Povezane vesti
"Marketi zarađuju na našoj muci": Dejan prodaje krompir za 30 dinara, rod vrhunski a cena očajna (Foto)
Mondo 02.09.2025
Koliko je bilo neophodno ograničiti trgovačke marže, najbolje pokazuje primer domaćeg krompira. Dok poljoprivrednici kilogram krompira proizvedu za 35 do 40 dinara, u marketima se on prodaje i do tri puta skuplje – za 100 do 110 dinara. Srbija poslednjih… »
Mi ga prodamo za 30 dinara, a marketi na našoj muci zarađuju duplo! Dejan iz Zablaća uzgaja krompir na 15 hektara: Rod i…
Blic 02.09.2025
Koliko je bilo neophodno ograničiti trgovačke marže, najbolje pokazuje primer domaćeg krompira. Dok poljoprivrednici kilogram krompira proizvedu za 35 do 40 dinara, u marketima se on prodaje i do tri puta skuplje – za 100 do 110 dinara. Srbija poslednjih… »
Mi ga prodamo za 30 dinara, a marketi na našoj muci zarađuju duplo više i gde je tu logika: Dejan iz Zablaća uzgaja krompir na…
RINA 02.09.2025
Mi ga prodamo za 30 dinara, a marketi na našoj muci zarađuju duplo više i gde je tu logika: Dejan iz Zablaća uzgaja krompir na 15 hektara - rod i kvalitet vrhunski ali cena očajna (FOTO) Čačak - Koliko je bilo neophodno ograničiti trgovačke marže… »
Mi ga prodamo za 30 dinara, a marketi na našoj muci zarađuju duplo više i gde je tu logika: Dejan iz Zablaća uzgaja krompir na…
RINA 02.09.2025
Mi ga prodamo za 30 dinara, a marketi na našoj muci zarađuju duplo više i gde je tu logika: Dejan iz Zablaća uzgaja krompir na 15 hektara - rod i kvalitet vrhunski ali cena očajna (FOTO) Čačak - Koliko je bilo neophodno ograničiti trgovačke marže… »
Dok se seljaci muče da prežive, trgovci pune DžEPOVE na krompiru „Mi ga odgajamo iz semena, a oni samo spakuju u gajbice ili…
Dnevnik 02.09.2025
Koliko je bilo neophodno ograničiti trgovačke marže, najbolje pokazuje primer domaćeg krompira. Dok poljoprivrednici kilogram krompira proizvedu za 35 do 40 dinara, u marketima se on prodaje i do tri puta skuplje – za 100-110 dinara. Srbija poslednjih… »
"Mi ga prodamo za 35 dinara, a marketi zarađuju na našoj muci": Proizvođač iz Čačka očajan zbog cene krompira
Telegraf 02.09.2025
Srpski poljoprivrednici kilogram krompira proizvedu za 35 do 40 dinara, u marketima se on prodaje i do tri puta skuplje, za 100 do 110 dinara. Srbija poslednjih godina redovno uvozi više od 40.000 tona konzumnog i industrijskog krompira iz zemalja… »
Vesti dana »
Podneto skoro 600.000 prijava za upis bespravno sagrađenih objekata
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 33 povezane
Važno upozorenje građanima iz Sektora za vanredne situacije MUP-a: Opasno je – ne pravite ove greške
Pravda pre 37 minutajoš 53 povezane
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Radio sto plus pre 22 minutajoš 25 povezanih
Sabalenka delila lekcije i "prosila" dečka, njena najveća protivnica doživela šok i jedan "krompir"
Telegraf pre 27 minutajoš 41 povezana