Povezane vesti
Miloš Pavlović više nije dekan FDU
N1 Info 02.09.2025
Miloš Pavlović je potvrdio za Nedeljnik da nije više dekan Fakulteta dramskih umetnosti (FDU). „Želim da Vas obavestim da sam u prethodnih sedam godina obavljao dužnost dekana u dva mandata. Prvi mandat bio je prekinut nakon godinu dana zbog izmene… »
Vreme 02.09.2025
Dužnost vršioca dužnosti dekana FDU trenutno obavlja profesor Dragutin Ćirković. Miloš Pavlović više nije dekan Fakulteta dramskih umetnosti (FDU). „Želim da Vas obavestim da sam u prethodnih sedam godina obavljao dužnost dekana u dva mandata. Prvi… »
Danas 02.09.2025
Miloš Pavlović je potvrdio za Nedeljnik da nije više dekan Fakulteta dramskih umetnosti (FDU). „Želim da Vas obavestim da sam u prethodnih sedam godina obavljao dužnost dekana u dva mandata. Prvi mandat bio je prekinut nakon godinu dana zbog izmene… »
Miloš Pavlović više nije dekan FDU: Profesor Dragutin Ćirković na čelu fakulteta
Nedeljnik 02.09.2025
Nova 02.09.2025
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Danas pre 4 satijoš 32 povezane

Trump: Odbije li predati vlast nad Gazom, Hamas će biti potpuno uništen
SEEbiz pre 4 satijoš 31 povezana

Ukrajina: Novi ruski napadi širom zemlje, Poljska podigla borbene avione iz bezbednosnih razloga
BBC News pre 1 satjoš 48 povezanih

Lako je Sitiju sa nezaustavljivim Halandom, na mišiće do minimalca u Londonu!
Sportske.net pre 2 satajoš 30 povezanih