Povezane vesti

"Tukli su me do iznemoglosti": Maja Volk iznela jezive detalje - Bile su ozbiljne batine

"Tukli su me do iznemoglosti": Maja Volk iznela jezive detalje - Bile su ozbiljne batine

Telegraf pre 6 dana
Maja Volk govorila je o teškom periodu u prošlosti i stresu koji se odrazio na njeno zdravlje. Naime, Maja Volk je jednom prilikom otvoreno govorila o problemima koje je imala sa roditeljima. - Apsolutno, stres jeste udarac, ali sećanje na stres je još… »
"Muž je dva puta pokušao da me ubije, osedela sam u 28. godini": Maja Volk prvi put o najstrašnijim trenucima u životu

"Muž je dva puta pokušao da me ubije, osedela sam u 28. godini": Maja Volk prvi put o najstrašnijim trenucima u životu

Mondo pre 6 dana
Maja Volk je iskreno progovorila o teškim trenucima iz prošlosti i stresu koji je ostavio traga na njenom zdravlju. Otvoreno je govorila o izazovima koje je doživela u oba braka, ali i o surovim iskustvima iz detinjstva koja su je duboko obeležila… »
"Muž je hteo da me ubije, osedela sam u 28.Godini" Maja Volk progovorila o svom teškom životu: Tada sam shvatila da sam ceo…

"Muž je hteo da me ubije, osedela sam u 28.Godini" Maja Volk progovorila o svom teškom životu: Tada sam shvatila da sam ceo…

Kurir pre 6 dana
Maja Volk govorila je o teškom periodu u prošlosti i stresu koji se odrazio na njeno zdravlje. Naime, Maja Volk je sada otvoreno govorila o problemima koje je imala u oba braka, ali i surovostima koje je preživela u detinjstvu. - Apsolutno, stres jeste… »
"Muž je pokušao da me ubije": Maja Volk o traumama i propalim brakovima: "Osedela sam u 28. godini"

"Muž je pokušao da me ubije": Maja Volk o traumama i propalim brakovima: "Osedela sam u 28. godini"

Blic pre 6 dana
Maja Volk govorila je o teškom periodu u prošlosti i stresu koji se odrazio na njeno zdravlje. Naime, Maja Volk je sada otvoreno govorila o problemima koje je imala u oba braka, ali i surovostima koje je preživela u detinjstvu. - Apsolutno, stres jeste… »
Zbog onoga što mi je muž uradio, osedela sam u 28. godini: Maja Volk o svom prvom braku

Zbog onoga što mi je muž uradio, osedela sam u 28. godini: Maja Volk o svom prvom braku

Story pre 7 dana
Scenaristkinja, univerzitetska profesorka, spisateljica i muzičarka Maja Volk ne gubi životni optimizam i iskreni osmeh po kom je prepoznatljiva, uprkos brojnim nedaćama koje je pratila na njenom životnom putu. Poznato je da je imala problema u oba… »

Vesti dana »