Povezane vesti
Vranjanka Ana Stanojević briljirala na „Ohrid festu“ – nagrada za pop kompoziciju godine
Glas juga pre 6 dana
U konkurenciji pop izvođača regiona, njena pesma „Navikla sam da me lažu“ dobila je priznanje i donela Vranju novu festivalsku pobedu. Tokom festivala, Ana je ostvarila kontakte sa poznatim muzičarima, među kojima su Dado Topić i kompozitor Grigor… »
Vranjanka Ana Stanojević dobitnica nagrade „Najdobra pop kompozicija voBalkanski Manir“ na prestižnom festivalu „Ohrid fest“…
Jug press pre 7 dana
VRANJE Poznata festivalska pop pevačica, rodom iz Vranja, Ana Stanojević, obradovala je ljubitelje mizike i Vranju donela divnu nagradu i predstavila grad u najlepšem svetlu na takmičenju u Makedoniji. Naime, za vikend je u Ohridu održan tradiocionalni… »
Vranjanka Ana Stanojević osvojila nagradu na festivalu „Ohrid fest 2025“
Rešetka pre 7 dana
Vranjanka Ana Stanojević, poznata festivalska pop pevačica, donela je novu nagradu za jug Srbije na prestižnom festivalu „Ohrid fest 2025“ u Makedoniji. Ana je nagrađena za numeru „Navikla sam da me lažu“, koja je proglašena za „Najdobra pop kompozicija… »
Vranjanka Ana nagrađena na Ohrid festu
Bujanovačke pre 7 dana
Bujanovac, 2. septembar 2025. Poznata pop pevačica iz Vranja, Ana Stanojević, zasijala je na ovogodišnjem „Ohrid festu“ u Severnoj Makedoniji, osvojivši nagradu za „Najdobra pop kompozicija vo Balkanski Manir“ sa numerom „Navikla sam da me lažu“. Pored… »
Vranjanka Ana Stanojević dobitnica nagrade „Najdobra pop kompozicija vo Balkanski Manir“ na prestižnom festivalu „Ohrid fest“…
OK radio pre 7 dana
Poznata festivalska pop pevačica, rodom iz Vranja, Ana Stanojević, obradovala je ljubitelje mizike i Vranju donela divnu nagradu i predstavila grad u najlepšem svetlu na takmičenju u Makedoniji. Naime, za vikend je u Ohridu održan tradiocionalni festival… »
Vesti dana »

Deo opozicije iz Srbije u Evropskom parlamentu zatražio sankcije Vučiću
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 32 povezane

Napad Izraela na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Katar najavljuje dodatne detalje
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 50 povezanih

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 39 povezanih

Evropski parlament o situaciji u Srbiji i upotrebi sile nad demonstrantima
NIN pre 7 minutajoš 32 povezane

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 37 povezanih