Povezane vesti
Veliki astro preokret! Merkur u Devici donosi nove početke i snažne odluke, ova 4 znaka ulaze u period kada ništa više neće…
Dnevnik 02.09.2025
Neka energija koja menja tok života upravo je pokrenuta – ovo je trenutak kada sve što ste dugo čekali može konačno da se pokrene. Merkur, planeta komunikacije danas ulazi u analitični znak Devicu kada svi mi možemo da očekujemo konačno razrešenje, a… »
Merkur je ušao u Devicu, savršen je momenat za početke
Vesti online 02.09.2025
Merkur, planeta komunikacije danas ulazi u analitični znak Devicu kada svi mi možemo da očekujemo konačno razrešenje, a posebno će ovaj tranzit osetiti četiri horoskopska znaka – Device, Blizanci, Strelac i Ribe. Devica Blizanci Ribe. Istovremeno, dok je… »
Merkur u Devici od 2. septembra menja svet svih Zodijaka: Rak rešava porodičnu dramu, Ribe jačaju partnerstva i saradnju
Luftika 02.09.2025
Sam finiš leta obiluje veoma intenzivnim astro tranzitima koji će uticati na tok sudbine brojnih horoskopskih znakova, a već početkom devetog meseca Merkur prelazi iz Lava u analitičnu Devicu. Planeta komunikacije, razuma i planiranja, 2. septembra 2025… »
Vesti dana »
Izraelci strahuju da ima mrtvih u napadima Irana! Ranjeno oko 200 ljudi u Aradu i Dimoni! Tramp proglasio Iran mrtvim, sad ima novog neprijatelja! (foto/video)
Kurir pre 2 minutajoš 85 povezanih
Ako idete u goste na Mladence, u buket cveća obavezno dodajte grančice ove dve biljke: veruje se da donose blagostanje i čuvaju brak od iskušenja
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
Eksplozija gasa u centru Istanbula srušila dve zgrade, devet osoba izvučeno iz ruševina
Insajder pre 37 minutajoš 18 povezanih
Legendarni NBA šampion žestoko kritikovao Dončića posle skandala! Luka divljao na terenu, čuveni as poručuje: "Morate da shvatite da..."
Kurir pre 32 minutajoš 27 povezanih
Simonović izuzetno poštuje Penjaroju, smatra da je fenomenalan: Čuveni bivši košarkaš Crvene zvezde potpuno jasan!
Hot sport pre 37 minutajoš 24 povezane