Povezane vesti
Direktor giganta šokirao: Otpustio sam 4.000 ljudi zbog AI
Alo pre 8 dana
Jedna od najvećih svetskih softverskih kompanija, Salesforce, ušla je u novu eru. Njen direktor Mark Beniof rekao je da je zahvaljujući veštačkoj inteligenciji značajno smanjio broj zaposlenih u korisničkoj podršci. U intervjuu je naveo da je broj… »
"Zbog AI sam otpustio 4.000 ljudi“ direktor giganta nemilosrdno iskren „Ovo su mi najuzbudljiviji momenti u karijeri"
Dnevnik pre 8 dana
Jedna od najvećih svetskih softverskih kompanija, Selsfors (Salesforce), ušla je u novu eru. Njen direktor Mark Beniof rekao je da je zahvaljujući veštačkoj inteligenciji značajno smanjio broj zaposlenih u korisničkoj podršci. U intervjuu je naveo da je… »
Direktor čuvenog giganta: "Zbog AI sam otpustio 4.000 ljudi, ovo su mi najuzbudljiviji momenti u karijeri"
Telegraf pre 8 dana
AI agenti zamenjuju ljude. Jedna od najvećih svetskih softverskih kompanija, Salesforce, ušla je u novu eru. Njen direktor Mark Beniof rekao je da je zahvaljujući veštačkoj inteligenciji značajno smanjio broj zaposlenih u korisničkoj podršci. U intervjuu… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 53 povezane

Protest roditelja zbog novog direktora škole "Pavle Savić" - Ministarstvo osudilo "upad u školu i nasilničko ponašanje"
RTS pre 1 satjoš 29 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 1 satjoš 48 povezanih

Haos u Francuskoj zbog protesta "Blokiraj sve": Uhapšeno 473 osoba, povređeno 13 policajaca
Euronews pre 6 minutajoš 31 povezana

Furlas: Vizija koju je predstavila Fon der Lajen znači jasan evropski put za Srbiju
RTV pre 17 minutajoš 68 povezanih