Povezane vesti

Vranjanka Ana Stanojević briljirala na „Ohrid festu“ – nagrada za pop kompoziciju godine

Vranjanka Ana Stanojević briljirala na „Ohrid festu“ – nagrada za pop kompoziciju godine

Glas juga pre 6 dana
U konkurenciji pop izvođača regiona, njena pesma „Navikla sam da me lažu“ dobila je priznanje i donela Vranju novu festivalsku pobedu. Tokom festivala, Ana je ostvarila kontakte sa poznatim muzičarima, među kojima su Dado Topić i kompozitor Grigor… »
Vranjanka Ana Stanojević dobitnica nagrade „Najdobra pop kompozicija voBalkanski Manir“ na prestižnom festivalu „Ohrid fest“…

Vranjanka Ana Stanojević dobitnica nagrade „Najdobra pop kompozicija voBalkanski Manir“ na prestižnom festivalu „Ohrid fest“…

Jug press pre 7 dana
VRANJE Poznata festivalska pop pevačica, rodom iz Vranja, Ana Stanojević, obradovala je ljubitelje mizike i Vranju donela divnu nagradu i predstavila grad u najlepšem svetlu na takmičenju u Makedoniji. Naime, za vikend je u Ohridu održan tradiocionalni… »
Vranjanka Ana Stanojević osvojila nagradu na festivalu „Ohrid fest 2025“

Vranjanka Ana Stanojević osvojila nagradu na festivalu „Ohrid fest 2025“

Rešetka pre 7 dana
Vranjanka Ana Stanojević, poznata festivalska pop pevačica, donela je novu nagradu za jug Srbije na prestižnom festivalu „Ohrid fest 2025“ u Makedoniji. Ana je nagrađena za numeru „Navikla sam da me lažu“, koja je proglašena za „Najdobra pop kompozicija… »
Vranjanka Ana nagrađena na Ohrid festu

Vranjanka Ana nagrađena na Ohrid festu

Bujanovačke pre 7 dana
Bujanovac, 2. septembar 2025. Poznata pop pevačica iz Vranja, Ana Stanojević, zasijala je na ovogodišnjem „Ohrid festu“ u Severnoj Makedoniji, osvojivši nagradu za „Najdobra pop kompozicija vo Balkanski Manir“ sa numerom „Navikla sam da me lažu“. Pored… »
Vranjanka Ana Stanojević dobitnica nagrade „Najdobra pop kompozicija vo Balkanski Manir“ na prestižnom festivalu „Ohrid fest“…

Vranjanka Ana Stanojević dobitnica nagrade „Najdobra pop kompozicija vo Balkanski Manir“ na prestižnom festivalu „Ohrid fest“…

OK radio pre 7 dana
Poznata festivalska pop pevačica, rodom iz Vranja, Ana Stanojević, obradovala je ljubitelje mizike i Vranju donela divnu nagradu i predstavila grad u najlepšem svetlu na takmičenju u Makedoniji. Naime, za vikend je u Ohridu održan tradiocionalni festival… »

Vesti dana »