Povezane vesti

Premijer Slovačke: Razgovarao sam s Putinom i imam važnu poruku za Zelenskog

Pravda 02.09.2025
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je s ruskim liderom Vladimirom Putinom imao važan razgovor o posle čega je izveo nekoliko zaključaka koje namerava u petak da prenese Vladimiru Zelenskom. „Mediji su objavili informacije o zvaničnom delu… »
Fico postavio neprijatno pitanje Putinu! Evo kako je na to odgovorio ruski predsednik!

Fico postavio neprijatno pitanje Putinu! Evo kako je na to odgovorio ruski predsednik!

Alo 02.09.2025
Putin i slovenački premijer Fico razgovarali su u Pekingu o Ukrajini, bezbednosti, NATO-u i energetskoj saradnji, a sastanak je počeo Putinovim duhovitim odgovorom na 'neprijatno pitanje'. Ruski predsednik Vladimir Putin susreo se sa slovenačkim… »
Putin: Rusija ne namerava da napadne evropske zemlje

Putin: Rusija ne namerava da napadne evropske zemlje

Politika 02.09.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija nema nameru da napadne bilo koga, demantujući navode da Moskva navodno namerava da napadne druge evropske zemlje ukoliko ostvari pobedu u ratu u Ukrajini, dodajući da takvi navodi predstavljaju… »
Imam važnu poruku za Zelenskog! Fico sa Putinom razgovarao o Ukrajini

Imam važnu poruku za Zelenskog! Fico sa Putinom razgovarao o Ukrajini

Alo 02.09.2025
Premijer Slovačke Robert Fico imao je važan razgovor sa Vladimirom Putinom o Ukrajini i planira u petak preneti ključne zaključke predsedniku Zelenskom. Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom imao… »
Sastanak trajao sat vremena: Fico razgovarao s Putinom i ima važnu poruku za Zelenskog

Sastanak trajao sat vremena: Fico razgovarao s Putinom i ima važnu poruku za Zelenskog

Večernje novosti 02.09.2025
PREMIJER Slovačke Robert Fico izjavio je da je s ruskim liderom Vladimirom Putinom imao važan razgovor o posle čega je izveo nekoliko zaključaka koje namerava u petak da prenese Vladimiru Zelenskom. Foto: Profimedia - Mediji su objavili informacije o… »

Sputnik 02.09.2025
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je s ruskim liderom Vladimirom Putinom imao važan razgovor o posle čega je izveo nekoliko zaključaka koje namerava u petak da prenese Vladimiru Zelenskom. Fico je naveo da je imao priliku da razgovara sa šefom… »
Fico: Razgovarao sam sa Putinom i imam važnu poruku za Zelenskog

Fico: Razgovarao sam sa Putinom i imam važnu poruku za Zelenskog

Vesti online 02.09.2025
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom imao važan razgovor, posle čega je izveo nekoliko zaključaka koje namerava u petak da prenese Vladimiru Zelenskom. “Mediji su objavili informacije o zvaničnom delu… »
Putin na sastanku sa Ficom: Sporazum sa Ukrajinom ne sme da ugrozi bezbednost Rusije

Putin na sastanku sa Ficom: Sporazum sa Ukrajinom ne sme da ugrozi bezbednost Rusije

Radio sto plus 02.09.2025
“Na Ukrajini je sama odluka kako da osigura svoju bezbednost”, rekao je ruski predsednik tokom sastanka sa slovačkim premijerom Robertom Ficom u Pekingu. Putin je dodao da ukrajinska bezbednost ne može da bude osigurana na račun drugih zemalja… »
Putin u Pekingu odgovorio na tvrdnje da Moskva planira napad na Evropu

Putin u Pekingu odgovorio na tvrdnje da Moskva planira napad na Evropu

Telegraf 02.09.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin nalazi se u poseti Kini, gde će u sredu, 3. septembra prisustvovati vojnoj paradi u Pekingu. Tokom razgovora sa premijerom Slovačke, odbacio je tvrdnje da Moskva planira da napadne Evropu. Govoreći sa premijerom Slovačke… »
Putin: Rusija nikad nije imala, nema, i neće imati želju da nekog napadne

Putin: Rusija nikad nije imala, nema, i neće imati želju da nekog napadne

B92 02.09.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon sastanka sa kineskim predsednikom Sijem, sastao se i sa slovačkim premijerom Robertom Ficom, koji je takođe stigao na vojnu paradu u Kini. U zajedničkom obraćanju sa slovačkim premijerom, Putin je rekao da su… »

Vesti dana »