Повезане вести
О њеном скандалу је брујала Србија: Старлета се повукла из јавности и сада изгледа скроз другачије (Фото)
Блиц 02.09.2025
Милица Живановић, познатија као Мими Оро, била је једна од најскандалознијих старлета наших простора, а онда се повукла из јавности. Мими сви памте по бламирању у квизу где је одговарала на питања из опште културе. Она није… »
Сусрет Маје и Јањуша, заједно на истом месту! Она открила у каквом су односу, на питање о помирењу рекла...
Телеграф 02.09.2025
Ријалити учесница Маја Маринковић појавила се на журки Боре Сантане, која се вечерас одржава у једном познатом београдском локалу. Видно дотерана, у белој хаљини са бруталним деколтеом, Маја Маринковић је испозирала медијима, а… »
"Уличарко, јела си хлеб у мојој кући!" Букти рат Кристијана и Кристинине пријатељице! Она открила детаље њиховог раскида, а…
Курир 02.09.2025
Кристијан Голубовић, победник ријалитија "Фармери", већ неколико дана уназад налази се у жижи интресовања, с обзиром на то да је јавно обелоданио да се разводи од своје супруге Кристине Спалевић, певачице, водитељке и бивше… »
"Бави се црном магијом, била је у соби код деце" Кристинина пријатељица изнела језиве тврдње, па открила с ким је сад…
Курир 02.09.2025
Кристијан Голубовић, победник ријалитија "Фармери", већ неколико дана уназад налази се у жижи интресовања, с обзиром на то да је јавно обелоданио да се разводи од своје супруге Кристине Спалевић, певачице, водитељке и бивше… »
Мина Врбашки се изланула испред камера Открила где ће Кристина Спалевић бити запослена, након растанка од Кристијана донела…
Ало 02.09.2025
Кристина Спалевић биће запослена овде. Мина Врбашки стала је пред камере домаћих медија, те је коментарисала растанак Кристине Спалевић и Кристијана Голубовића о коме се већ данима нагађа. - Кристина се добро држи, приче које… »
"Кристина се брине за безбедност! Александра се бави црном магијом": Мина Врбашки о раскиду Кристијана и жене
Телеграф 02.09.2025
Бивша учесница "Задруге", Мина Врбашки, појавила се вечерас, 2. септембра, на приватном слављу код Боре Сантане које је организовано у једном познатом локалу у Београду. Мина је дошла видно расположена и дотерана, а пре него што… »
"Бави се црном магијом, била је у соби код деце" Кристинина пријатељица изговорила језиве тврдње, па открила са ким је сада…
Ало 02.09.2025
Мина Врбашки о Криситјану Голубовићу. Мина Врбашки дошла је на прославу Боре Сантане, а с обзиром на то да је сарађивала и приватно се дружи са Кристином Спалевић упитали смо је да прокоментарише Кристинин растанак од Кристијана… »
"Лаже да је силована, тукла ме је, украла ми је два милиона" Посетили смо баку девојке која је растурила везу Кристијана и…
Курир 02.09.2025
Сви брује о Александри Бабејић, девојци због које је пукла веза Кристијана и Кристине, а ми смо током трајања Фарме посетили њену баку која за своју унуку није имала лепе речи, те нам је открила шокантне детаље. Јавност је… »
"Селим се из стана": Кристијана Голубовића напустила Кристина, он донео одлуку - Ево шта каже о Александри која се уселила код…
Блиц 02.09.2025
Ријалити учесница Александра Бабејић уселила у стан код Кристијана Голубовића, а њега је напустила невенчана супруга Кристина Спалевић напустила и одвела децу. Кристијан Голубовић се сада огласио и открио да се сажалио на будућу… »
Кристијана напустила Кристина, он донео шок одлуку! Хитно се огласио и открио детаље: Ево шта Александра и он раде кад су…
Курир 02.09.2025
Након вести да се Александра Бабејић уселила у стан Кристијана Голубовића, а сад се огласио победник "Фарме 8". Кристијан Голубовић је открио да се сажалио на будућу учесницу "Елите 9", те да је примио у стан јер није имала где… »
Кристијан први пут о афери са александром! Уселила му се у стан, а сада је признао ово: "Гледам је..."
