Повезане вести

Помирили се Филип Цар и Александра: Вређали се на најгнуснији начин, претили снимцима, она сад шокирала објавом

Помирили се Филип Цар и Александра: Вређали се на најгнуснији начин, претили снимцима, она сад шокирала објавом

Мондо 02.09.2025
Александра Николић се помирила са својим бившим партнером Филипом Царем с којим је добила ћерку, али и са којим има поприлично турбулентан однос. Након месеци свађа, препуцавања и гнусних порука које су размењивали на мрежама… »
Помирили се Александра Николић и Филип цар: "Требало је то раније да се деси, извињавам се његовој мами - ко ми буде слао…

Помирили се Александра Николић и Филип цар: "Требало је то раније да се деси, извињавам се његовој мами - ко ми буде слао…

Блиц 02.09.2025
Александра Николић се помирила са својим бившим партнером Филипом Царем, са којим је добила ћерку Леону. Како је истакла у својој објави на Инстаграму, њих двоје су одлучили да се помире искључиво због ћерке Леоне. - Као што и… »
Александра Николић раскинула веридбу па се помирила са Царем! Пљувала га месецима, а сада му се извињава: Ко ми буде слао…

Александра Николић раскинула веридбу па се помирила са Царем! Пљувала га месецима, а сада му се извињава: Ко ми буде слао…

Курир 02.09.2025
Александра Николић се помирила са својим бившим партнером Филипом Царем са којима годинама има компликован однос, пун успона и падова. Они имају заједничко дете, а како је истакла у својој објави на Инстаграму, њих двоје су… »
Помирили се Александра Николић и Филип цар Опростила му је све: "Криви смо обоје, не петљајте се"

Помирили се Александра Николић и Филип цар Опростила му је све: "Криви смо обоје, не петљајте се"

Ало 02.09.2025
Упутила је и јавно извињење његовој породици. Александра Николић је одлучила да закопа "ратне секире" са бившим и јавно се извинила породици Филипа Цара због информација које је говорила јавно. Наиме, она и Филип су се… »
"Извињавам се Филиповој породици": Помирили се Александра Николић и Цар, опростила му све, поменула ћерку

"Извињавам се Филиповој породици": Помирили се Александра Николић и Цар, опростила му све, поменула ћерку

Телеграф 02.09.2025
Александра Николић је одлучила да закопа "ратне секире" са бившим и јавно се извинила породици Филипа Цара због информација које је износила. Наиме, она и Филип су се помирили и то због ћерке, која тренутно борави тамо. Она се… »

Вести дана »