalević, pevačice, voditeljke i bivše rijaliti učesnice. Naime… »
Mina Vrbaški se izlanula ispred kamera Otkrila gde će Kristina Spalević biti zaposlena, nakon rastanka od Kristijana donela…
Alo pre 6 dana
Kristina Spalević biće zaposlena ovde. Mina Vrbaški stala je pred kamere domaćih medija, te je komentarisala rastanak Kristine Spalević i Kristijana Golubovića o kome se već danima nagađa. - Kristina se dobro drži, priče koje Kristijan iznosi, ne slažu… »
"Kristina se brine za bezbednost! Aleksandra se bavi crnom magijom": Mina Vrbaški o raskidu Kristijana i žene
Telegraf pre 6 dana
Bivša učesnica "Zadruge", Mina Vrbaški, pojavila se večeras, 2. septembra, na privatnom slavlju kod Bore Santane koje je organizovano u jednom poznatom lokalu u Beogradu. Mina je došla vidno raspoložena i doterana, a pre nego što je počela da se provodi… »
"Bavi se crnom magijom, bila je u sobi kod dece" Kristinina prijateljica izgovorila jezive tvrdnje, pa otkrila sa kim je sada…
Alo pre 6 dana
Mina Vrbaški o Krisitjanu Goluboviću. Mina Vrbaški došla je na proslavu Bore Santane, a s obzirom na to da je sarađivala i privatno se druži sa Kristinom Spalević upitali smo je da prokomentariše Kristinin rastanak od Kristijana Golubovića sa kojim ima… »
"Laže da je silovana, tukla me je, ukrala mi je dva miliona" Posetili smo baku devojke koja je rasturila vezu Kristijana i…
Kurir pre 6 dana
Svi bruje o Aleksandri Babejić, devojci zbog koje je pukla veza Kristijana i Kristine, a mi smo tokom trajanja Farme posetili njenu baku koja za svoju unuku nije imala lepe reči, te nam je otkrila šokantne detalje. Javnost je svojevremeno ostala šokirana… »
Kristijana napustila Kristina, on doneo šok odluku! Hitno se oglasio i otkrio detalje: Evo šta Aleksandra i on rade kad su…
Kurir pre 6 dana
Nakon vesti da se Aleksandra Babejić uselila u stan Kristijana Golubovića, a sad se oglasio pobednik "Farme 8". Kristijan Golubović je otkrio da se sažalio na buduću učesnicu "Elite 9", te da je primio u stan jer nije imala gde da oboravi do početka nove… »
"Selim se iz stana": Kristijana Golubovića napustila Kristina, on doneo odluku - Evo šta kaže o Aleksandri koja se uselila kod…
Blic pre 6 dana
Rijaliti učesnica Aleksandra Babejić uselila u stan kod Kristijana Golubovića, a njega je napustila nevenčana supruga Kristina Spalević napustila i odvela decu. Kristijan Golubović se sada oglasio i otkrio da se sažalio na buduću učesnicu "Elite 9", te… »
Kristijan prvi put o aferi sa aleksandrom! Uselila mu se u stan, a sada je priznao ovo: "Gledam je..."
Alo pre 6 dana
Otkrio u kakvom su odnosu. Aleksandra Babejić se pre nekoliko dana uselila u stan Kristijana Golubovića, a on je sada progovorio o odnosu sa budućom učesnicom Elite 9. Kako je istakao, Aleksandru gleda kao ćerku, te nikakva afera sa njom ne dolazi u… »
Kristijan se seli iz stana! Prvo oglašavanje Golubovića za Telegraf: Evo šta Aleksandra i on rade kad su sami
Telegraf pre 6 dana
Nakon vesti da se Aleksandra Babejić uselila u stan Kristijana Golubovića, za naš portal se oglasio pobednik "Farme 8". Kristijan Golubović je otkrio da se sažalio na buduću učesnicu "Elite 9", te da je primio u stan jer nije imala gde da oboravi do… »
"Pomagala sam im oko dece": Prvo oglašavanje Aleksandre Babejić posle skandala s Kristijanom, priznala da se tresla
Mondo pre 6 dana
Kristina Spalević, bivša rijaliti učesnica i voditeljka Narodne televizije otkrila je da se rastala od Kristijana Golubovića sa kojim ima dvoje dece. Nakon odlaska od nevenčanog supruga, Kristina je sve iznenadila tvrdnjama da je Golubović navodno uselio… »
"Pokupila je 2.000.000 dinara iz stana, a mene je pretukla": Baka devojke koja živi kod Kristijana tvrdi da sve laže
Mondo pre 6 dana
