Повезане вести

"Тукли су ме до изнемоглости": Маја Волк изнела језиве детаље - Биле су озбиљне батине

"Тукли су ме до изнемоглости": Маја Волк изнела језиве детаље - Биле су озбиљне батине

Телеграф 02.09.2025
Маја Волк говорила је о тешком периоду у прошлости и стресу који се одразио на њено здравље. Наиме, Маја Волк је једном приликом отворено говорила о проблемима које је имала са родитељима. - Апсолутно, стрес јесте ударац, али… »
"Муж је два пута покушао да ме убије, оседела сам у 28. години": Маја Волк први пут о најстрашнијим тренуцима у животу

"Муж је два пута покушао да ме убије, оседела сам у 28. години": Маја Волк први пут о најстрашнијим тренуцима у животу

Мондо 02.09.2025
Маја Волк је искрено проговорила о тешким тренуцима из прошлости и стресу који је оставио трага на њеном здрављу. Отворено је говорила о изазовима које је доживела у оба брака, али и о суровим искуствима из детињства која су… »
"Муж је хтео да ме убије, оседела сам у 28.Години" Маја Волк проговорила о свом тешком животу: Тада сам схватила да сам цео…

"Муж је хтео да ме убије, оседела сам у 28.Години" Маја Волк проговорила о свом тешком животу: Тада сам схватила да сам цео…

Курир 02.09.2025
Маја Волк говорила је о тешком периоду у прошлости и стресу који се одразио на њено здравље. Наиме, Маја Волк је сада отворено говорила о проблемима које је имала у оба брака, али и суровостима које је преживела у детињству. -… »
"Муж је покушао да ме убије": Маја Волк о траумама и пропалим браковима: "Оседела сам у 28. години"

"Муж је покушао да ме убије": Маја Волк о траумама и пропалим браковима: "Оседела сам у 28. години"

Блиц 02.09.2025
Маја Волк говорила је о тешком периоду у прошлости и стресу који се одразио на њено здравље. Наиме, Маја Волк је сада отворено говорила о проблемима које је имала у оба брака, али и суровостима које је преживела у детињству. -… »
Због онога што ми је муж урадио, оседела сам у 28. години: Маја Волк о свом првом браку

Због онога што ми је муж урадио, оседела сам у 28. години: Маја Волк о свом првом браку

Стори 02.09.2025
Сценаристкиња, универзитетска професорка, списатељица и музичарка Маја Волк не губи животни оптимизам и искрени осмех по ком је препознатљива, упркос бројним недаћама које је пратила на њеном животном путу. Познато је да је… »

Вести дана »