Povezane vesti

Pomirili se Filip Car i Aleksandra: Vređali se na najgnusniji način, pretili snimcima, ona sad šokirala objavom

Pomirili se Filip Car i Aleksandra: Vređali se na najgnusniji način, pretili snimcima, ona sad šokirala objavom

Mondo pre 7 dana
Aleksandra Nikolić se pomirila sa svojim bivšim partnerom Filipom Carem s kojim je dobila ćerku, ali i sa kojim ima poprilično turbulentan odnos. Nakon meseci svađa, prepucavanja i gnusnih poruka koje su razmenjivali na mrežama, na Aleksandrinom… »
Pomirili se Aleksandra Nikolić i Filip car: "Trebalo je to ranije da se desi, izvinjavam se njegovoj mami - ko mi bude slao…

Pomirili se Aleksandra Nikolić i Filip car: "Trebalo je to ranije da se desi, izvinjavam se njegovoj mami - ko mi bude slao…

Blic pre 7 dana
Aleksandra Nikolić se pomirila sa svojim bivšim partnerom Filipom Carem, sa kojim je dobila ćerku Leonu. Kako je istakla u svojoj objavi na Instagramu, njih dvoje su odlučili da se pomire isključivo zbog ćerke Leone. - Kao što i sami vidite strasti su se… »
Aleksandra Nikolić raskinula veridbu pa se pomirila sa Carem! Pljuvala ga mesecima, a sada mu se izvinjava: Ko mi bude slao…

Aleksandra Nikolić raskinula veridbu pa se pomirila sa Carem! Pljuvala ga mesecima, a sada mu se izvinjava: Ko mi bude slao…

Kurir pre 7 dana
Aleksandra Nikolić se pomirila sa svojim bivšim partnerom Filipom Carem sa kojima godinama ima komplikovan odnos, pun uspona i padova. Oni imaju zajedničko dete, a kako je istakla u svojoj objavi na Instagramu, njih dvoje su odlučili da se pomire… »
Pomirili se Aleksandra Nikolić i Filip car Oprostila mu je sve: "Krivi smo oboje, ne petljajte se"

Pomirili se Aleksandra Nikolić i Filip car Oprostila mu je sve: "Krivi smo oboje, ne petljajte se"

Alo pre 7 dana
Uputila je i javno izvinjenje njegovoj porodici. Aleksandra Nikolić je odlučila da zakopa "ratne sekire" sa bivšim i javno se izvinila porodici Filipa Cara zbog informacija koje je govorila javno. Naime, ona i Filip su se pomirili i to zbog ćerke, koja… »
"Izvinjavam se Filipovoj porodici": Pomirili se Aleksandra Nikolić i Car, oprostila mu sve, pomenula ćerku

"Izvinjavam se Filipovoj porodici": Pomirili se Aleksandra Nikolić i Car, oprostila mu sve, pomenula ćerku

Telegraf pre 7 dana
Aleksandra Nikolić je odlučila da zakopa "ratne sekire" sa bivšim i javno se izvinila porodici Filipa Cara zbog informacija koje je iznosila. Naime, ona i Filip su se pomirili i to zbog ćerke, koja trenutno boravi tamo. Ona se tim povodom oglasila i… »

Vesti dana »