Aleksandra Babejić poslednjih dana je ponovo u žiži javnosti nakon što se saznalo da je razlog pucanja veze Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. Nevenčana supruga rijaliti učesnika nedavno je potvrdila da je napustila zajednički stan, a da u njemu… »
"Varala oca sa rođakom, terala me na odnose sa očuhom": Stravična ispovest devojke koja živi kod Kristijana Golubovića
Mondo pre 6 dana
Bivša učesnica rijalitija "Farma" Aleksandra Babejić ponovo je dospela u žižu javnosti, nakon što je otkriveno da trenutno živi sa Kristijanom Golubovićem. Njihov odnos izazvao je buru, posebno jer je Kristijan nedavno raskinuo sa nevenčanom suprugom… »
"Izbacila mi je sve stvari, nije mi ostavila novac" Aleksandra Babejić otkrila detalje skandala koji je doživela: "Mislila sam…
Alo pre 6 dana
Ostala bez novca i krova nad glavom. Aleksandra Babejić je odlučila da uđe u Elitu 9 nakon što je pre samo nekoliko meseci napustila rijaliti "Farma 8". Širokim auditorijumom Aleksandra je nedavno predstavila potresne detalje iz svog života, a pre… »
"Laže da je silovana, tukla me je i ukrala novac iz kuće" Optužena da je uništila vezu Kristijana i Kristine, a njena baka…
Alo pre 6 dana
Nije krila mračnu prošlost svoje unuke. Mediji danima bruje o rastanku Kristine Spalević i Kristijana Golubovića. Nakon što je Kristina sa decom napustila porodični dom, u njihov stan se odmah uselila bivša rijaliti učesnica Aleksandra Babejić… »
''Majka me terala da spavam sa očuhom, a gledala sam je kako ima odnos sa rođakom" Ona se uselila kod Kristijana Golubovića, a…
Alo pre 6 dana
Njena teška životna priča tada nikoga nije ostavila ravnodušnim. Bivša učesnica Farme, Aleksandra Babejić, našla se u centru skandala nakon što je postala cimerka Kristijana Golubovića sa kojim je boravila u rijalitiju. Naime, bura se digla kada je… »
Ona se uselila u Kristijanov stan nakon što je Kristina otišla sa decom: "Majka je tukla, terala je da..."
Telegraf pre 6 dana
Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Babejić uselila se u stan Kristijana Golubovića, a njegova nevenčana supruga Kristina Spalević je sa sinovima napustila porodični dom. Inače, Aleksandra je bivša učesnica "Farme" i buduća učesnica "Elite 9", a tokom… »
Evo ko je devojka koja se uselila kod Kristijana u stan: Javno delila jezive detalje iz privatnog života: "Majka mi je bila…
Blic pre 6 dana
Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Babejić uselila se u stan Kristijana Golubovića, a njegova nevenčana supruga Kristina Spalević je sa sinovima napustila porodični dom. Inače, Aleksandra je bivša učesnica "Farme" i buduća učesnica "Elite 9", a tokom… »
"Ko ti je dozvolio da uđeš u moju: Kuću?!" Kristina Spalević besna! Kristijan živi sa rijaliti učesnicom, ona poručuje: "Došla…
Blic pre 6 dana
Kristijan Golubović i njegova nevenčana supruga Kristina Spalević raskinuli su, a ona se iselila iz stana u kom su živeli sa sinovima. Kristina je tokom jučerašnjeg dana otkrila da se rijaliti učesnica Aleksandra Babejić uselila u njihov stan, a sada je… »
"Pristao je na to, a onda sam počela da se tresem" Prvo oglašavanje Aleksandre Babejić nakon skandala sa Kristijanom i…
Alo pre 6 dana
Potrešena je zbog cele situacije, a evo zbog čega se uselila kod Kristijana nakon izlaska sa Farme. Kristina Spalević, bivša rijaliti učesnica i voditeljka Narodne televizije otkrila je da se rastala od Kristijana Golubovića sa kojim ima dvoje dece… »
Vesti dana »

Stižu pljuskovi sa grmljavinom: Oglasio se RHMZ, u naredih sat vremena u ovom delu zemlje nagla promena vremena: Sutra ponovo natprosečno toplo
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Makron će u narednih nekoliko dana imenovati novog premijera Francuske
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Laburisti vode na izborima u norveškoj: Desnica na putu ka jednom od najslabijih rezultata
Blic pre 2 satajoš 1 povezana