Ало 02.09.2025
Открио у каквом су односу. Александра Бабејић се пре неколико дана уселила у стан Кристијана Голубовића, а он је сада проговорио о односу са будућом учесницом Елите 9. Како је истакао, Александру гледа као ћерку, те никаква афера… »
Кристијан се сели из стана! Прво оглашавање Голубовића за Телеграф: Ево шта Александра и он раде кад су сами
Телеграф 02.09.2025
Након вести да се Александра Бабејић уселила у стан Кристијана Голубовића, за наш портал се огласио победник "Фарме 8". Кристијан Голубовић је открио да се сажалио на будућу учесницу "Елите 9", те да је примио у стан јер није… »
"Помагала сам им око деце": Прво оглашавање Александре Бабејић после скандала с Кристијаном, признала да се тресла
Мондо 02.09.2025
Кристина Спалевић, бивша ријалити учесница и водитељка Народне телевизије открила је да се растала од Кристијана Голубовића са којим има двоје деце. Након одласка од невенчаног супруга, Кристина је све изненадила тврдњама да је… »
"Покупила је 2.000.000 динара из стана, а мене је претукла": Бака девојке која живи код Кристијана тврди да све лаже
Мондо 02.09.2025
Александра Бабејић последњих дана је поново у жижи јавности након што се сазнало да је разлог пуцања везе Кристијана Голубовића и Кристине Спалевић. Невенчана супруга ријалити учесника недавно је потврдила да је напустила… »
"Варала оца са рођаком, терала ме на односе са очухом": Стравична исповест девојке која живи код Кристијана Голубовића
Мондо 02.09.2025
Бивша учесница ријалитија "Фарма" Александра Бабејић поново је доспела у жижу јавности, након што је откривено да тренутно живи са Кристијаном Голубовићем. Њихов однос изазвао је буру, посебно јер је Кристијан недавно раскинуо… »
"Избацила ми је све ствари, није ми оставила новац" Александра Бабејић открила детаље скандала који је доживела: "Мислила сам…
Ало 02.09.2025
Остала без новца и крова над главом. Александра Бабејић је одлучила да уђе у Елиту 9 након што је пре само неколико месеци напустила ријалити "Фарма 8". Широким аудиторијумом Александра је недавно представила потресне детаље из… »
"Лаже да је силована, тукла ме је и украла новац из куће" Оптужена да је уништила везу Кристијана и Кристине, а њена бака…
Ало 02.09.2025
Није крила мрачну прошлост своје унуке. Медији данима брује о растанку Кристине Спалевић и Кристијана Голубовића. Након што је Кристина са децом напустила породични дом, у њихов стан се одмах уселила бивша ријалити учесница… »
''Мајка ме терала да спавам са очухом, а гледала сам је како има однос са рођаком" Она се уселила код Кристијана Голубовића, а…
Ало 02.09.2025
Њена тешка животна прича тада никога није оставила равнодушним. Бивша учесница Фарме, Александра Бабејић, нашла се у центру скандала након што је постала цимерка Кристијана Голубовића са којим је боравила у ријалитију. Наиме… »
Она се уселила у Кристијанов стан након што је Кристина отишла са децом: "Мајка је тукла, терала је да..."
Телеграф 02.09.2025
Бивша ријалити учесница Александра Бабејић уселила се у стан Кристијана Голубовића, а његова невенчана супруга Кристина Спалевић је са синовима напустила породични дом. Иначе, Александра је бивша учесница "Фарме" и будућа… »
"Ко ти је дозволио да уђеш у моју: Кућу?!" Кристина Спалевић бесна! Кристијан живи са ријалити учесницом, она поручује: "Дошла…
Блиц 02.09.2025
Кристијан Голубовић и његова невенчана супруга Кристина Спалевић раскинули су, а она се иселила из стана у ком су живели са синовима. Кристина је током јучерашњег дана открила да се ријалити учесница Александра Бабејић уселила… »
"Пристао је на то, а онда сам почела да се тресем" Прво оглашавање Александре Бабејић након скандала са Кристијаном и…
Ало 02.09.2025
Потрешена је због целе ситуације, а ево због чега се уселила код Кристијана након изласка са Фарме. Кристина Спалевић, бивша ријалити учесница и водитељка Народне телевизије открила је да се растала од Кристијана Голубовића са… »
Вести дана »
У Лајпцигу аутомобилом улетео у масу људи: Двоје погинуло, 22 повређено
Данас пре 24 минутајош 1 повезана
Контролисано око 2.000 лица и возила, ухапшено 50 особа: Појачане активности полиције на југу Црне Горе
Курир пре 24 минутајош 1 повезана
Оптужени за изазивање огромног пожара у Лос Анђелесу био бесан на цео свет
Данас пре 2 сатајош 1 повезана