Повезане вести
"Маркети зарађују на нашој муци": Дејан продаје кромпир за 30 динара, род врхунски а цена очајна (Фото)
Мондо 02.09.2025
Колико је било неопходно ограничити трговачке марже, најбоље показује пример домаћег кромпира. Док пољопривредници килограм кромпира произведу за 35 до 40 динара, у маркетима се он продаје и до три пута скупље – за 100 до 110… »
Ми га продамо за 30 динара, а маркети на нашој муци зарађују дупло! Дејан из Заблаћа узгаја кромпир на 15 хектара: Род и…
Блиц 02.09.2025
Колико је било неопходно ограничити трговачке марже, најбоље показује пример домаћег кромпира. Док пољопривредници килограм кромпира произведу за 35 до 40 динара, у маркетима се он продаје и до три пута скупље – за 100 до 110… »
Ми га продамо за 30 динара, а маркети на нашој муци зарађују дупло више и где је ту логика: Дејан из Заблаћа узгаја кромпир на…
РИНА 02.09.2025
Ми га продамо за 30 динара, а маркети на нашој муци зарађују дупло више и где је ту логика: Дејан из Заблаћа узгаја кромпир на 15 хектара - род и квалитет врхунски али цена очајна (ФОТО) Чачак - Колико је било неопходно… »
Ми га продамо за 30 динара, а маркети на нашој муци зарађују дупло више и где је ту логика: Дејан из Заблаћа узгаја кромпир на…
РИНА 02.09.2025
Ми га продамо за 30 динара, а маркети на нашој муци зарађују дупло више и где је ту логика: Дејан из Заблаћа узгаја кромпир на 15 хектара - род и квалитет врхунски али цена очајна (ФОТО) Чачак - Колико је било неопходно… »
Док се сељаци муче да преживе, трговци пуне ЏЕПОВЕ на кромпиру „Ми га одгајамо из семена, а они само спакују у гајбице или…
Дневник 02.09.2025
Колико је било неопходно ограничити трговачке марже, најбоље показује пример домаћег кромпира. Док пољопривредници килограм кромпира произведу за 35 до 40 динара, у маркетима се он продаје и до три пута скупље – за 100-110… »
"Ми га продамо за 35 динара, а маркети зарађују на нашој муци": Произвођач из Чачка очајан због цене кромпира
Телеграф 02.09.2025
Српски пољопривредници килограм кромпира произведу за 35 до 40 динара, у маркетима се он продаје и до три пута скупље, за 100 до 110 динара. Србија последњих година редовно увози више од 40.000 тона конзумног и индустријског… »
Вести дана »
Карлик се моли за Жељка: ''Понекад је живот већи од кошарке''
Спортске.нет пре 3 сатајош 6 повезаних
Трампономика није добра никоме! Чувени економиста Џозеф Стиглиц у Београду: "Евро је преживео, али смо изгледа од АИ направили атомску бомбу"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Каја Калас о замрзнутој имовини Русије: Неће им бити враћена док Москва не плати репарације Украјини
Курир пре 46 минутајош 1 повезана
Одређен притвор младићу (23) из БиХ: У превртању чамца на Сави троје миграната погинуло, спасени били у тешком стању! Страшни призори (видео)
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
"Шибицари" Захарова извређала челнике ЕУ због замрзавања руске имовине
Телеграф пре 2 сатајош 3 повезане