Povezane vesti
„Em nije previše pametan, em siledžija“: Pročitajte kolumnu koja je „razvalila“ Dejana Vuka Stankovića
Nova 02.09.2025
Kolumnista Peščanika Dejan Ilić objavio je na portalu Peščanik efektan tekst o aktuelnom ministru prosvete Dejanu Vuku Stankoviću. Kolumnu prenosimo u celosti. Piše Dejan Ilić, Peščanik Tako kaže ministar prosvete – da sam ja direktor… Nisi direktor… »
Da sam ja direktor
Peščanik 02.09.2025
Foto: Peščanik Tako kaže ministar prosvete – da sam ja direktor… Nisi direktor, pobogu, ministar si. Ne vredi. Da sam ja direktor, insistira ministar, otpustio bih sve nastavnike koji su bili u obustavi rada. Uživa ministar u svom direktorskom snu. Pa… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 29 minutajoš 63 povezane

Američke sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra, pregovori ne daju rezultate
Serbian News Media pre 2 satajoš 26 povezanih

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 7 satijoš 13 povezanih

Dve godine rata sa nesagledivim posledicama: Kakvi su izgledi za mir u Gazi i postizanje sporazuma Izraela i Hamasa?
Euronews pre 4 satijoš 33 povezane