Povezane vesti
„Em nije previše pametan, em siledžija“: Pročitajte kolumnu koja je „razvalila“ Dejana Vuka Stankovića
Nova pre 8 dana
Kolumnista Peščanika Dejan Ilić objavio je na portalu Peščanik efektan tekst o aktuelnom ministru prosvete Dejanu Vuku Stankoviću. Kolumnu prenosimo u celosti. Piše Dejan Ilić, Peščanik Tako kaže ministar prosvete – da sam ja direktor… Nisi direktor… »
Da sam ja direktor
Peščanik pre 8 dana
Foto: Peščanik Tako kaže ministar prosvete – da sam ja direktor… Nisi direktor, pobogu, ministar si. Ne vredi. Da sam ja direktor, insistira ministar, otpustio bih sve nastavnike koji su bili u obustavi rada. Uživa ministar u svom direktorskom snu. Pa… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 55 povezanih

Protest roditelja zbog novog direktora škole "Pavle Savić" – Ministarstvo osudilo "upad u školu i nasilničko ponašanje"
RTS pre 47 minutajoš 29 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 27 minutajoš 35 povezanih

Evroposlanica Moreti: Šteta što Fon der Lajen nije pomenula Srbiju, ona nam je veoma važna
N1 Info pre 11 minutajoš 71 povezana