Povezane vesti
"Tukli su me do iznemoglosti": Maja Volk iznela jezive detalje - Bile su ozbiljne batine
Telegraf 02.09.2025
Maja Volk govorila je o teškom periodu u prošlosti i stresu koji se odrazio na njeno zdravlje. Naime, Maja Volk je jednom prilikom otvoreno govorila o problemima koje je imala sa roditeljima. - Apsolutno, stres jeste udarac, ali sećanje na stres je još… »
"Muž je dva puta pokušao da me ubije, osedela sam u 28. godini": Maja Volk prvi put o najstrašnijim trenucima u životu
Mondo 02.09.2025
Maja Volk je iskreno progovorila o teškim trenucima iz prošlosti i stresu koji je ostavio traga na njenom zdravlju. Otvoreno je govorila o izazovima koje je doživela u oba braka, ali i o surovim iskustvima iz detinjstva koja su je duboko obeležila… »
"Muž je hteo da me ubije, osedela sam u 28.Godini" Maja Volk progovorila o svom teškom životu: Tada sam shvatila da sam ceo…
Kurir 02.09.2025
Maja Volk govorila je o teškom periodu u prošlosti i stresu koji se odrazio na njeno zdravlje. Naime, Maja Volk je sada otvoreno govorila o problemima koje je imala u oba braka, ali i surovostima koje je preživela u detinjstvu. - Apsolutno, stres jeste… »
"Muž je pokušao da me ubije": Maja Volk o traumama i propalim brakovima: "Osedela sam u 28. godini"
Blic 02.09.2025
Maja Volk govorila je o teškom periodu u prošlosti i stresu koji se odrazio na njeno zdravlje. Naime, Maja Volk je sada otvoreno govorila o problemima koje je imala u oba braka, ali i surovostima koje je preživela u detinjstvu. - Apsolutno, stres jeste… »
Zbog onoga što mi je muž uradio, osedela sam u 28. godini: Maja Volk o svom prvom braku
Story 02.09.2025
Scenaristkinja, univerzitetska profesorka, spisateljica i muzičarka Maja Volk ne gubi životni optimizam i iskreni osmeh po kom je prepoznatljiva, uprkos brojnim nedaćama koje je pratila na njenom životnom putu. Poznato je da je imala problema u oba… »
Vesti dana »
Narednih dana u Šumadiji temperature oko 40 C, kragujevački vatrogasci u pripravnosti
Glas Šumadije pre 50 minutajoš 36 povezanih
Tramp najavio obustavu napada na Iran, postignuti perimetri dogovora o okončanju rata
N1 Info pre 35 minutajoš 23 povezane
Na Horgošu uhapšen osumnjičeni za ratni zločin na Kosovu 1999. godine
N1 Info pre 30 minutajoš 18 povezanih
Danas je Sveti Ilija, praznik koji prate brojna narodna verovanja
Morava info pre 45 minutajoš 20 povezanih
”Tropski talas doneo i veliku potrošnju” Đedović: Đerdap 1 na 20 odsto proizvodnje, građani racionalno da koriste energiju
Dnevnik pre 25 minutajoš 15 povezanih