Povezane vesti
"Marketi zarađuju na našoj muci": Dejan prodaje krompir za 30 dinara, rod vrhunski a cena očajna (Foto)
Mondo pre 6 dana
Koliko je bilo neophodno ograničiti trgovačke marže, najbolje pokazuje primer domaćeg krompira. Dok poljoprivrednici kilogram krompira proizvedu za 35 do 40 dinara, u marketima se on prodaje i do tri puta skuplje – za 100 do 110 dinara. Srbija poslednjih… »
Mi ga prodamo za 30 dinara, a marketi na našoj muci zarađuju duplo! Dejan iz Zablaća uzgaja krompir na 15 hektara: Rod i…
Blic pre 6 dana
Koliko je bilo neophodno ograničiti trgovačke marže, najbolje pokazuje primer domaćeg krompira. Dok poljoprivrednici kilogram krompira proizvedu za 35 do 40 dinara, u marketima se on prodaje i do tri puta skuplje – za 100 do 110 dinara. Srbija poslednjih… »
Mi ga prodamo za 30 dinara, a marketi na našoj muci zarađuju duplo više i gde je tu logika: Dejan iz Zablaća uzgaja krompir na…
RINA pre 6 dana
Mi ga prodamo za 30 dinara, a marketi na našoj muci zarađuju duplo više i gde je tu logika: Dejan iz Zablaća uzgaja krompir na 15 hektara - rod i kvalitet vrhunski ali cena očajna (FOTO) Čačak - Koliko je bilo neophodno ograničiti trgovačke marže… »
Mi ga prodamo za 30 dinara, a marketi na našoj muci zarađuju duplo više i gde je tu logika: Dejan iz Zablaća uzgaja krompir na…
RINA pre 7 dana
Mi ga prodamo za 30 dinara, a marketi na našoj muci zarađuju duplo više i gde je tu logika: Dejan iz Zablaća uzgaja krompir na 15 hektara - rod i kvalitet vrhunski ali cena očajna (FOTO) Čačak - Koliko je bilo neophodno ograničiti trgovačke marže… »
Dok se seljaci muče da prežive, trgovci pune DžEPOVE na krompiru „Mi ga odgajamo iz semena, a oni samo spakuju u gajbice ili…
Dnevnik pre 7 dana
Koliko je bilo neophodno ograničiti trgovačke marže, najbolje pokazuje primer domaćeg krompira. Dok poljoprivrednici kilogram krompira proizvedu za 35 do 40 dinara, u marketima se on prodaje i do tri puta skuplje – za 100-110 dinara. Srbija poslednjih… »
"Mi ga prodamo za 35 dinara, a marketi zarađuju na našoj muci": Proizvođač iz Čačka očajan zbog cene krompira
Telegraf pre 6 dana
Srpski poljoprivrednici kilogram krompira proizvedu za 35 do 40 dinara, u marketima se on prodaje i do tri puta skuplje, za 100 do 110 dinara. Srbija poslednjih godina redovno uvozi više od 40.000 tona konzumnog i industrijskog krompira iz zemalja… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 40 povezanih

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 30 povezanih

Fransoa Bajru zvanično podneo ostavku: Poznato kada će Makron imenovati novog premijera
Telegraf pre 5 minutajoš 29 povezanih

Srpska opozicija od EU zatražila sankcije za Vučića, Macuta, Dačića i Brnabić
Glas Zaječara pre 6 minutajoš 21 povezana