Povezane vesti
Premijer Slovačke: Razgovarao sam s Putinom i imam važnu poruku za Zelenskog
Pravda pre 7 dana
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je s ruskim liderom Vladimirom Putinom imao važan razgovor o posle čega je izveo nekoliko zaključaka koje namerava u petak da prenese Vladimiru Zelenskom. „Mediji su objavili informacije o zvaničnom delu… »
Fico postavio neprijatno pitanje Putinu! Evo kako je na to odgovorio ruski predsednik!
Alo pre 7 dana
Putin i slovenački premijer Fico razgovarali su u Pekingu o Ukrajini, bezbednosti, NATO-u i energetskoj saradnji, a sastanak je počeo Putinovim duhovitim odgovorom na 'neprijatno pitanje'. Ruski predsednik Vladimir Putin susreo se sa slovenačkim… »
Putin: Rusija ne namerava da napadne evropske zemlje
Politika pre 7 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija nema nameru da napadne bilo koga, demantujući navode da Moskva navodno namerava da napadne druge evropske zemlje ukoliko ostvari pobedu u ratu u Ukrajini, dodajući da takvi navodi predstavljaju… »
Imam važnu poruku za Zelenskog! Fico sa Putinom razgovarao o Ukrajini
Alo pre 7 dana
Premijer Slovačke Robert Fico imao je važan razgovor sa Vladimirom Putinom o Ukrajini i planira u petak preneti ključne zaključke predsedniku Zelenskom. Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom imao… »
Sastanak trajao sat vremena: Fico razgovarao s Putinom i ima važnu poruku za Zelenskog
Večernje novosti pre 7 dana
PREMIJER Slovačke Robert Fico izjavio je da je s ruskim liderom Vladimirom Putinom imao važan razgovor o posle čega je izveo nekoliko zaključaka koje namerava u petak da prenese Vladimiru Zelenskom. Foto: Profimedia - Mediji su objavili informacije o… »
Premijer Slovačke: Razgovarao sam s Putinom i imam važnu poruku za Zelenskog
Sputnik pre 7 dana
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je s ruskim liderom Vladimirom Putinom imao važan razgovor o posle čega je izveo nekoliko zaključaka koje namerava u petak da prenese Vladimiru Zelenskom. Fico je naveo da je imao priliku da razgovara sa šefom… »
Fico: Razgovarao sam sa Putinom i imam važnu poruku za Zelenskog
Vesti online pre 7 dana
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom imao važan razgovor, posle čega je izveo nekoliko zaključaka koje namerava u petak da prenese Vladimiru Zelenskom. “Mediji su objavili informacije o zvaničnom delu… »
Putin na sastanku sa Ficom: Sporazum sa Ukrajinom ne sme da ugrozi bezbednost Rusije
Radio sto plus pre 7 dana
“Na Ukrajini je sama odluka kako da osigura svoju bezbednost”, rekao je ruski predsednik tokom sastanka sa slovačkim premijerom Robertom Ficom u Pekingu. Putin je dodao da ukrajinska bezbednost ne može da bude osigurana na račun drugih zemalja… »
Putin u Pekingu odgovorio na tvrdnje da Moskva planira napad na Evropu
Telegraf pre 7 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin nalazi se u poseti Kini, gde će u sredu, 3. septembra prisustvovati vojnoj paradi u Pekingu. Tokom razgovora sa premijerom Slovačke, odbacio je tvrdnje da Moskva planira da napadne Evropu. Govoreći sa premijerom Slovačke… »
Putin: Rusija nikad nije imala, nema, i neće imati želju da nekog napadne
B92 pre 7 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon sastanka sa kineskim predsednikom Sijem, sastao se i sa slovačkim premijerom Robertom Ficom, koji je takođe stigao na vojnu paradu u Kini. U zajedničkom obraćanju sa slovačkim premijerom, Putin je rekao da su… »
Vesti dana »

Vrednosti ambrozije u vazduhu znatno iznad graničnih vrednosti, u Beogradu oboren „rekord“
Sputnik pre 1 danjoš 10 povezanih

Vojska na pustim ulicama prestonice Nepala, policijski čas i izgoreli automobili: U toku pripreme za dijalog predstavnika vlasti i demonstranata?
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Novi magazin pre 2 satajoš 5 povezanih

Stojković za Sputnjik: Albanija je naš rival – mi smo nivo ispod Engleza
Sputnik pre 15 minutajoš 60 povezanih