Povezane vesti
Ovo je novi pevač "Riblje čorbe": "Bora je hteo da nastavimo"
B92 02.09.2025
Novi frontmen grupe "Riblja Čorba" je pevač Jovan Jeftić, koji je deo popularnog muzičkog sastava već 10 godina. Jovan Jeftić je govorio pred kamerama "Exkluziva" o svojoj ulozi u bendu. "Deset godina sam već sa " Ribljom čorbom", samo što stojim sa… »
Ovo je novi pevač "riblje čorbe"! "Bora je hteo da nastavimo, deset godina sam već sa bendom"
Dnevnik 02.09.2025
Novi frontmen grupe "Riblja Čorba" je pevač Jovan Jeftić, koji je deo popularnog muzičkog sastava već 10 godina. Jovan Jeftić je govorio pred kamerama "Ekskluziva" o svojoj ulozi u bendu. "Deset godina sam već sa "Ribljom čorbom", samo što stojim sa… »
Vesti dana »
Pet država za smrt Navaljnog krivi Rusiju: Umro od toksina južnoameričkih otrovnih žaba
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Umorni, ali ne odustaju: Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu
Nova ekonomija pre 1 satjoš 22 povezane
Prenos, Partizan - Spartak: Drama! Kakav kraj meča! (video)
Večernje novosti pre 7 minutajoš 36 povezanih
"Da napravimo evropsku vojsku, moramo da zaustavimo Putina" 5 država otkrilo nove detalje istrage, udovica Julija optužila Putina: Ubio mi je muža! (foto/video)
Kurir pre 2 minutajoš 18 povezanih
Sahranjena majka Goge Sekulić! Tužna scena na groblju u Sremčici, sestra sve vreme pridržava uplakanu pevačicu
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih