Povezane vesti
Direktor giganta šokirao: Otpustio sam 4.000 ljudi zbog AI
Alo 02.09.2025
Jedna od najvećih svetskih softverskih kompanija, Salesforce, ušla je u novu eru. Njen direktor Mark Beniof rekao je da je zahvaljujući veštačkoj inteligenciji značajno smanjio broj zaposlenih u korisničkoj podršci. U intervjuu je naveo da je broj… »
"Zbog AI sam otpustio 4.000 ljudi“ direktor giganta nemilosrdno iskren „Ovo su mi najuzbudljiviji momenti u karijeri"
Dnevnik 02.09.2025
Jedna od najvećih svetskih softverskih kompanija, Selsfors (Salesforce), ušla je u novu eru. Njen direktor Mark Beniof rekao je da je zahvaljujući veštačkoj inteligenciji značajno smanjio broj zaposlenih u korisničkoj podršci. U intervjuu je naveo da je… »
Direktor čuvenog giganta: "Zbog AI sam otpustio 4.000 ljudi, ovo su mi najuzbudljiviji momenti u karijeri"
Telegraf 02.09.2025
AI agenti zamenjuju ljude. Jedna od najvećih svetskih softverskih kompanija, Salesforce, ušla je u novu eru. Njen direktor Mark Beniof rekao je da je zahvaljujući veštačkoj inteligenciji značajno smanjio broj zaposlenih u korisničkoj podršci. U intervjuu… »
Vesti dana »
Vučić: Njima smeta transparent Srbija pobeđuje, ne radi se tu o zaštiti ptica
Beta pre 1 satjoš 74 povezane
Vučićeva poseta Pekingu donela nove dogovore o saradnji Srbije i Kine
IndeksOnline pre 5 satijoš 27 povezanih
Završeni radovi na cevovodu Rzav, Čačani dobili tehničku vodu
Nova ekonomija pre 7 satijoš 28 povezanih
Koliko sreće ima Arsenal! Odbitak, gol i šok u Budimpešti! (video)
Kurir pre 10 minutajoš 53 povezane
"Voleo bih da je to Rodžer - ali to je život" Fonseka upitan za Novaka - njegova izjava zapanjila teniski svet
Kurir pre 25 minutajoš 60 povezanih