Povezane vesti
Miloš Pavlović više nije dekan FDU
N1 Info 02.09.2025
Miloš Pavlović je potvrdio za Nedeljnik da nije više dekan Fakulteta dramskih umetnosti (FDU). „Želim da Vas obavestim da sam u prethodnih sedam godina obavljao dužnost dekana u dva mandata. Prvi mandat bio je prekinut nakon godinu dana zbog izmene… »
Vreme 02.09.2025
Dužnost vršioca dužnosti dekana FDU trenutno obavlja profesor Dragutin Ćirković. Miloš Pavlović više nije dekan Fakulteta dramskih umetnosti (FDU). „Želim da Vas obavestim da sam u prethodnih sedam godina obavljao dužnost dekana u dva mandata. Prvi… »
Danas 02.09.2025
Miloš Pavlović je potvrdio za Nedeljnik da nije više dekan Fakulteta dramskih umetnosti (FDU). „Želim da Vas obavestim da sam u prethodnih sedam godina obavljao dužnost dekana u dva mandata. Prvi mandat bio je prekinut nakon godinu dana zbog izmene… »
Nova 02.09.2025
Miloš Pavlović više nije dekan FDU: Profesor Dragutin Ćirković na čelu fakulteta
Nedeljnik 02.09.2025
Vesti dana »
uživo Iran pokrenuo masovne udare dronovima i raketama, Tramp zapretio - nismo još ni počeli
NIN pre 37 minutajoš 37 povezanih
Vremeska progoza za petak, 3. april: Oblačno s kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane
Artemis II napustio Zemljinu orbitu: Posada prvi put od 1972. na putu ka Mesecu
Aero.rs pre 52 minutajoš 20 povezanih