Povezane vesti
Miloš Pavlović više nije dekan FDU
N1 Info pre 6 dana
Miloš Pavlović je potvrdio za Nedeljnik da nije više dekan Fakulteta dramskih umetnosti (FDU). „Želim da Vas obavestim da sam u prethodnih sedam godina obavljao dužnost dekana u dva mandata. Prvi mandat bio je prekinut nakon godinu dana zbog izmene… »
Vreme pre 6 dana
Dužnost vršioca dužnosti dekana FDU trenutno obavlja profesor Dragutin Ćirković. Miloš Pavlović više nije dekan Fakulteta dramskih umetnosti (FDU). „Želim da Vas obavestim da sam u prethodnih sedam godina obavljao dužnost dekana u dva mandata. Prvi… »
Danas pre 6 dana
Miloš Pavlović je potvrdio za Nedeljnik da nije više dekan Fakulteta dramskih umetnosti (FDU). „Želim da Vas obavestim da sam u prethodnih sedam godina obavljao dužnost dekana u dva mandata. Prvi mandat bio je prekinut nakon godinu dana zbog izmene… »
Nova pre 6 dana
Miloš Pavlović više nije dekan FDU: Profesor Dragutin Ćirković na čelu fakulteta
Nedeljnik pre 6 dana
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas u Srbiji pretežno sunčano sa mestimičnom kišom
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Laburisti vode na izborima u norveškoj: Desnica na putu ka jednom od najslabijih rezultata
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Makron će u narednih nekoliko dana imenovati novog premijera Francuske
Danas pre 3 satajoš 3 povezane